- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.161
iyiyim canım sanada günaydın sen nasılsın??
kısıtlama kendinin 1 tanede olsa al pastaneden ye :)
sonra patlar bak b:)
iyiym burası cok soğuk kendime gelmeye calışıyorum
öle yapacam valla şimdi kendim yapsam gidip gelir yerim ben onu..pastaneden bir tane alıp yiyecem
bende o sancıyı yaşamaktan kokuyorum acıdan değil nasıl bir şey oldugundan daha doğrusu insan bilmediği şeyden cok korkuyor
ben kendimi tutup 1 tane yemeyince sonra 5 tane yiyorum
antalya yeni yeni soğumaya başladı..dün yağmura yakalandık çok ıslandık üşüdük bgn de hava çok güzel.nasıl giyineceğimizi şaşırdık biz burda..
trakyada kar yagınca burası pararlel olarak dondu..ohh Antalya iyidir ya okonuda
bu sene kış çok çabuk geldi...antalyada size göre biz hiç kış yaşamıyoruz zaten ama biz alışık olmayınca en ufak bi esintide üşüyoz
ben korkuyorum vallah yapmaya bütün tepsiyi yerim heraldebgn dişardan bi tane bademli kurabiye alıp yiyecem canım çok istiyor ..kahvaltımı az tuttum bu yüzden ekmek bilem yemedim..
istediğine eminmisin :))nasıl yaptın bende yapayım lahana çorbası?
yok fıstığım geveze değil paylaşımcı :)
iyiymiş o zaman ya.
efet efett bak araştır istersen yine bir dr ladagörüş canımcımm seni daha netleştirir
kızlar dün işten çıktım eve gittim etrafı toparladım ama hasta olma aşamasındayım galiba okadar üşüyordum ki işyerinde de halim yoktu saat 9 gibi bi uyudum zaten gece kardeşim uyandırdı kabus gördüm birsürü bağırıyormuşum hasta olucam kesinn belli yani hava okadar soğukki kızlar anlatamam(((( doğal olarkta bişey yiyemedim aa ama pardon şekrsiz bi çay içtim bir kaşıkta bal yedim babam petek bal almışş canım istiyor demiştim geçen gün oda almış tadına bak diyince kıramamdım şimdi okadar almış kızardı wallaa )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?