- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.261
ne yemek yapyon şeker
nereye kaçıyon gel buraya çıbıııkk
aynen katılıyorum canım sana(( eski üyelerde çok kaçak cezalarınıda ödemiyorlarrr hıhhh bende artık kasmıcma kendimi hıhhhh
afiyet olsun canım nenün çok hafif olmuşşş
ben burdayım cnaım nasılsın
sana o kadar laf ettim İlkoş durum cok kotu :)
akşam sebze yiyemedim az önce geldik tum gun dışardaydım dışarda yedik et yedim menü iyiydi de kalorili değildi. sebze olmadıama
ay ayyy(( bende senden umutluydum yawssss (
neyse bugünde senin kaçamağın olsunn yarın telafi günü olsun olmazzsa
ay canımm bürodayken yazmıştım o mesajıı, büroya ekmek yapma makinası aldık tam buğday unundan ekmek yaptıkDD 2:53 dk sürdü hehe beklerkennn heycanlandık artık ekmeklerimizi kendimiz yapacağızz
tamama ama kaptancım şu kaçaklaracık cıklaaa birazz yaaaa
hoş geldim cnaımmm
ben hiç ama hiç iyi değilim eve geldiğimden beri ağlıyorummm tv seyrettikçeeee ağlıyorummm(( çok kötü vannn çok kötüüü
tamam canım kaldığımız yerden devam ediyoruzzz ben bugün biraz uymaya çalıştım ama neakdar olmuş bilemiyorum bak bakalımneyse kaldıgım yerden devam yarın
cuma günü yine bu kiloyu göreyim yeter bana yavaş ama emin adımlarla
öğle
yok
ara
yok
akşam
2.5 dilim ekmek
3-4 köfte büyüklüğü et cok az pilav
kızlar ben kaçar kendinize iyi bakın özellikle sen Aslı iyileş artık
öğle
yok
ara
yok
akşam
2.5 dilim ekmek
3-4 köfte büyüklüğü et cok az pilav
kızlar ben geldim..ben bi geçmiş yapıp geliyim bakiim bensiz neler kaynatmışınız
tamam canım kaldığımız yerden devam ediyoruzzz ben bugün biraz uymaya çalıştım ama neakdar olmuş bilemiyorum bak bakalım
yaaa nereye yaaakızlar ben kaçar kendinize iyi bakın özellikle sen Aslı iyileş artık
nasıl öğlen yok kızz olurmu öyle(
akşamında çok ağır değil canımmm sebze olmamış ama fazlada değil, ekmeğide öğlen yemek yemediğin için acıktın sanırım fazla kaçırmışssın
kızlar ben geldim..ben bi geçmiş yapıp geliyim bakiim bensiz neler kaynatmışınız
yaaa nereye yaaahekes cik yapıp gidiyor yaa
merhaba 1,60 boyunda 3,5 yaşında bir kız annesi OTURARAK ÇALIŞAN 26 yaşında 69 kg bi bayanım.kaptan kulları yazdı bana. kurallara uyarım sorun yok ama evde tartım yok. ben bu hafta bi tartı alayım eve öyle başlayayım en iyisi.
Çünki gün beni uzun zamanıdır görmeyen insanlarla karşılaşınca 2. sorusu hamilemisin ? sorusu olsun istemiyorum
Bayramda geliyoooo offf yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?