- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.941
dimi hepimiz dayaklığızzzzz bir sıradan sopa geç bizee kaptancımmmm yoksa bizzz adam olmayacağızzz
birşey sorucam sabah köfteyi nasıl yedin kuzumDDDD
bence gayet güzel bir menü afiyet olsunn tatlı kaçmağıdaaa varrrr sanırsam:)
hosgeldin kaptan nasilsin, ya kaptancigim ben kilo veremiyorum artik, hatta 2 hafta icinde kilo aldim bile, gerci gecisi kilo biliyorum ama ilaclar cok etkili, siskinlikte yapiyor ve tartida fazla cikariyor... napicagimi bilmiyorum, cok kafama takiyorum bu durumu yaaa...
ben buradayımmmm buradayımmm huhuh:)) orda kimse varmıı
bence kalmamisindir ama genede sana torpil yaaprim dermisimmm
kuzucummmmm buradayızzzzzzzz geldim geldimmm
eee nasılsınız bakılım prenses senide görüyorum fıstık sen nasılsın
bencede kalmamışımdır ama kaldıysaa çabama bir kıyak geç kuzum yaDd
bak 11:40 ta girdimm eve gelir gelmezzz cezaya kalmayım dişye hemen göz attım kastım kendimi
son andada olsa sorumluluğumu yerine getirdimen azında getirmeye çalıştımhehe
ben kendimi toplayamıyorum ki hastalıktan nasıl dövcem sizi gücüm yok
evet çikolatalı ekmek
var canım var nasılsın
dimi hepimiz dayaklığızzzzz bir sıradan sopa geç bizee kaptancımmmm yoksa bizzz adam olmayacağızzz
birşey sorucam sabah köfteyi nasıl yedin kuzumDDDD
bence gayet güzel bir menü afiyet olsunn tatlı kaçmağıdaaa varrrr sanırsam:)
hosgeldin kaptan nasilsin, ya kaptancigim ben kilo veremiyorum artik, hatta 2 hafta icinde kilo aldim bile, gerci gecisi kilo biliyorum ama ilaclar cok etkili, siskinlikte yapiyor ve tartida fazla cikariyor... napicagimi bilmiyorum, cok kafama takiyorum bu durumu yaaa...
ben buradayımmmm buradayımmm huhuh:)) orda kimse varmıı
bencede kalmamışımdır ama kaldıysaa çabama bir kıyak geç kuzum yaDd
bak 11:40 ta girdimm eve gelir gelmezzz cezaya kalmayım dişye hemen göz attım kastım kendimi
son andada olsa sorumluluğumu yerine getirdimen azında getirmeye çalıştımhehe
canım moralini bozmaaa kesinliklee sadece sıkılıyoruzzz zamana yayın diyorlar yaa kilo vermeyi biz sabırsızz biran önce verleim istiyoruzzzz istediğimiz kadar vermeyince pes eder gibi oluyoruzz ama pes etmek yokkkk kesinlikleeeeee vereceğizzz tombili yağlarııı merak etmeee akşam yemeğinmi kaldırsakben hic iyi degilim canim yaa, keyfim yok, zayiflama istegim yok, spor yapmiyorum...cok tembellestim. biraz zayifladim diye havaalra girip mucadeleyi biraktim sanirim, ama zayiflamak nekadar zormus ugrasmak sarfetmek oyy oyyyy
sağol canım hoşbulduk
canım bilmiyorum ama buda nihayetinde bir yarışma
keşke hamile kalsanda sorun kalmasa
var canım var nasılsın
canim bende seninle ayni zamanda girdim, cunki misafirim vardi, onlari gorderdim 12 olmadan yazayim dedim. birazdan bahceyi sulucam, islerim var falan...
Ay canim ne guzel soylemisim, ins hamile kalirim, ama hamile kalmadan oncede kilo vermen gerekiyor, en azindan 50 kiloyla hamile kalsam super olur. dun ilk evlendigimiz zamanki kotumu giydim, esim cok yakismis bacaklarin incelmis demis.
canım moralini bozmaaa kesinliklee sadece sıkılıyoruzzz zamana yayın diyorlar yaa kilo vermeyi biz sabırsızz biran önce verleim istiyoruzzzz istediğimiz kadar vermeyince pes eder gibi oluyoruzz ama pes etmek yokkkk kesinlikleeeeee vereceğizzz tombili yağlarııı merak etmeee akşam yemeğinmi kaldırsakD
canımcım( iyileş artık yaaaa özledim eski halini (8
afiyet olsun arada olur böyle kaçamaklar
ben çok çokk iim hehe bugünüm çok güzelddii
Ya evet cok sabirsiz oldugumuz icin pes ediyoruz. haklisin. az once topicte okudum, aksam 18:00 dan sonra bir sey yemiyorsun sadece meyveyle gecistiriyorsun ve kilo veriyorsun. bu hafta bunu uyguluayacagim...buarada senin hedefinine yaklasmana cok az kalmis, yeni hedep belirlicenmi yoksa yeter bukadar zayifladigimmi diceksin?
kaptancigim bu hafta kimler izinli??/
valla canım 2 haftayı geçti
ev soğuk ya ondan heralde
yarın soba kuracaz inş
naptın bugün bakalım
canım bugün ilkin izinli
fadik giremiyor zaten
yarın eğer giremezlerse
nazco
melekayse
selinay izinli
ya duygu nerde bu kadar izinli değildi o
hastaydı alalh korusun bişeyi yoktur inş
kızlarrr ben müsade istiyorum çok yorulmuşum yarın uzun uzun konuşuruz inş.. seviyorum sizi ii geceler tatlı rüyalarrrrr Alalh rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?