Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor hepiniz geçmişmi yapıyorsunuz bende yapam bari
kociş daha gelmedi gelene kadar azcık takılcam bu gün eve geç geldim

sorma özgecim ödüm kopuyo ama yaşımda geçiyo malum düşüncez bişiler artık

inş canım ya ben çok saldım kendimi bu aralar benim bi depreme ihtiyavım var hatta

ayy
dün pisboğazlığım üzerimdeydi:))
çokda güzel oldu cevizli kuraibyem hıhhh evide mis gibi kokuttum çok severim kuraibye kek kokusunu evde:)
sabahta birtaneyedim sürle oh süperdi

Canim afiyet olsun...bende cok istiyorum cevizli kurabiye tarifi ama bulamadim, banada yazarmisin? gecen uzman tv de izledim ama bide senden alayim taRIFI.

ellerine sağlık canım ama bir yanlışlık olmuş sanki cumartesi selide nazcoda girdi takıma sen pazarı mı saydın acaba :44:
emidaf haftasonu giremiyor
nazco ve seli pazar için izin almışlardı

kaptancigim cumartesi gununkini yaptim, eminim . selinay nazco sorry kizlar, sizin sayfanizdan baktim, paylasim tarihi goremedim simdi tekrar bakicam, veee baktim, selinay 7 mesaj yazmisin guzelim. nazco da 11 mesaj paylasimi yapmis... selinaycigim arkadas daveti gonderdim kabul edermisin??

bilmiyorum bunu buraya yazdığımı görse 1 hafta konuşmazdı heralde benimle.....bende çok seviyorum mustiyi ama murat boz başka

heheh yani bence ordaki en yetenekli şarkıcı Mustafa Sandal.:) Murat Boz yakışıklı orası ayrı tabi:))))

tesekkur ederim canim. Rabbim tum hastalara sifa versin ins.

amin canım amin...

canım herkesin sayfasından bakma yazdıkalrımız geç kaydoluyo oraya ve senin yaşadığın gibi yanlış bilgilendiriyor bazen o yüzden takımın geçmiş sayfalarına bakıp listeyi hazırla canım

kızlar menümü yazıp çıkıyorum karnım acıkmaya başladı çünki,uyuyayım bari..
sabah kaşarlı tost yapmış kayınvalideciğim ben iki lokma ısrdım ondan
iki fincan şkersiz çay
3 ader zeytin
1 dilim peynir
öğlen çubuk kraker(eve dönemedim ben de bir paket kraker yedim)
ara sade milföy yedim
akam bir su bardağı kadar patlamış mısır elma ve üzüm yedim

güzel menü ama akşam az diilmi özgecim meyve ve mısır yemişsin sadece

bende menümü yazıyorum
sabah 1 fincan kahce
1 dilim ekmek
çamur peynir
öğle
yarım tabak pilav
akşam 3 köfte
yanında fırında patates 2 çatal

kızlar ben çıkıyorum artık kociş film seyretçekmiş herkese iyi akşamlar yarın işe gitçem malum salı gelemeyeceğim izinli olmak istiyorum çarşamba görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…