- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.081
ben çıkıyorum kızlar defneye uyuttum bende yatmaya gidiyorum acıkmaya başladım zaten..öpüyorum sizi canlarım yarın görüşürüz
tamam canım ii gecelerrrr kuzucum sakın çılgınlık yapma:)ben çıkıyorum kızlar defneye uyuttum bende yatmaya gidiyorum acıkmaya başladım zaten..öpüyorum sizi canlarım yarın görüşürüz
bugünü kapattın yani canım erken olmuş biraz
:)) hehe cezaya kalma bakk olurmu dikkat et hehe 7 tane mesajj at en azkaptanım ordamısın neler yapıosun? yaa ben gerçekten baya yoğunum onun için pek sık giremiyorum nete sabahdan akşama kadar hafta içi okuldayım ders çalş yemek ye uykusuzluktan gidiyorum artık düşünün.Elimden geldiğince girmeye çalşıorum tabikide.ama kusura bakmazsanz sevinicem.
:)) hehe cezaya kalma bakk olurmu dikkat et hehe 7 tane mesajj at en az
Günaydın kimseciklerde yok grupta. :)
keşke yemeseydimm şiimdi bu durumda olmazddım ah ah:))
ayşeyle siz farklı şeyler tarif ediyorsunuuzzz yawss :))
ayşenin değidiği eskişehirde çiğ börek var ona benzer birşeymiş o kıymeli bu peynirliymiş.
senin dediğin hamur kızartmasıı mayalı hamuru yağda kızartmak sanırım (burda kayınvalidem ona fas fas diyor kabartıı için kızarırken)
ama ikisinide yedim hehe
22.10.2011 mesaj listesi
mihrace :53
selinay :7
pinkcat :12
fiyona07 :20
melekayşe :21
aynalar :15
nazco :0
emidaf :0
sütlü :5
emidafla nazco izinlimi bilmiyorum....
günaydın kızlar ben çok kötüyüm midemi üşütmüşüm felaket bir durumdayım kafamı kaldıracak durumum yok
bugün izinli olayım eğer toplarsam kendimi ben yine gelirim öpüyorum sizi
hahahaa olsun vrmeye çalışıyoz sonuçta asıl bundan sonra dikkat etmemiz lazım verdiklerimizi almıyalım diye...yaş ilerledikçe vermesi daha zor oluyor hele doğum kiloları vermesi en zor kiloymuş vallah...
iyi bakalım bekliyim o zaman ben sni biz bu gidişle yaza anca zayıflarız zatiii
günaydın canım nasılsın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?