Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptanım ordamısın neler yapıosun? yaa ben gerçekten baya yoğunum onun için pek sık giremiyorum nete sabahdan akşama kadar hafta içi okuldayım ders çalş yemek ye uykusuzluktan gidiyorum artık düşünün.Elimden geldiğince girmeye çalşıorum tabikide.ama kusura bakmazsanz sevinicem.

:)) hehe cezaya kalma bakk olurmu dikkat et hehe 7 tane mesajj at en az

22.10.2011 mesaj listesi

mihrace :53
selinay :7
pinkcat :12
fiyona07 :20
melekayşe :21
aynalar :15
nazco :0
emidaf :0
sütlü :5

emidafla nazco izinlimi bilmiyorum....

Son düzenleme:

tamam işte çiğ börekte hamur kızartması işte.tarif etmek için ordan gidem dedim.mayalı hamuru boş veya içli tercihe bağlı yağda kızartıyorsun

mihrace diyeti uyguluyormusun
anacığım bu diyet hakkaten vücuttakileri atıyor :))))
hatta o kadar atıyorki,öğle çorba içmeyeceğim biraz durdursun diye haşlanmış patates yiyecem.biraz pirinç lapasıda olabilir

günaydın kızlar ben çok kötüyüm midemi üşütmüşüm felaket bir durumdayım kafamı kaldıracak durumum yok
bugün izinli olayım eğer toplarsam kendimi ben yine gelirim öpüyorum sizi

günaydın kızlar ben çok kötüyüm midemi üşütmüşüm felaket bir durumdayım kafamı kaldıracak durumum yok
bugün izinli olayım eğer toplarsam kendimi ben yine gelirim öpüyorum sizi

geçmiş olsun cnm dinlen sen bugün Allah Allah niye iyileşmiyorsun sen.kan değerlerine baktır sen bi ara

hahahaa olsun vrmeye çalışıyoz sonuçta asıl bundan sonra dikkat etmemiz lazım verdiklerimizi almıyalım diye...yaş ilerledikçe vermesi daha zor oluyor hele doğum kiloları vermesi en zor kiloymuş vallah...

eyvah birde doğum kilosu var.bu kadar rahat verebilecekken veremiyoruz :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…