- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.881
ben geldim
nazcom nasılsın
günaydın kızlar..bgn cumartesi ve tatilçok pozitifim o yüzden...güzel ve az yemekli günler diliyorum hepinize
günaydın günaydın günaydın
bu haftanın bitmesine bugünün tatil olmasına ne kadar seviniyorum bilemezsiniz kızlar berbat bir haftanın ardından bugün relaks bi şekilde gevşek gevşek dolanıyorum ortalarda bu gün tembellik yapçam bütüngün evde kitap okuycam dizi seyretçem yemek yemiycem süper bi gün olucak
bu günün nöbetçileri özgecim senle benim sanırım kimseler yok başka uyanmadılarmıki daha
ben geldim
nazcom nasılsın
günaydın canım ohh ohh ne güzel pozitif ol hep böyle
günaydın canım sefamm olsun ooh ohh diyon yani ne güzel
evet erken uyanmışsınız haftasonu yatın uyuyunsanıza
bende artık 6 lı rakamları görmek istiyorum ama bir türlü olmuyor sinir oldum bu vki de 29 da takılma olayı doğru galiba bir türlü altına inemi yorum haftalardır stres yaptı bende
amannn kayınvalideme takıldım dünDDD iyi has hoş da bzen incirkabuğunu doldurmayacak şeylerden dolayı geriyor beni.
geçti ama neyseee
merhaba fıstık karşılaşmadık amaa((
nasılsın bakim keyifler nasıll varmı güzel gelişmelerrr ben dr gittim dün yaram geçmemiş hala yine ilaç verdii( fitil D ilaç kutusunun içinde eldiven var sadece bir parmak lık eldiven hehe
ayy bir bitseydiii artıkk başlasaydık şu çalışmalaraa yaaa(
dr baana şubata kadar bekleyelim daha tedavi için erken dedi şubatta tüplere bakıcak tekrar hormonlara bakıcak eşime bakıcak sonrada klomen dedi neysee o
kızlar ben bişi okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama arada yediklerimiz yağ depolamamıza neden oluyormuş eğer ara öğünleri yapmazsak vücut depolardan yakmaya başlayıp zayıflamamıza neden oluyormuş..ama ara yapmayıncada insanın çok yemek yiyesi geliyor denemek isterdim ama bebik emziriyorum olmaz sanırım
dimi yaa arasız olmaz diye biliyorum bende ama karatay diyeti varmış bide o diyeti çıkaran kişi ara olmamalı diyomuş aman neyse ben bildiğimi yapayım ara yaparakda gayet iyi gidiyor kilolarım
valla sorma bu kışa giriş gerçekten kötü oldu ben kapmasaydım iyiydi defnoş tam iyileşmişken bir daha hastalanmaz umarım neyse canım ebn çıkıyorum gidip yatacam
yarın da tatil oleeeeeeeeeyyy
günaydın kızlar..bgn cumartesi ve tatilçok pozitifim o yüzden...güzel ve az yemekli günler diliyorum hepinize
hadi buyurun kahveye bol köpüklü tatlandırıcılı beni kahve fincanıyla kesmedi koca çay fincanıyla yaptım
benim kocişte bebek istiyo bu günlerde gene başladı bizim bir çocuğumuz daha olmuycakmı demeye bakalım bu krizi nasıl atlatçam başıma bir iş açabilir heran
ben geldimmm geçmişe bakayım
spor olarak bir şey yapabiliyor musun ben 10 dak.bile gün içinde yürüsem işe yarıyor
yediklerimi yazayım
kahvaltı
tost ekmeğiyle minik bir tost
ara yok
öğle-ara birleşti
1 orta boy poğaça
1kurabiye
4 kaşık kısır
kendimi bu kadar tutabildim :)
sen istemiyormusunki
hap iç hiç korkma en garanti hehehheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?