- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.281
kız sizin büroda ne rahatmış valla
cık cıkladım özelden canım merak etme
evet ya allah ölenlere rahmet geride kalanlara sabır, yaralılara acil şifalar versin
canım ilk iş bi tartı al o zaman kendine...zayıflamak için tartı şart kilonu takip edebilmen için...bu sıralar takımımıza akın akın geliyolar inşallah katılımın çok olur yemenede dikkat edersen kaptanımız seni seçer...bende 69 kiloyla başladım şimdi 64 kiloyum inşallah verirsin canım
hımss canımm 9 kg vereceksin yani hadi bakalım kolay gele
deneme süresindede paylaşımyapacaksın günlük menülerini yazacaksın, sporlarını falan
yaz yaz :))
canım burdan ne anlıyoruz bi ikimiz yalnızız
senin koca nerde
hımss canımm 9 kg vereceksin yani hadi bakalım kolay gele
deneme süresindede paylaşımyapacaksın günlük menülerini yazacaksın, sporlarını falan
yaz yaz :))
rahatt çok şükür canım çalışma şartlarım güzel çok şükürr bir sıkıntı yaşamıyorum,
ii yaptın kaptancımm arada cık cıklamak lazım bu yaramazlara(
ay amin yaaa ne acılıdırlarr
biraz sonraa kalkıp kışlık kaşe falan ayarlayacağım eşimin benimi,kazak falan,yarında gidip battaniye alacağım 2-3 tane(
kargolayacağım afet bölgesine inş. ay başındada biraz para yatırmak istiyorum ayy hala ağlıyorum ben ya
nedesemki
yan koltukta kociş kucağında bir laptopp makale okuyorrr biryandan sohbet ediyoruz çay içiyoruzz biryandanda tv açık bende burada tkaılıyorum
ben hep yeni gelen üyelere mesaj atıyorum ama kimse kalıcı olmuyor canım giren bir daha girmiyor
sutluda vazgeçti özel mesaj yazdım bir iki kere 7 kuralına uyman gerekiyor diye acaba korkuttum mu
slm kızlar ben serumu yedim geldim ama fena uykum avr biraz takılıyım şimdi uyursam gece uyuyamam hadi artık gelin kızlar
çok fenayım dimiyazsında sender gaza gel dimi kız sen varya :)))
bizde okulda başlattık bakalım ne kadar toplanacak
ateş düştüğü yeri yakar uzaktan bakınca üzülsekte yaşayan kadar hissedemiyoruz malesef
korksunlar baştan sonra mızıkçılık yapmalarındna iyidir
aslıcığım bi iğleşemedin kuzum dikkat et kendine de iğleş artık beee
çok fenayım dimitamamen duygusall yani
ay hiç sormaa bir defa deldik yasağıııyasak hala devam mı ediyo canım
ayyy negüzell yapmışsınızz duyarlı arkdişim duyarlı öğretmenlerimm
ateşlerini söndüremeyiz mümkün değil ama en azından şu zorlu günlerinde birazda olsa sıkıntılarını gidemriş oluruz insani görevimizi yapmış olalım, ayrıca yanlarınd aolduğumuzu bilsinlerr hainlik fesatlık beslemesinler yine nevarsa biribrimizden var anlasınlarr istiyorumm
ay hiç sormaa bir defa deldik yasağıııama 1 haftalık ilaç kullanmam gerek
canım yaa inş. sende o günleri göreceksin bu azimle hiç merak etmee, bu konuda kıskanabilirsinn çünkü seni olumlu yönde etkileyebilir gaza gelirsinn özen gösterirsin :)biliyor musun snei çok kıskanıyorum benimde 2 kilom kalsaydı hedefime
canım yaa inş. sende o günleri göreceksin bu azimle hiç merak etmee, bu konuda kıskanabilirsinn çünkü seni olumlu yönde etkileyebilir gaza gelirsinn özen gösterirsin :)
ama biran önce toparlan canım yaaa hastalıkta çok etkilerrr
kızlarr sizee ne diyeceğimm
11 gündür regl olmuyorum inatlada test yapmıyorum acabamı diyorum ayy bana dua edin olurmuu bir bıdık süpriz yapsın bizee,umudum yok ama yinede içinde bir acabamı geçiyorr engel olamıyorum
ihtiyacı olana her zaman el uzatılmalı
ama bu hainlik konusuna gelince benim umudum yok o konuda canım herkesi bir tutmuyorum ama bazı kişileri ne yapsakta artık kaybettik malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?