Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tekrar geçmiş olsun canım
görüşürüz

tamam canım al mutlaka ama çok tüketme günde 4 gr amdan fazlası zararlı diye biliyorum fıstıkkk birde netten araştır istersen emziriyorsun bıdığa zarar vermesin sütünden geçmesinnn bende bakayımm ibrrr

senin bu diyet güzel bir diyete benziyor 3 günde 600 gr çok çok ii benceeee devam et hayatım boşlama olurmu

canım arada bi oluyo benimkide yapıyo arada sırada..bazen bizdende kaynaklanıyor sitresli günümüze geliyor bizde katlanamıyoruz...ben bazen yaşına veriyorum sende öle yap...

ay ben dün rahatsızdım ondan alınganlık yaptım seninde dediğin gibi biizm stresli olmamızda etkiliyor maalesef, Yani Allahtan seviyorum hatunudaa hemen unutuyorum böyle gerginlikleri, ben kendim yapıyorum çok fazla görüşmek yaramıyor banaDD haftada 1 güzel

ben ara yapmıyorum çoğu zaman ama değişen brişey yokDDDD yerine deneiş olayım heheh

oh oh afiyet olsun canımm azar azar yemişssin süpersin kendini tutabilmene bayıldım haa birde ısrar etmemelerine çok sevindim genelde misafirlikte çok ısrar edilirde:))

hani 1.5 demiştin bana
verdim gitti :13::13::13::13:
hehe şekerimm hedef 1,5 kg ama olurda veremezsem 500 hiç yoktan iyidir beniöm hedefe az kaldı diye sanırım zor gdiyor benim kilolarrr, nette ideal kilo olayına bakıyım hehe ideal kilom 65-66 ymış hahaa hadi ordan diyorummmm

sağol cnaım hadi hayırlısı keşke olsa

aynen öyle canım sen her hafta ver kilo

yok yawss şaka yapıyorum bebiş falan:)) geyik yapıyorum kendimleee
vereyim kaptanım sen dersinde ben vermezmiyim bak buhafta takımımız ilk üçe taşıyorum bak gör

günaydın günaydın günaydın
bu haftanın bitmesine bugünün tatil olmasına ne kadar seviniyorum bilemezsiniz kızlar berbat bir haftanın ardından bugün relaks bi şekilde gevşek gevşek dolanıyorum ortalarda bu gün tembellik yapçam bütüngün evde kitap okuycam dizi seyretçem yemek yemiycem süper bi gün olucak

yok yawsss sanki kilo verdin gibii yaaaaaa öyle geldi arkdişim

ah tatlım ya keşke verebilseydim ama malesef azcık aldım bunada şükür gerçi ben çok daha fazlasını bekliyordum çünkü ben strese girince yiyenlerdenim bu günlerde buzdolabında yatmak gelir içimden ben herzaman relaks ve sakin olmalıyım yoksa halim kötü

zzzzz (( yaaaaa çok fenayızzz katancım benim kilom sabit kalıncaaa gerilere gidiyoruzDD hehee benim kilo vermem lazım sırf sizin için vereceğim

evevt senin cıvıl cıvıl halin iyi geliyo bize bu hafta sende yoğundun sanki karşılaşamadık hiç

özgecim iyi bak defnoşa bide netten araştır istersen zencefilin bebişe etkisini daha defnoş çok küçük kaldırabilirmiki sütünden geçer ona

ama hastalananlar izine ayrılanlar kaytıranlar çoktu bu hafta sende hasta olunca çok rahat bıraktın bizi aslıcığım..önümüzde ki hafta sen bi yüklen bize olmazsa çok saldık biz yaaa

offfffsss benim çok saldığım kesin birinin beni hizaya getirmesi lazım ona göre herkesi bu konuda göreve çağıorıyorum beni hizaya getirin

özgecim sen ne diyetine başladın kuzum ben kaçırdım sanırım oraları merak ettim diyetisyenemi gittin
:44::44::44:

yok yawss şaka yapıyorum bebiş falan:)) geyik yapıyorum kendimleee
vereyim kaptanım sen dersinde ben vermezmiyim bak buhafta takımımız ilk üçe taşıyorum bak gör

benim kocişte bebek istiyo bu günlerde gene başladı bizim bir çocuğumuz daha olmuycakmı demeye bakalım bu krizi nasıl atlatçam başıma bir iş açabilir heran

özgecim sen ne diyetine başladın kuzum ben kaçırdım sanırım oraları merak ettim diyetisyenemi gittin
:44::44::44:

yok tatlım yaa gitmedim ama çok hoş bi diyet listesi buldum netten enerji diyetiymiş adıda...hiç aç kalmadan sütümü etkilemeden ve zorlanmadan çok güzel uydum ben bu listeye..iki gündür bırakmıştım ama bgn yine başladım ...istersen listeyi yollarım canım.

off valla bende aynen öleyim haftasonunun tadını çıkarıyorum kızımla başbaşa

nette buldum tatlım güzel liste gerçekten ama benim şu aralar pek düzenli saatli beslenme şansım olmuyor ama bir iki haftaya kadar herşey rayına oturur düzene girer o zaman deneyebilirim bende

off valla bende aynen öleyim haftasonunun tadını çıkarıyorum kızımla başbaşa
oh sefan olsun tatlım defnecikte mutludur bu durumdan öp onu benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…