Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız sizin büroda ne rahatmış valla
cık cıkladım özelden canım merak etme
evet ya allah ölenlere rahmet geride kalanlara sabır, yaralılara acil şifalar versin

rahatt çok şükür canım çalışma şartlarım güzel çok şükürr bir sıkıntı yaşamıyorum,
ii yaptın kaptancımm arada cık cıklamak lazım bu yaramazlara(

ay amin yaaa ne acılıdırlarr
biraz sonraa kalkıp kışlık kaşe falan ayarlayacağım eşimin benimi,kazak falan,yarında gidip battaniye alacağım 2-3 tane(
kargolayacağım afet bölgesine inş. ay başındada biraz para yatırmak istiyorum ayy hala ağlıyorum ben ya

ben hep yeni gelen üyelere mesaj atıyorum ama kimse kalıcı olmuyor canım giren bir daha girmiyor
sutluda vazgeçti özel mesaj yazdım bir iki kere 7 kuralına uyman gerekiyor diye acaba korkuttum mu

bizde okulda başlattık bakalım ne kadar toplanacak
ateş düştüğü yeri yakar uzaktan bakınca üzülsekte yaşayan kadar hissedemiyoruz malesef

ben hep yeni gelen üyelere mesaj atıyorum ama kimse kalıcı olmuyor canım giren bir daha girmiyor
sutluda vazgeçti özel mesaj yazdım bir iki kere 7 kuralına uyman gerekiyor diye acaba korkuttum mu

korksunlar baştan sonra mızıkçılık yapmalarındna iyidir

bizde okulda başlattık bakalım ne kadar toplanacak
ateş düştüğü yeri yakar uzaktan bakınca üzülsekte yaşayan kadar hissedemiyoruz malesef

ayyy negüzell yapmışsınızz duyarlı arkdişim duyarlı öğretmenlerimm
ateşlerini söndüremeyiz mümkün değil ama en azından şu zorlu günlerinde birazda olsa sıkıntılarını gidemriş oluruz insani görevimizi yapmış olalım, ayrıca yanlarınd aolduğumuzu bilsinlerr hainlik fesatlık beslemesinler yine nevarsa biribrimizden var anlasınlarr istiyorumm

korksunlar baştan sonra mızıkçılık yapmalarındna iyidir

evet canım bizima radığımız paylaşımı bol oaln kişiler ama bulcaz inş

aslıcığım bi iğleşemedin kuzum dikkat et kendine de iğleş artık beee

canım kış geldi ben hep böyle olurum normal halim bu

çok fenayım dimi tamamen duygusall yani

biliyor musun snei çok kıskanıyorum benimde 2 kilom kalsaydı hedefime

ihtiyacı olana her zaman el uzatılmalı
ama bu hainlik konusuna gelince benim umudum yok o konuda canım herkesi bir tutmuyorum ama bazı kişileri ne yapsakta artık kaybettik malesef

Son düzenleme:
biliyor musun snei çok kıskanıyorum benimde 2 kilom kalsaydı hedefime
canım yaa inş. sende o günleri göreceksin bu azimle hiç merak etmee, bu konuda kıskanabilirsinn çünkü seni olumlu yönde etkileyebilir gaza gelirsinn özen gösterirsin :)
ama biran önce toparlan canım yaaa hastalıkta çok etkilerrr

kızlarr sizee ne diyeceğimm
11 gündür regl olmuyorum inatlada test yapmıyorum acabamı diyorum ayy bana dua edin olurmuu bir bıdık süpriz yapsın bizee,umudum yok ama yinede içinde bir acabamı geçiyorr engel olamıyorum

inş toparlanacam canım bir aydır hastayım artık lmitim doldu inş bir daha olmayacam

aayyyy inş canım güzel bir haber olur
doktora gitsene bi

ihtiyacı olana her zaman el uzatılmalı
ama bu hainlik konusuna gelince benim umudum yok o konuda canım herkesi bir tutmuyorum ama bazı kişileri ne yapsakta artık kaybettik malesef

ayy aynı şeyidüşünüyorum ama ynai yaşanan şeyler çok acıı birsürü insan vefat etti belki bir ihtimal ne bilim kenetlenirizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…