Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bugün erken kalktıkk eşimle eskişehire gittik, onu ogü ye bıraktımmbende çocukluk arkadaşıma gittim akşama kadar ondaydımmm akşamda eşimlee gala yemeğine gitttikk yaaa o saate herşey güzeldi yedikleirme çok dikkat ettim ama gala yemeğindeeeee dayanamadım ne vara tattım yedim(( çok pişmanım ama çok güzellerdiiDDD
yaarınnn nadasa bırakacğaım kendimi
buraya yazmayacağım yedikleirmi bugün tırsıyorum

dimi hepimiz dayaklığızzzzz bir sıradan sopa geç bizee kaptancımmmm yoksa bizzz adam olmayacağızzz

ben kendimi toplayamıyorum ki hastalıktan nasıl dövcem sizi gücüm yok

birşey sorucam sabah köfteyi nasıl yedin kuzumDDDD
bence gayet güzel bir menü afiyet olsunn tatlı kaçmağıdaaa varrrr sanırsam:)

evet çikolatalı ekmek

sağol canım hoşbulduk
canım bilmiyorum ama buda nihayetinde bir yarışma
keşke hamile kalsanda sorun kalmasa

ben buradayımmmm buradayımmm huhuh:)) orda kimse varmıı

var canım var nasılsın

bence kalmamisindir ama genede sana torpil yaaprim dermisimmm

bencede kalmamışımdır ama kaldıysaa çabama bir kıyak geç kuzum yaDd
bak 11:40 ta girdimm eve gelir gelmezzz cezaya kalmayım dişye hemen göz attım kastım kendimi
son andada olsa sorumluluğumu yerine getirdim en azında getirmeye çalıştımhehe

kuzucummmmm buradayızzzzzzzz geldim geldimmm
eee nasılsınız bakılım prenses senide görüyorum fıstık sen nasılsın

ben hic iyi degilim canim yaa, keyfim yok, zayiflama istegim yok, spor yapmiyorum...cok tembellestim. biraz zayifladim diye havaalra girip mucadeleyi biraktim sanirim, ama zayiflamak nekadar zormus ugrasmak sarfetmek oyy oyyyy

canim bende seninle ayni zamanda girdim, cunki misafirim vardi, onlari gorderdim 12 olmadan yazayim dedim. birazdan bahceyi sulucam, islerim var falan...

ben kendimi toplayamıyorum ki hastalıktan nasıl dövcem sizi gücüm yok

evet çikolatalı ekmek

var canım var nasılsın

canımcım ( iyileş artık yaaaa özledim eski halini(8

afiyet olsun arada olur böyle kaçamaklar
ben çok çokk iim hehe bugünüm çok güzelddii

dimi hepimiz dayaklığızzzzz bir sıradan sopa geç bizee kaptancımmmm yoksa bizzz adam olmayacağızzz

birşey sorucam sabah köfteyi nasıl yedin kuzumDDDD
bence gayet güzel bir menü afiyet olsunn tatlı kaçmağıdaaa varrrr sanırsam:)

ben buradayımmmm buradayımmm huhuh:)) orda kimse varmıı

eferim

ben hic iyi degilim canim yaa, keyfim yok, zayiflama istegim yok, spor yapmiyorum...cok tembellestim. biraz zayifladim diye havaalra girip mucadeleyi biraktim sanirim, ama zayiflamak nekadar zormus ugrasmak sarfetmek oyy oyyyy
canım moralini bozmaaa kesinliklee sadece sıkılıyoruzzz zamana yayın diyorlar yaa kilo vermeyi biz sabırsızz biran önce verleim istiyoruzzzz istediğimiz kadar vermeyince pes eder gibi oluyoruzz ama pes etmek yokkkk kesinlikleeeeee vereceğizzz tombili yağlarııı merak etmeee akşam yemeğinmi kaldırsakD

sağol canım hoşbulduk
canım bilmiyorum ama buda nihayetinde bir yarışma
keşke hamile kalsanda sorun kalmasa

var canım var nasılsın

Ay canim ne guzel soylemisim, ins hamile kalirim, ama hamile kalmadan oncede kilo vermen gerekiyor, en azindan 50 kiloyla hamile kalsam super olur. dun ilk evlendigimiz zamanki kotumu giydim, esim cok yakismis bacaklarin incelmis demis.

canim bende seninle ayni zamanda girdim, cunki misafirim vardi, onlari gorderdim 12 olmadan yazayim dedim. birazdan bahceyi sulucam, islerim var falan...

:))) hehe ozaman kendinede kıyak geç çaktırmam sözzz hehe:))
ozaman sana şimdiden kolay gelsin diyeyim bende kaçmak üzereyim çok fena uykum geldi totom acıyor oturmaktan yatayım artık

Ay canim ne guzel soylemisim, ins hamile kalirim, ama hamile kalmadan oncede kilo vermen gerekiyor, en azindan 50 kiloyla hamile kalsam super olur. dun ilk evlendigimiz zamanki kotumu giydim, esim cok yakismis bacaklarin incelmis demis.

oo süpersin kuzum demekki veriyormuşssunnn farkında değilsin demekk:))
bozmak yok moralimizzzzz vereceğizz bebiş gelmeden istediğin kiloya ulaşacaksın nekalmışkii fıstıkkk

Ya evet cok sabirsiz oldugumuz icin pes ediyoruz. haklisin. az once topicte okudum, aksam 18:00 dan sonra bir sey yemiyorsun sadece meyveyle gecistiriyorsun ve kilo veriyorsun. bu hafta bunu uyguluayacagim...buarada senin hedefinine yaklasmana cok az kalmis, yeni hedep belirlicenmi yoksa yeter bukadar zayifladigimmi diceksin?

canımcım ( iyileş artık yaaaa özledim eski halini(8

afiyet olsun arada olur böyle kaçamaklar
ben çok çokk iim hehe bugünüm çok güzelddii

valla canım 2 haftayı geçti
ev soğuk ya ondan heralde
yarın soba kuracaz inş
naptın bugün bakalım

pes etmek yokk sevindim:))
ben sana eşlik ederim fıstık meyve ile geçiştirme durumuna bu hafta öyle birşey deneyeliim en azından birgün dolu birgün boş yapaiblirzz:)).
ay eve az kaldı hedefe amaaa zor gidiyorr artık ama gidecek inat ettim:).
başka hedef belirlemeyeceğim canımmbana yeter okadarrr epey zayıfladığımı hissediyorum pantolarr bolardııı bacaklarımda inceldi sankii, 59 u korumaya çalışırım bir süreee onun için diyette gibi davrnaırım ynai hemen mezun olmam aranızdan:) bırakmam sizi

valla canım 2 haftayı geçti
ev soğuk ya ondan heralde
yarın soba kuracaz inş
naptın bugün bakalım

kuzum bizim burada bile kaloriferler yanıyor artık oraları düşünemiyorumm lütfen ertemele soba kurma faslını biran önc ekurun ısının fıstıkk çok soğuduu havalar bu sene kış sert geçecek gibi erkenden geldi

kızlarrr ben müsade istiyorum çok yorulmuşum yarın uzun uzun konuşuruz inş.. seviyorum sizi ii geceler tatlı rüyalarrrrr Alalh rahatlık versin

canım bugün ilkin izinli
fadik giremiyor zaten

yarın eğer giremezlerse
nazco
melekayse
selinay izinli

ya duygu nerde bu kadar izinli değildi o
hastaydı alalh korusun bişeyi yoktur inş

tamam canim
kızlarrr ben müsade istiyorum çok yorulmuşum yarın uzun uzun konuşuruz inş.. seviyorum sizi ii geceler tatlı rüyalarrrrr Alalh rahatlık versin

canim bende cikiyorum gorusuruz ins yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…