- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.521
napıyorsun fıstık nasılsın bakalmmmm dün karşılaşamdık doğru düzgün
ayy canımmmm inş. devam edebilirim ama kahvaltıyapınca çok doyduğumu hissettim yaaD alıiık değilim ben öyle neyseki öğlenki yemeği abartmadım hehe abartsamda birşey olmazdı üstüne soğuk soda içindeiçim bulandı isrifra ettim birşeycik kalmadı bir bu eksikti akşama şimdi nasıl yiyeceğim kimiblir oyoyy
ayy bende veriyorum bendecanım yaa benim evde eliptik bisikletimde var her gün biniyordum ama işler çoğalınca boşladım...bende her gün mekik çekiyordum otuz tane senle yeniden başlıyım..hadi hızlı hızlı ver kiloları da bana yetiş canım birde nerde oturuyordun merak ettim :)))
kızlarr ben bugün erken kaçıyorum kayınvalideiğim aradı yan apartmanımda eski komşusu oturyor bebişi oldu hayırlamaya gitti benide çağırıyor bebiş sevmeye gel diyeDD ben gidip sevmiştim ama yine gideyim mademse çağırıyor D hehe
(Asıl derdim ne biliyormusunuz armaızda kalsın amaDD şimdi yan apartmandan bana geçecek akşam birlikteyiz yemek falan yiyeceğiz, benden önce eve gidecekk evime benden önce gitmesi değil keisnlikle sorun ama oturmaazzzzkii iş yapar hoş bulaşık makinasınıı çalıştırıdm sabah iş çıksın oyalansın diye ama kiki, duramaz şimdi çamaşır falan makianaya atar bende sevmiyorum çamaşırlara el atmasına gideyimde gerilecek ortam olmasın:))
ne fenayim ay ayy çok kötüsün ilkoşş((
sude hoşgeldin senle tanışmadık sanırım ama bu ara kimin girip cıktığı belli değil:26:
melek ben sen? :)
demet boyun kaç senin? ona göre kilolu olup olmadığına karar verelim:)
ya Özgem su bisikletten bendemi alsam sanki sadece bacak calıştırıyor gibi.bacaklarım zaten iyi :)
göbek popo çalıştırsın?
24.10.2011 mesaj listesi
mihrace :82
selinay :16
pinkcat :19
fiyona :21
melekayşe :13
aynalar :52
nazco :izinli
emidaf :9
bak bak ::)) kahvaltıya gidiyormuş yaramaazzz aman dikkat şimdik simitler poğaçalar börekler vardır ay salamlar sucuklarda vardırneyse akşama alırız ifadeni
şimdiden iştahını kestim dimi
günaydınnnnnnnnnnnnn hayatımmmmm:)))))))))9
günaydınn kuzuuuu oo makyajlar felann maşlalhhh yaaa:)))))))))))))))
napan kuzu güzelim ama demi sen gördün beni:))))))
benıde aranıza alırmısınız bende zayıflamak ıstıyorum kurallar nasıl bılmıyorum ortadan gırdım konuya bilgilendirirsenız sevinirim.
kızlar ben yine sabahın köründe kalktım defnoş bize sabah sabah seranat yaptı babaannesi şarkı söylemeyi öğretmiş değişik değişik bişeyler sölüyor bağırarak gülsek mi ağlasak mı bilemedik sabah sabah :)))))))))
günaydın henüz tartı alamadım ama bu gün bakıcam bi çaresine,inşallah bende senin gibi kilo veririm.
tekrar merhaba
dünki yediklerim
sabah 1 açma yedim
1 bardak şekersiz çay
arada 2 bardak siyah çay şekersiz
bir adet yeşil elma
öğle
1 kase tavuksuyu çorba
sulu köfte vardı hiç suyuna dokunmadan 3 adet köfta yedim
kibrit kutusundan biraz büyük 2 dilim esmer ekmek
ara 1 bardak siyah çay şekersiz
1 adet kırmızı elma
akşam
iş çıkışı kızımı almaya anneme gittim
masayı toplamamışlardı 3-4 çatal salata aldım
eve geldim korkarak sölüyorum -2-3 çatal kadayıf tatlısı vardı onu attım ağzıma
tv izlerken 2-3 bardak şekersiz çay 5-6 fırında kestane 1 avuç çekirdek
spora gelince evimle iş yerimin arası 15 dak. evim biraz yokuş eve çıkana kadar 100 kere göbeğimi içeri çekip bıraktım
akşam 50 adet mekik 25 er adet bacak hareketi yaptım
çiçemm haydii hayırlı olsunn seruöum sonunda doktor yüzü gördünn ve iyileşmek için bi adım attınnn şükürrrrrrrrrmenün güzell hayatımmmm :)))
emidafçım ofisim rahat çok şükürrr evimde gibiyim çok şükür.
dünkü güzel menü bu akşam sekteye uğrayacak maalesef misafirim varyaa(( yemekli kayıvalidemler geliyor
hıııı kimseciklerr yokkk yanlızkaldımm gör gör mihrace bacıı bakkk kaçak olmuyor ama yanlız napimm şimdi ben burdaa hıııı
BİRBİRİMİZİ motive ede ede kilo vercez inş. bayrama kadar 1-2 kilo gitse ahhhh ahhhh nerede metroda mekik aleti var bayramda onu alıcam inş. bayramdan sonra fena geliyorum ona göretabi önce şu tartı işini halletmem lazım bu gün
Hoşbulduk bende memnun oldum canım tatlı işini çözücem yaaa normalde 30 mekik çekiyodum yediğim tatlı için 20 mekik fazla çektim.
mihracee benim çenem çok düşüktür bi taraftan iş bi tarafatan buraya laf yetiştir yoruldum öğlen yemeğinden sonra görüşürük bi işime ağırlık vereyim kilo vercem diye işimden olmayam
ay vardı valla abrtmadan yedim hemde....
günaydınnnnnnnnnnnnn hayatımmmmm:)))))))))9
günaydınn kuzuuuu oo makyajlar felann maşlalhhh yaaa:)))))))))))))))
napan kuzu güzelim ama demi sen gördün beni:))))))
evet kuzuuu 2 çocuk annesi olmana rağmenn inan maşallahh ve güzelliğe diyecek laff yok zatenn :)))))))))))
ne yapmaya kadar verdin canım menü hazır mı
ben geldim hadi gel kelebeeemmmm
geldimm çiçemmmmm:))))))))
geldimm çiçemmmmm:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?