- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.921
günaydın günaydın günaydın
bu haftanın bitmesine bugünün tatil olmasına ne kadar seviniyorum bilemezsiniz kızlar berbat bir haftanın ardından bugün relaks bi şekilde gevşek gevşek dolanıyorum ortalarda bu gün tembellik yapçam bütüngün evde kitap okuycam dizi seyretçem yemek yemiycem süper bi gün olucak
slm kızlar napaysınız ben geldimm
ayy bütün gün geziyorum kızlarrr yeni girdim eve cezaya kalmamak için hemen geçmiş yapıp geleiym sonrada sizinle ilgileneceğimmm
ah tatlım ya keşke verebilseydim ama malesef azcık aldım bunada şükür gerçi ben çok daha fazlasını bekliyordum çünkü ben strese girince yiyenlerdenim bu günlerde buzdolabında yatmak gelir içimden ben herzaman relaks ve sakin olmalıyım yoksa halim kötü
evevt senin cıvıl cıvıl halin iyi geliyo bize bu hafta sende yoğundun sanki karşılaşamadık hiç
offfffsss benim çok saldığım kesin birinin beni hizaya getirmesi lazım ona göre herkesi bu konuda göreve çağıorıyorum beni hizaya getirin
bu günün nöbetçileri özgecim senle benim sanırım kimseler yok başka uyanmadılarmıki daha
ah ah altın günüm vardı bugun pasta börek oooooo...
yediklerimi yazayım
kahvaltı
tost ekmeğiyle minik bir tost
ara yok
öğle-ara birleşti
1 orta boy poğaça
1kurabiye
4 kaşık kısır
kendimi bu kadar tutabildim :)
sabahtan beri defneyle uğraşıyorum şimdide yeni uyuttum uyutacam diyede canım çıktı iyi düşün istersen bu işin şakası dünyanın en güzel duygusu anne olmak ama kendini az da olsa hazır hissetmiyorsan hazır oluncaya kadar bekle....
ay bgn hiç paylaşım olmamış...aslıcığım 13 ekim msj sayımları yapıldımı ben görmedim yaa ben o gün girdim mi girmedim mi hiç hatırlamıyorum sayımlarıda görmedim cezaya kaldım mı kalmadım mı hiç bilmiyorum..
kızlar bgn arkadaşım geldi onunla oturduk bayaa giremedim o yüzden.zaten girsem de kimse yokmuş...ne yse bgn yediklerim
sabah 2 dilim kepek ekmeğine 1 dilim penir 2 dilim jambon,domates,salatalıklı sandiviç
2 fincan şekersiz çay
ara 1 adet elma
öğlen kabak yemeği 6 kaşık
1 dilim ekmek
ara da 1 kase muhallebi(kaçamak yaptım)
akşam haşlanmış tavuk baget
bgn başka giremem kızlar defne beni bgn çok yordu fındık uyumuşken bende gidip uyuyayım...öpüldünüz
noluyo ya herkes izin alıyo bugün ilkinde izinli tam dayaklıksınız haa
sabah
2 köfte
domatess
1 kkadar peynir
1 zeytin
2 dilim ekmek
2 bardak çay
öğle
2 kaşık kavurma
1 dilim ekmek
2 bardak çay
akşam
1 kadar peynir
domates
1 dilim çikolatalı ekmek
2 bardak çay
ara
1 avuç badem
1 fincan kahve
kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya nerdesiniz ya
mihrica son 7 dk , mesaj sayimi yapicam:18:
kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy cezaya kalmadım inş.yırtmış olaiblirim ayyyy ne olur fazladan say beni yaaa:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?