Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar tekrardan hatırlatayım dedim

GÜNLÜK MESAJ SAYIMI

prenses88 *** 15-21 ekim

DEVAM ÇİZELGESİ

fiyona_07 ***8-14 ekim

şimdi aslıcığım işin acemisi olarak sana soruyorum ben ne yapıcam?? ++ ve --- li olan listeyi m, yapıcam birde ben o listenin çok nadir yapıldığını görüyorum...sanırım ayın sekiziyle 14 günü arasında girilip girilmediğine bakıcam dimi??birde son olarak ayın 14 unde mi yayınlıycam o mesajı...off çok karışıık oldu..aslıcığım sen anlarsın beni

Son düzenleme:
canım inş. güzel bir hafta sonuu geçirmişssinidirrr ben bugün giremedim neler yaptınızzz bilmiyorum şimdi okyacacağım hehe:))

valla güne güzel başladım güzelde geçti aslında arkadaşım geldi oturduk falan ama defnoş hiç uyumadı dün bütün gün misafirlere gülücükler attı...bende yoruldum haliyle bütün gün iki kişi gezdik evin içinde defneyle :))))

:))) hehe yaaa özgecim öyle şeyler deme yawss zaten karar vermek zorr ((( tam karar vemişizzz bak yaramzlık yapma bizee:)))
bende alınırım böyle üzerime

aaaa dimi sayfada anne olmak isteyen bir sürü adayımız var unutmuşum ben sizicanım yapın yapın çok güzel geceleri sabahlara kadar uyuyorlar uykunuz hiç bölünmüyor,gündüzleri size iş kesmiyorlar ağlamıyorlar,kucak istemiyolar uslu uslu oturuyolar oturdukları yerde şaka bir yana yapın gerçekten bir tane olması şart hiçbirini gözünüz görmüyor gerçekten ben bazen kızıyorum defne uyusana diyorum kaşlarımı çatıp,gülüveriyor bana sıpa o zaman unutuyorsun valla yorgunluk filan kalmıyor...ben nazco için söledim ikinci çocuk için gerçekten düşünülmesi gerekiyor çünkü ikisine birden bakmak çok zor hem maddi hem manevi....

merhaba kızlarrr :) herkes tatil modunda sanırım:)) ben buralardayım bugün evde dinleneceğimm piştt demeniz yeterli

canım senin yapacağın liste haftada bir defa yapılıyor o yüzden sana nadir yapılıyormuş gibi geliyor
8 -14 ekim arasını 8 ekim ve 14 ekimde dahil hergün gelene + gelmeyene - koyuyorsun günde bir kere bile gelse + koyuyorsun kaç mesaj yazdığı önemli değil
bu listeyi yapmamızın amacı haftada en az 3 gün gelmeyenleri bulup diskalifiye etmek

oh ne güzell maşallah ağzınızn tadıı bozulmasınn inş. bu arada sen şu defnoşu oku üfle birileri gelmeden önce bak öyle gülücükler dağıtında nazar değerr o bıdığaa ay kötü niyetli demiyorum kimseye annenin evladına bile nazarı değemriş okadar yani severken bile değiyorsaaaaa yani diğer türlü düşünemiyorum.fıstık ynei iyileşti zaten

kızlar ben geldim bugün çamaşır yıkadım çamaşır makinesi 2. eldi bozuk çıktı çamaşırlar yine ele kaldı
beceremiyorum çamaşır yıkamayı suya batırıp çıkarıyorum
ama o bile beni çok yordu belim şuan felaket
sonra banyo yaptım
kahvaltımı yaptım ( ben menümü toptan yazıyorum sonra yazcam )
evi süpürdüm
yani anlayacağınız hastalık geçmesin diye yine çalıştım

hehee kolay gele şekerimDD

heheh çok detaylı bir açıklma olmuşş:)) ben söz dinlerm madem hiç sorun olmuyor uykun bile bölünmüyor yapayım birtane.DD kiki.
eminim gülüşü herşeiy unutturuyordurrr allah isteyen herkese istediği vakitte versin aratmasın inş. nazco ya öyle olsun inş.
ama önce prensesle bana olsun o arada da nazco düşünsün:)

canım hoş geldinnn yawsss kıyamam sana nekadar zor şartlar altın yaşam sürdürmektesin(( çamaşır olayı çok zor hemen birtane alın kızlarlaaa elde kışın hastada olursun suyla uğraşmaktan zaten kendini zor topluyorsun bka kaç zamandır rahatsızsın hiç olmadı çamaşır yıkamaya verr varsaa:.

bende fırınımı temizledim içini dışınıDD arada temizlemek istiyorr epey kirlenmiş(
yarıntemizlik varr bende elimi sürmedim başka birşeyee nesli yorulsunD ben bugün dinleneceğim

bende yapacakmıyım sayım şekerimmD ben kaytarabilirmiyimki:)) varmı öylee bir şey hehe

hoşbuldum canım
arkadaşın babası bakacak makinalara bakalım
ooh dinlen ne güzel ben dinlenemiyorum ya hep yorgun hissediyorum kendimi

bende yapacakmıyım sayım şekerimmD ben kaytarabilirmiyimki:)) varmı öylee bir şey hehe

cıkkkk kaytaramazsın sıran gelince yapacan

hoşbuldum canım
arkadaşın babası bakacak makinalara bakalım
ooh dinlen ne güzel ben dinlenemiyorum ya hep yorgun hissediyorum kendimi
cıkkkk kaytaramazsın sıran gelince yapacan

ay canım baksınn biran önceee alısnn fıstıkımm.
yaparız sayımımızıda :))) heheee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…