Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba canımmmmm inş. günün güzel geçmiştir senindeee bende güzel başladım güne ve güzel bitrdimmmmm bakalım neler yapmışssıın kaşrılacakmıyım:)

slm kızlar napaysınız ben geldimm
ayy bütün gün geziyorum kızlarrr yeni girdim eve cezaya kalmamak için hemen geçmiş yapıp geleiym sonrada sizinle ilgileneceğimmm

hosgeldin canim. sen nasilsin? gecmis olsun ya, hala yaran iyi olmamismi? bitki caylari var onlardan kullansan, belki faydasi olur .

bugunki menum

sabah: 6-7 zeytin, 2 dilim ekmek, bir dilim peynir, bir parca borek

oglen :

aksam : et kavurma

vereceksin inş. fıstıkkkk ben inanıyorummm buhafta güzel olacak hepimiz için dediğin gibi birileri bizi sirkelese fena olmayacak aslındaaa ama neyse bizz kendi kendimize sirekelenelim:)).
bu arada gerçektne ben çok yoğundummm karşılaşamadık bu ara böyle devam etme durumu var maalesef((

yediklerimi yazayım

kahvaltı
tost ekmeğiyle minik bir tost

ara yok

öğle-ara birleşti
1 orta boy poğaça
1kurabiye
4 kaşık kısır

kendimi bu kadar tutabildim :)

aaaa süpersin canımmmmm hiçde fazla olmamış en azından bana göre hehe ben senin yanında varyaa of off neyse bugünde söylemyecğeimm yarını açç geçirecğeimm hıhhhh

bilgisayarima virus girmis donuyor, ins bir sorun cikmaz bu hafta yaa, baska sayfalari acinca digeri donuyor

:))) hehe yaaa özgecim öyle şeyler deme yawss zaten karar vermek zorr ((( tam karar vemişizzz bak yaramzlık yapma bizee:)))
bende alınırım böyle üzerime

bend bu ara pek sayımlarrrı görmüyorummmmm yapılmıyormuu

afiyet olsun canım menün çok güzell görünüyorr sağlıklı görünüyorrr fıstık, cici bak kendine yarın görüşebilirz inş.. defneyide öp benim içn

birşey sorucam sabah köfteyi nasıl yedin kuzumDDDD
bence gayet güzel bir menü afiyet olsunn tatlı kaçmağıdaaa varrrr sanırsam:)

kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hosgeldin kaptan nasilsin, ya kaptancigim ben kilo veremiyorum artik, hatta 2 hafta icinde kilo aldim bile, gerci gecisi kilo biliyorum ama ilaclar cok etkili, siskinlikte yapiyor ve tartida fazla cikariyor... napicagimi bilmiyorum, cok kafama takiyorum bu durumu yaaa...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…