Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2yıl adanada oturduk birde küççüktük o zamanlar o bici bicileri arabayla satrlardı seyyar,çok severdim halada seviyorum bak hatırlattın ben yarın yaparım bundan şimdi...kilo alırsam suçu sana atacam bu hafta hehe günah keçim yapacam seni ilkoş :)))))))))

canım canımm DD sakın skaın yapma biziler falan zayıfladıktan sonraa ödüll verelim kendimizee yapalımm hem şimdi çok soğukk hava:) boğazların ağrırı anc aberaber kanca beraberrr birlikte yapalım sen beklebeni

iyi bakalım bekliyim o zaman ben sni biz bu gidişle yaza anca zayıflarız zatiii

hehe gördüm canım :)))ama pişiyi muhakkak yemişsindir heryerde yapılır hatta kandillerde filan dağıtırlar arada..

ayşeyle siz farklı şeyler tarif ediyorsunuuzzz yawss :))
ayşenin değidiği eskişehirde çiğ börek var ona benzer birşeymiş o kıymeli bu peynirliymiş.

senin dediğin hamur kızartmasıı mayalı hamuru yağda kızartmak sanırım (burda kayınvalidem ona fas fas diyor kabartıı için kızarırken)
ama ikisinide yedim hehe

alla alla bak görüyon mu yiyecekler aynı heryerde ama isimler farklı farklı...

ben çıkıyorum kızlar defneye uyuttum bende yatmaya gidiyorum acıkmaya başladım zaten..öpüyorum sizi canlarım yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…