Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar öğle ezanı okunuyo ama bana günaydın anca kalkabildim çok yorgunum ama birazdan gene işe gitçem

günaydın kızlar ben çok kötüyüm midemi üşütmüşüm felaket bir durumdayım kafamı kaldıracak durumum yok
bugün izinli olayım eğer toplarsam kendimi ben yine gelirim öpüyorum sizi

geçmiş olsun canım sen bi doktora git artık aslı iyileşemiyorsun bunun nedenini bulman lazım artık vücudun güçsüz düşücek

kızlar dün hiç gelemedim hemen açıklamamı yapıyorum
sabah işe gittim öğleden sonra gelicektim sözde gelemedim akşam gelince girerim diye düşündüm malesef akşam ancak gece 1 de gelebildim eve işler bitmedi genede şimdi tekrar gidip devam edicez bayram hazırlığı yapıyoruz yeni mallar açılıyo mağaza yeniden düzenleniyo falan çok iş var bitmiyo birtürlü bu gün bitiririz inşallah
cezaya kaldım biliyorum

şimdi tekrar çıkmam lazım cezamı akşam gelince çekicem artık inş erken gelebilirim herkeze iyi pazarlar kızlar akşam görüşürüz

merhaba nasılsın???allah kolaylık versin canım...izin alabilseydin keşke...

kızlarrr merhabalarr herkese ii pazarlar bu sabah çok mutluyumm :)) sizinle birşey paylaşacağım

ay ay nekadar mutluyum anlatamam:))

bgn düğün var kızlar off ayakkabıda dün ayağımı vurmuştu nasıl yürüycem bilmiyorum şimdi...bu bi arkadaşımız düğünü öle çok şık olmıycam ama yinede resim çekilirim gösteririm kızlar size..

hahahaa olsun vrmeye çalışıyoz sonuçta asıl bundan sonra dikkat etmemiz lazım verdiklerimizi almıyalım diye...yaş ilerledikçe vermesi daha zor oluyor hele doğum kiloları vermesi en zor kiloymuş vallah...

:))) vereceğizz ben çok umutluyum kızzz:)))) ama doğum kilosunu bilmiyorum onu ozaman düşünürüm heheD
sende vereceksin hepimiz vereceğiz

tamam işte çiğ börekte hamur kızartması işte.tarif etmek için ordan gidem dedim.mayalı hamuru boş veya içli tercihe bağlı yağda kızartıyorsun

:))) tamam şekeirim teşekkür ederim:))) bence anlamayayım yaws sonra aklıma takılıyorr yiyesim geliyorr kendim yaparım falan Allah korsun

ay uguluyorum şekerim vallaaa bu sabah çok mutlu oldummm tartıda görüdüklerimleee bak paylaştımm..
tamam hadi bakalımm güzel paylaşımlar yapalımmm :)

günaydın kızlar ben çok kötüyüm midemi üşütmüşüm felaket bir durumdayım kafamı kaldıracak durumum yok
bugün izinli olayım eğer toplarsam kendimi ben yine gelirim öpüyorum sizi

günaydın cnaım yaaa( bir dr agit ne olur bak tam tedavi olmayınca ufacık birşeyde hemen rahatsızlanıyorsunnn

DDD hehe kolay gelsinnn diyet nasıl gidiyor peki hiç paylaşım yapmıyorsun bu ara yawss özledik

ay ayy canım ayakkabının altına pecete yada pamuk koy tam topuğunn altına ayağını yükseltir vuran yere değmezzzz bekliyoruz resmide dört gözle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…