- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.141
kaç gündür canım damla çikolatalı kurabiye istiyor biliyormusun..
ay ço0k sevindim hadi hayırlısı bakalım...
anaa pişirmiş bile ben doğradım yarın pişiricem canım...
Canim afiyet olsun...bende cok istiyorum cevizli kurabiye tarifi ama bulamadim, banada yazarmisin? gecen uzman tv de izledim ama bide senden alayim taRIFI.
2 ye katladim mesaj sayilarini :)) saka saka herzamanki gibi birincisin, gece12 den sonrada yazmisin ondan oyle sekerim...
inş canım ya ben çok saldım kendimi bu aralar benim bi depreme ihtiyavım var hatta
bende menümü yazıyorum
sabah 1 fincan kahce
1 dilim ekmek
çamur peynir
öğle
yarım tabak pilav
akşam 3 köfte
yanında fırında patates 2 çatal
sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
domates
1 dilim ekmek
1 bardak çay
ara
1 bardak çay
öğle
1 kk kadar peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay
akşam
1 kurabiye
5 sarma
yarım dilim pasta
3 bardak çay
ay kıyamam kuzucummmm yaaa damla çikolatlaı değil ama cevizli kurabiye pekte gğüzel oldu buyur geldd ikram edeyim ama yiyeymiyorum yaptım sadece 1 tane yedimD hepsini yiyesim varr
güzel menü ama akşam az diilmi özgecim meyve ve mısır yemişsin sadece
yaaa yaptımda içtim amabağırsaklar çok fena gümbür gümbürrDDDD fena gaz yaptı sanırım haha sabaha kadar neler düşünemiyorum bile
hadi sende yap biran önce bana eşlik et(hemen rolleri değiştim bak ben sana eşlik edecektim şimdi sen bana edeceksin:)
:))) ayy çok geveze olsun dimi hehee:)) biraz performandı yükske olsun bizi gaza getirisn kaptancımm:)
valla çorbayı yapavam tarifi var nette..
1.gün meyva
2.gün sebze
3.gün neyva
4.gün meyva ve sebze
5.gün et
eşliğinde tüketecem bakalım yapabilirsem hehehe..
gunaydın Özgeciğim naber?
hıms ben araştırdım dr umlada konuştum her doğumda aynı risk varmış, normal doğumdada sezeryandada olan risk kadarmış canımmmm
yaa canım ben defnoşu normal doğurmak istedim ama gününü geçti doğmadı normalde 25 nisan doğumlu olacaktı ama 30 nisana kadar bekledi normal doğum olmıycak dediler ve sezeryanla aldılar.ama normal doğum herzaan daha iyi çünkü sezeryanın acısını günlerce çektim ben hele o gaz sancısı çok fenaydı...ben ne sancılandım defnede ne de herhangi bişey oldu o sancı olayını filan yaşamak isterdim ama bölesi hayırlıymış...canım şimdi doğumlar eskisi gibi zor değil acısız normal doğumlar da var doktor kontrolünde yaptırtabilirsin...benim arkadaşım öle doğurdu çok rahat doğurdum diyor
kaç gündür canım damla çikolatalı kurabiye istiyor biliyormusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?