Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sana o kadar laf ettim İlkoş durum cok kotu :)
akşam sebze yiyemedim az önce geldik tum gun dışardaydım dışarda yedik et yedim menü iyiydi de kalorili değildi. sebze olmadı ama

ay ayyy (( bende senden umutluydum yawssss (
neyse bugünde senin kaçamağın olsunn yarın telafi günü olsun olmazzsa

sabah
2 minik poğaça (4 lokmalık)
şekersiz çayy

öğlen
yarım dilim ekmek
1 köfte
2 bardak ayran

ara
1 elma

akşam
5-6 yk kapuska(lahana yemeği)
4-5 yk yoğurt
bol bol yeşillik roka tere kırmızı biber salatalık
1 tavuk kanadı fırında

az sonrada çayyy bir avuç ceviz eşliğinde

Son düzenleme:
ay canımm bürodayken yazmıştım o mesajıı, büroya ekmek yapma makinası aldık tam buğday unundan ekmek yaptıkDD 2:53 dk sürdü hehe beklerkennn heycanlandık artık ekmeklerimizi kendimiz yapacağızz

kız sizin büroda ne rahatmış valla

tamama ama kaptancım şu kaçaklara cık cıklaaa birazz yaaaa

cık cıkladım özelden canım merak etme

hoş geldim cnaımmm
ben hiç ama hiç iyi değilim eve geldiğimden beri ağlıyorummm tv seyrettikçeeee ağlıyorummm (( çok kötü vannn çok kötüüü

evet ya allah ölenlere rahmet geride kalanlara sabır, yaralılara acil şifalar versin

öğle
yok

ara
yok

akşam
2.5 dilim ekmek
3-4 köfte büyüklüğü et cok az pilav

nasıl öğlen yok kızz olurmu öyle(
akşamında çok ağır değil canımmm sebze olmamış ama fazlada değil, ekmeğide öğlen yemek yemediğin için acıktın sanırım fazla kaçırmışssın

kızlar ben geldim..ben bi geçmiş yapıp geliyim bakiim bensiz neler kaynatmışınız

hoşgeldin canım bak bakalım

tamam canım kaldığımız yerden devam ediyoruzzz ben bugün biraz uymaya çalıştım ama neakdar olmuş bilemiyorum bak bakalım

bak böyle yarım diyet yapıyorsunuz sonra kötü etkiliyo tam yapın şunu

canım ilk iş bi tartı al o zaman kendine...zayıflamak için tartı şart kilonu takip edebilmen için...bu sıralar takımımıza akın akın geliyolar inşallah katılımın çok olur yemenede dikkat edersen kaptanımız seni seçer...bende 69 kiloyla başladım şimdi 64 kiloyum inşallah verirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…