Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
domates
1 dilim ekmek
1 bardak çay

ara
1 bardak çay

öğle
1 kk kadar peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay

akşam
1 kurabiye
5 sarma
yarım dilim pasta
3 bardak çay

ay ço0k sevindim hadi hayırlısı bakalım...
anaa pişirmiş bile ben doğradım yarın pişiricem canım...

yaaa yaptımda içtim amabağırsaklar çok fena gümbür gümbürrDDDD fena gaz yaptı sanırım haha sabaha kadar neler düşünemiyorum bile
hadi sende yap biran önce bana eşlik et(hemen rolleri değiştim bak ben sana eşlik edecektim şimdi sen bana edeceksin:)

Canim afiyet olsun...bende cok istiyorum cevizli kurabiye tarifi ama bulamadim, banada yazarmisin? gecen uzman tv de izledim ama bide senden alayim taRIFI.

hemen vereyim fıstıkk
6 çay bardağı un
2 çaybardağı şeker
1çaybardağı zeytinyağı(ben ayçiçekle karıştırdım)
1 çaybardağı yoğurt
1 yumurta
1 kabartma tozu
1 su bardağı dövülmüş ceviz
ceviz harici hepsini karıştırıyorsun canım ( unu eleyerek dökersen daha ii olur)
en son cevizleride ilave edip birdaha karıştırıyorsun

küçük küçük ceviz büyklüğünde bezeler yuvarlayıp yağlı kağıda diz
önceden ısıtılmış 180 derece 20-25 dk pişir mis mis
(dilersen tarçında azcık atabilirsin ben koymadım)

bende menümü yazıyorum
sabah 1 fincan kahce
1 dilim ekmek
çamur peynir
öğle
yarım tabak pilav
akşam 3 köfte
yanında fırında patates 2 çatal

afiyet olsunn pilavmııı aaaaa
D
tekbaşına kuru kuru pilav nasıl yiyebildin fıstık
benim öğle yemeğimin yanındaa hafif kalmış hahaha

sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
domates
1 dilim ekmek
1 bardak çay

ara
1 bardak çay

öğle
1 kk kadar peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay

akşam
1 kurabiye
5 sarma
yarım dilim pasta
3 bardak çay

afiyet olsun canımm güzel bir menü bugün bendede yaprak sarması vardı kurabiyede var ama ben yemedim eşime yedirdim.

ay kıyamam kuzucummmm yaaa damla çikolatlaı değil ama cevizli kurabiye pekte gğüzel oldu buyur geldd ikram edeyim ama yiyeymiyorum yaptım sadece 1 tane yedimD hepsini yiyesim varr

ben korkuyorum vallah yapmaya bütün tepsiyi yerim heralde bgn dişardan bi tane bademli kurabiye alıp yiyecem canım çok istiyor ..kahvaltımı az tuttum bu yüzden ekmek bilem yemedim..

güzel menü ama akşam az diilmi özgecim meyve ve mısır yemişsin sadece

canım istemedi o yediğim milföyüde saat 5 gibi yemiştim mısırla meyveyide kayınvalidemin evinde yedim..eve geç geldik saat 8 filandı o saatten sonrada yemek yemiyim artık dedim.zaten zor veriyorum kiloları geri almıyım demi.

Son düzenleme:

nasıl yaptın bende yapayım lahana çorbası?

bende o sancıyı yaşamaktan kokuyorum acıdan değil nasıl bir şey oldugundan daha doğrusu insan bilmediği şeyden cok korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…