Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hadi buyurun kahveye bol köpüklü tatlandırıcılı beni kahve fincanıyla kesmedi koca çay fincanıyla yaptım

günaydın kızlar..bgn cumartesi ve tatil çok pozitifim o yüzden...güzel ve az yemekli günler diliyorum hepinize

günaydın canım ohh ohh ne güzel pozitif ol hep böyle

günaydın canım sefamm olsun ooh ohh diyon yani ne güzel

bu günün nöbetçileri özgecim senle benim sanırım kimseler yok başka uyanmadılarmıki daha

evet erken uyanmışsınız haftasonu yatın uyuyunsanıza

ben geldim

nazcom nasılsın

hoşgeldin tatlım nolsun işte tembellik ediyorum evde sen nasıl oldun

günaydın canım ohh ohh ne güzel pozitif ol hep böyle

günaydın canım sefamm olsun ooh ohh diyon yani ne güzel

evet erken uyanmışsınız haftasonu yatın uyuyunsanıza

diyoooosssuuuuuuuuuuun
kızım bende bi oğlan var herşeyi ters biliyorsun
hafta içi okula gitçezya yataktan kalkmaz yalvar yakar zor uyandırırım hafta sonu sabah dokuzda uyanmış tepemde zıplıyo istersen kalkma ya malesef bizde durum bu

bende artık 6 lı rakamları görmek istiyorum ama bir türlü olmuyor sinir oldum bu vki de 29 da takılma olayı doğru galiba bir türlü altına inemi yorum haftalardır stres yaptı bende

spor olarak bir şey yapabiliyor musun ben 10 dak.bile gün içinde yürüsem işe yarıyor

bende gittim jin. çok tuhaf gelmişti parmak eldiven banada verdi

valla ben doğru oldugunu düşünmüyorum diyetisyenler 3-4 ara öğün verip 40-50kilo zayıflatıyorlar insanları nasıl oluyor o zaman.birde ne zaman ara öğün yapmasam yemek beni doyurmuyor,canım tatlı isityor..

ben onun diyetinin içeriğini biliyorum,tv de seyrettim o kadını iyi hoşta ömür boyu ekmeği yasaklıyor.gunde sadece 2 ogun yiyin cok yiyin diyor.et süt ağırlıklı falan..zor yani sen bildiğinden şaşma

yediklerimi yazayım

kahvaltı
tost ekmeğiyle minik bir tost

ara yok

öğle-ara birleşti
1 orta boy poğaça
1kurabiye
4 kaşık kısır

kendimi bu kadar tutabildim :)

ben geldimmm geçmişe bakayım

hoş geldin tatlım bu günün karşılama komitesi ben

spor olarak bir şey yapabiliyor musun ben 10 dak.bile gün içinde yürüsem işe yarıyor

spor yapamıyorum pek tatlım n büyük eksiğim bu bütün gün koşuşturuyorum bu aralar ama

yediklerimi yazayım

kahvaltı
tost ekmeğiyle minik bir tost

ara yok

öğle-ara birleşti
1 orta boy poğaça
1kurabiye
4 kaşık kısır

kendimi bu kadar tutabildim :)

o kadar fazla olmamış tatlım akşamı hafif geçiştir okeydir

sen istemiyormusunki
hap iç hiç korkma en garanti hehehheheh

bende istiyorum ama şimdi deği biraz daha kilo vermek istiyorum ondan sonra hap içemem tatlım bana yasak bissürü yöntem denedim ben hepsinde yan etkisi oldu o yüzden ben korunamıyorum mecburen paşanın eline kaldık

ben artık gidiorum kızlar akşam giremem herkese iyi akşamlar yarın pazar bir yere gitmiycek olursak gelirim gidersek gelemem gelemezsem beni izinli sayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…