- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.101
mihrace diyeti uyguluyormusun
anacığım bu diyet hakkaten vücuttakileri atıyor :))))
hatta o kadar atıyorki,öğle çorba içmeyeceğim biraz durdursun diye haşlanmış patates yiyecem.biraz pirinç lapasıda olabilir
günaydın kızlar ben çok kötüyüm midemi üşütmüşüm felaket bir durumdayım kafamı kaldıracak durumum yok
bugün izinli olayım eğer toplarsam kendimi ben yine gelirim öpüyorum sizi
günaydın kızlar ben çok kötüyüm midemi üşütmüşüm felaket bir durumdayım kafamı kaldıracak durumum yok
kızlar dün hiç gelemedim hemen açıklamamı yapıyorum
sabah işe gittim öğleden sonra gelicektim sözde gelemedim akşam gelince girerim diye düşündüm malesef akşam ancak gece 1 de gelebildim eve işler bitmedi genede şimdi tekrar gidip devam edicez bayram hazırlığı yapıyoruz yeni mallar açılıyo mağaza yeniden düzenleniyo falan çok iş var bitmiyo birtürlü bu gün bitiririz inşallah
cezaya kaldım biliyorum
22.10.2011 mesaj listesi
mihrace :53
selinay :7
pinkcat :12
fiyona07 :20
melekayşe :21
aynalar :15
nazco :0
emidaf :0
sütlü :5
emidafla nazco izinlimi bilmiyorum....
Tamam kaptanım. :)
hahahaa olsun vrmeye çalışıyoz sonuçta asıl bundan sonra dikkat etmemiz lazım verdiklerimizi almıyalım diye...yaş ilerledikçe vermesi daha zor oluyor hele doğum kiloları vermesi en zor kiloymuş vallah...
tamam işte çiğ börekte hamur kızartması işte.tarif etmek için ordan gidem dedim.mayalı hamuru boş veya içli tercihe bağlı yağda kızartıyorsun
mihrace diyeti uyguluyormusun
anacığım bu diyet hakkaten vücuttakileri atıyor :))))
hatta o kadar atıyorki,öğle çorba içmeyeceğim biraz durdursun diye haşlanmış patates yiyecem.biraz pirinç lapasıda olabilir
kahvaltım
1 kk peynir
5 zeytin
domates
salatalık
2 dilim ekmek
günaydın kızlar öğle ezanı okunuyo ama bana günaydın anca kalkabildim çok yorgunum ama birazdan gene işe gitçem
kızlar dün hiç gelemedim hemen açıklamamı yapıyorum
sabah işe gittim öğleden sonra gelicektim sözde gelemedim akşam gelince girerim diye düşündüm malesef akşam ancak gece 1 de gelebildim eve işler bitmedi genede şimdi tekrar gidip devam edicez bayram hazırlığı yapıyoruz yeni mallar açılıyo mağaza yeniden düzenleniyo falan çok iş var bitmiyo birtürlü bu gün bitiririz inşallah
cezaya kaldım biliyorum
bgn düğün var kızlar off ayakkabıda dün ayağımı vurmuştu nasıl yürüycem bilmiyorum şimdi...bu bi arkadaşımız düğünü öle çok şık olmıycam ama yinede resim çekilirim gösteririm kızlar size..
Ne diyeti kızlar bu? :):):))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?