Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende o sancıyı yaşamaktan kokuyorum acıdan değil nasıl bir şey oldugundan daha doğrusu insan bilmediği şeyden cok korkuyor

ben çok istiyordum bazen hafifi hafif girerdi sancılar ama onlar yalancı sncıymış ben yinede çok heycanlanırdım geliyor heralde diye ama gerçekten yaşamak isterdim gerçek doğum tecrübesini kısmet değilmiş arkadaşlarım sen manyakmısın derlerdi normal doğum istiyorum dediğimde

Son düzenleme:
bu sene kış çok çabuk geldi...antalyada size göre biz hiç kış yaşamıyoruz zaten ama biz alışık olmayınca en ufak bi esintide üşüyoz

değil mi doğru sizede oyle..aslında şöyle bir şey var.doğu ya da iç anadolu soguksa soguktur.şaşırtmaz.tum onlemleri ona gore alırsın..Ama deniz kenarında poyraz mahvediyor hava bi acık bikapalı daha cok hasta ediyor

ben korkuyorum vallah yapmaya bütün tepsiyi yerim heralde bgn dişardan bi tane bademli kurabiye alıp yiyecem canım çok istiyor ..kahvaltımı az tuttum bu yüzden ekmek bilem yemedim..

:)))) bak yap sen ikişer üçer komşulara verirsin biraz kayınvalidene birkaç eşine ayırD ozaman hiç sorun olmazz hehe

nasıl yaptın bende yapayım lahana çorbası?
istediğine eminmisin :))
veryorum bak

malzemeler
lahana (yarım yaptım ben lahanam orta boydu)
1 havuç
3 soğan
3 domates rendesi
4 tane yeşil biber
3-4 diş sarmısak
bl baharat özellikle kimyonn
onun dışında nane karabiber pulbiber kırmızı biberr
1 tanede tavuk bulyon
1 yk zeytinyağı

yemek gibiy aptı canım ben

soğan havuç soteletim domatesi bibri ilave ettim biberleri üçe dörde böldüm attım sarmısakları doğradım
lahanaları doğradımm (ıspanak yemeğindeki gibi)
baharatlarını attım suyunu ilave edip bulyon attımiçine
düdüklüde 20-25 dk da pişti
yerkende limon sıktım of of çok güzeldi

kızlarrrr günaydınnn bütün geçmişş yazılarım silinmişşş ve geçmişten alıntı yaptıklarım yanii vee çok yavas siteee

kızlar dün işten çıktım eve gittim etrafı toparladım ama hasta olma aşamasındayım galiba okadar üşüyordum ki işyerinde de halim yoktu saat 9 gibi bi uyudum zaten gece kardeşim uyandırdı kabus gördüm birsürü bağırıyormuşum hasta olucam kesinn belli yani hava okadar soğukki kızlar anlatamam (((( doğal olarkta bişey yiyemedim aa ama pardon şekrsiz bi çay içtim bir kaşıkta bal yedim babam petek bal almışş canım istiyor demiştim geçen gün oda almış tadına bak diyince kıramamdım şimdi okadar almış kızardı wallaa)

kızlarr hemncikk sabah kahvaltımı paylaşaıyım
1. tane kaşlarlı poğaça
şekersiz çay
1 lt su (((

geçmiş olsun bebeğim yaa dikkat et kendine bir ttutulursan bu gribe kendine gelemiyorsun.2 hafta oldu bnm hala gribim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…