- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.061
hımsss sağlık olsunn ben doldurdum yeşilliği vallaDd
nasıl yaptın nasıl yaptınD afiyet olsun hehe
düdüklüde değil tencerede yaptım.patateste koydum.acayip lezzetli oldu birde ben kimyon koymuyordun.oda güzel oldu :)
kızlar ben çıkıyorum uzanacam biraz
öpüyorum sizi
kızlar ben çıkıyorum uzanacam biraz
öpüyorum sizi
kuzu ben adanlıyım bizim oralrda adan kebap, şalgam geçer hehe bende sana bilemeyeceğin şeyler söyleyemeskişehire yakınız çiğ böreğini bilirim oyüzdenn:))
sıkma
bicibici
şırdanD
duydunmu heççD
2yıl adanada oturduk birde küççüktük o zamanlar o bici bicileri arabayla satrlardı seyyar,çok severdim halada seviyorum bak hatırlattın ben yarın yaparım bundan şimdi...kilo alırsam suçu sana atacam bu hafta hehe günah keçim yapacam seni ilkoş :)))))))))
verdiğim cevabı kaçırmıssın hehe:) bir aşağılara bak ne olurrr
canım canımmDD sakın skaın yapma biziler falan zayıfladıktan sonraa ödüll verelim kendimizee yapalımm hem şimdi çok soğukk hava:) boğazların ağrırı anc aberaber kanca beraberrr birlikte yapalım sen beklebeni
şşşt napıosunuz
hehe gördüm canım :)))ama pişiyi muhakkak yemişsindir heryerde yapılır hatta kandillerde filan dağıtırlar arada..
şşşt napıosunuz
iyi bakalım bekliyim o zaman ben sni biz bu gidişle yaza anca zayıflarız zatiii
ayşeyle siz farklı şeyler tarif ediyorsunuuzzz yawss :))
ayşenin değidiği eskişehirde çiğ börek var ona benzer birşeymiş o kıymeli bu peynirliymiş.
senin dediğin hamur kızartmasıı mayalı hamuru yağda kızartmak sanırım (burda kayınvalidem ona fas fas diyor kabartıı için kızarırken)
ama ikisinide yedim hehe
laflıyoz canım sen napıyosun..
kaynatıyoruz şeker katıl aramıza sende:))
alla alla bak görüyon mu yiyecekler aynı heryerde ama isimler farklı farklı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?