Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr anca gelebildim yaa yogunum bayaaa eve gidicemm dus alıcam ve uyucam allah ızın verirsee ama nerdeeee etrafı toparlıcam sabh gittiğimde mahvolmustu evv(((((((((((((((((((

kızlarr ben kaçtımmm öpüyorum hepiniziiii bu arada uuttum sölemeyii 1 kase tarhana çorbası içtim öğlnnnn:))))
allah emanet olunnn:))))))))))

bugün çok acayip derecede yorgunum.sabah 6 da kalkıp üni ye formasyon ön kayıt basvurusu yapmak için gitcektim.hala basvuru yapıyorum ümitsiz bir şekilde.dün gece saat 4 oldu uyuyamadım bir türlü 5 oldu tık yok zaten o saatten snra uyursam 6 da uyanmam cok zor olur diye yatmadım hiç.gelince 11 12 gibi öğlen uyurum umuduyla.gittim onca yolu hiç uykusuz kaydımı yaptım geldim 11 30 gibi vuurdum kafayı 12 de bir ark ım aradı napıosun diye hepsini anlattım uyuyorum hiç u8yumadım cok yorgunum dedim.tamam ben sana snra döncem dedi.tam daldım 12 10 da msj geldi.size gelemicem babam izin vermiyo.oysa ki görüşme gibi bi niyetimiz yoktu neyse dedm hiç tınmadım sonraa 10 dk sonra geliorum birşey lazım mı alncak bşy demiş kendi kendini davet etti.ve inanın su an ev mahvolmus durumda sularımız kesilmişti bir ara kanalizasyon borusuna takmıslar sular pis aktı o sıra kombi ve çamasır makinasına su gitmiş kullanmadıımız halde ikisi bozuldu.tasıma su ile ugrasıoz.ve ben zaten cok yorgundum hiç uyumadan onu agırladım dısarı cıkalım dedi onu gezdirdim sonra dısardayken kuzenim aradı.görüşelim die hiç görüşemioduk sitem ediodu o da aradan cıksın dedim onla görüştüm bu saatte eve geldim hiç uyku uyumadan.öyle yorgunum ki vursam kafayı uyurum şimdi gözlerimi açamıorum.benim 7 mesaj dolmaz sanırım evde de yemek yapmam gerek şimdi yazamazsam izinli sayar mısınız beni inanın cok yorucu ve zorlu bir gün gecirdim.

bu arada zaten kimse kalmamıs 7 mesajı da dolduramam böyle kendi kendime su an uyuyakalmazsam gelirim yine...

slm kızlar ben serumu yedim geldim ama fena uykum avr biraz takılıyım şimdi uyursam gece uyuyamam hadi artık gelin kızlar

bu yeni üye alımıda beni sinir ediyor kendileri geliyor bend ekatılmak istiyorum diye bzide gel diyoruz ortalıkta yoklar

sabah
yarım kk kadar peynir
2 zeytin
2 dilim ekmek

öğle
2 kase çorba
1 dilim ekmek

akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek

ara
bir avuç ceviz
1 kase patlamış mısır

kızlarr anca gelebildim yaa yogunum bayaaa eve gidicemm dus alıcam ve uyucam allah ızın verirsee ama nerdeeee etrafı toparlıcam sabh gittiğimde mahvolmustu evv(((((((((((((((((((

:((( herkes kaçak yaaaa ne bu yawss ben bu işi ben kaçıcam girmişcem iştee(((

hakaten çok yorulmuşssun ama akç gündür yoksun kuzum doğru düzgünn cik yapıp çıkıyorsun

bu yeni üye alımıda beni sinir ediyor kendileri geliyor bend ekatılmak istiyorum diye bzide gel diyoruz ortalıkta yoklar

aynen katılıyorum canım sana(( eski üyelerde çok kaçak cezalarınıda ödemiyorlarrr hıhhh bende artık kasmıcma kendimi hıhhhh

sana o kadar laf ettim İlkoş durum cok kotu :)
akşam sebze yiyemedim az önce geldik tum gun dışardaydım dışarda yedik et yedim menü iyiydi de kalorili değildi. sebze olmadı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…