- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.861
dimi yaa arasız olmaz diye biliyorum bende ama karatay diyeti varmış bide o diyeti çıkaran kişi ara olmamalı diyomuş aman neyse ben bildiğimi yapayım ara yaparakda gayet iyi gidiyor kilolarım
valla sorma bu kışa giriş gerçekten kötü oldu ben kapmasaydım iyiydi defnoş tam iyileşmişken bir daha hastalanmaz umarım neyse canım ebn çıkıyorum gidip yatacam
yarın da tatil oleeeeeeeeeyyy
canım mecbur öle yapacam ilaç kullanamam defneyi emzirdiğim için emzirmesemde ilaç içmeyi sevmem zaten sabah ılık sütle bal karıştırıp içtim biraz yumuşattı yarın gidip zencefil alacam defnoşa da dokunmazsa karıştırıp ondan alcam bende..
saol canım benim diyet az da olsa işe yaradı haftada 2 kilo diyordu ama ben sadece 3 gün yaptığım için 600 gr gitmiş sanırımççneyse bunada şükür kilom takılıp kalacak diye çok korkmuştum:18::18:
canım arada bi oluyo benimkide yapıyo arada sırada..bazen bizdende kaynaklanıyor sitresli günümüze geliyor bizde katlanamıyoruz...ben bazen yaşına veriyorum sende öle yap...
ben geldim ben geldim ben geldim
kızlar ben bişi okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama arada yediklerimiz yağ depolamamıza neden oluyormuş eğer ara öğünleri yapmazsak vücut depolardan yakmaya başlayıp zayıflamamıza neden oluyormuş..ama ara yapmayıncada insanın çok yemek yiyesi geliyor denemek isterdim ama bebik emziriyorum olmaz sanırım
bgn bütün kızlar bir araya geldik öğleden sonra arkadaşın evinde toplandık oda gözleme kısır ve kek yapmış ben hepsinden azar azar yedim neyse menümü yazayım
sabah yarım adet haşlanmış patates
1 adet kepek ekmek
1 bardak tarçınlı ılık süt
1 dilim peynir
ara yok
öğlen yarım tabak 5 yemek kaşığı kadar patlıcan yemeği
lahana turşusu
ara 2 kepek ekmeğine peynir marul ve dere otlu sandiviç
akşam 4 kaşık kısır 1 dilimin yarısı kadar lorlu gözleme(3 lokma bile yoktu belki)yarım dilim kek çok çok fazla çay belki 5 bardak içmişimdir
iyi kurtardım ama kızlar bgn hepsi çok güzel olmuştu valla hele gözleme mükkemmeldi hem çok hafifti hemde yağı çok azdı ama tuttum kendimi..kiloları vermişken geri alamıycam valla yarında tekrardan spora başlıycam hastayım ama spor yapıp kandolaşımımı hızlandırırsam daha çabuk iyileşirmişim...
hehe şekerimm hedef 1,5 kg amahani 1.5 demiştin bana
verdim gitti :13::13::13::13:
sağol cnaım hadi hayırlısı keşke olsa
aynen öyle canım sen her hafta ver kilo
tamam canım al mutlaka ama çok tüketme günde 4 gr amdan fazlası zararlı diye biliyorum fıstıkkk birde netten araştır istersen emziriyorsun bıdığa zarar vermesin sütünden geçmesinnn bende bakayımm ibrrr
yok yawsss sanki kilo verdin gibii yaaaaaa öyle geldi arkdişim
zzzzz(( yaaaaa çok fenayızzz katancım benim kilom sabit kalıncaaa gerilere gidiyoruz DD hehee benim kilo vermem lazım sırf sizin için vereceğim
canım mecbur öle yapacam ilaç kullanamam defneyi emzirdiğim için emzirmesemde ilaç içmeyi sevmem zaten sabah ılık sütle bal karıştırıp içtim biraz yumuşattı yarın gidip zencefil alacam defnoşa da dokunmazsa karıştırıp ondan alcam bende..
ama hastalananlar izine ayrılanlar kaytıranlar çoktu bu hafta sende hasta olunca çok rahat bıraktın bizi aslıcığım..önümüzde ki hafta sen bi yüklen bize olmazsa çok saldık biz yaaa
saol canım benim diyet az da olsa işe yaradı haftada 2 kilo diyordu ama ben sadece 3 gün yaptığım için 600 gr gitmiş sanırımççneyse bunada şükür kilom takılıp kalacak diye çok korkmuştum:18::18:
yok yawss şaka yapıyorum bebiş falan:)) geyik yapıyorum kendimleee
vereyim kaptanım sen dersinde ben vermezmiyim bak buhafta takımımız ilk üçe taşıyorum bak gör
özgecim sen ne diyetine başladın kuzum ben kaçırdım sanırım oraları merak ettim diyetisyenemi gittin
:44::44::44:
günaydın günaydın günaydın
bu haftanın bitmesine bugünün tatil olmasına ne kadar seviniyorum bilemezsiniz kızlar berbat bir haftanın ardından bugün relaks bi şekilde gevşek gevşek dolanıyorum ortalarda bu gün tembellik yapçam bütüngün evde kitap okuycam dizi seyretçem yemek yemiycem süper bi gün olucak
yok tatlım yaa gitmedim ama çok hoş bi diyet listesi buldum netten enerji diyetiymiş adıda...hiç aç kalmadan sütümü etkilemeden ve zorlanmadan çok güzel uydum ben bu listeye..iki gündür bırakmıştım ama bgn yine başladım ...istersen listeyi yollarım canım.
oh sefan olsun tatlım defnecikte mutludur bu durumdan öp onu benim içinoff valla bende aynen öleyim haftasonunun tadını çıkarıyorum kızımla başbaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?