Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

mideni mi üşüttün niye ole oldu?

ya Özgem su bisikletten bendemi alsam sanki sadece bacak calıştırıyor gibi.bacaklarım zaten iyi :)
göbek popo çalıştırsın?

iyi niyetleriyle her şeye karışmak istiyorlar

24.10.2011 mesaj listesi

mihrace :82

selinay :16

pinkcat :19

fiyona :21

melekayşe :13

aynalar :52

nazco :izinli

emidaf :9

bak bak ::)) kahvaltıya gidiyormuş yaramaazzz aman dikkat şimdik simitler poğaçalar börekler vardır ay salamlar sucuklarda vardır neyse akşama alırız ifadeni
şimdiden iştahını kestim dimi

ay vardı valla abrtmadan yedim hemde....

günaydınnnnnnnnnnnnn hayatımmmmm:)))))))))9

günaydınn kuzuuuu oo makyajlar felann maşlalhhh yaaa:)))))))))))))))

napan kuzu güzelim ama demi sen gördün beni:))))))

slm kızlar ben geldim bugün nöbetçiydim ayakalrım zonkluyor bide okuldan gelir gelmez bir anket doldurdum yine
bu öğretmenler ne zaman kurtulacak bu anketörlükten acaba
siz nasılsınız bakalım
daha üzerimi değiştirmedim ya

slm kızlar ben geldim bugün nöbetçiydim ayakalrım zonkluyor bide okuldan gelir gelmez bir anket doldurdum yine
bu öğretmenler ne zaman kurtulacak bu anketörlükten acaba
siz nasılsınız bakalım
daha üzerimi değiştirmedim ya

benıde aranıza alırmısınız bende zayıflamak ıstıyorum kurallar nasıl bılmıyorum ortadan gırdım konuya bilgilendirirsenız sevinirim.

canım özel mesaj atacam kuralların yazılı olduğu bekleriz

defnecik ilk konuşma çalışmalarına başlamış maşallah

günaydın henüz tartı alamadım ama bu gün bakıcam bi çaresine,inşallah bende senin gibi kilo veririm.

canım bir an önce baskül işini hallaet bize başlangıç kilon gerekli bak sana söyleyim eğer cumaya güzel kilo verirsan listeye girersin yok vermedin haftaya kalır haberin olsun

menün güzel olmuş canım kadayıf en azından bir dilim değil arada bötle kaçamaklar olur tabi önemli olan sık olmaması

çiçemm haydii hayırlı olsunn seruöum sonunda doktor yüzü gördünn ve iyileşmek için bi adım attınnn şükürrrrrrrrr menün güzell hayatımmmm :)))

amin canım bütün vitaminleri aldım

emidafçım ofisim rahat çok şükürrr evimde gibiyim çok şükür.
dünkü güzel menü bu akşam sekteye uğrayacak maalesef misafirim varyaa(( yemekli kayıvalidemler geliyor

ne yapmaya kadar verdin canım menü hazır mı

hıııı kimseciklerr yokkk yanlızkaldımm gör gör mihrace bacıı bakkk kaçak olmuyor ama yanlız napimm şimdi ben burdaa hıııı

ben geldim hadi gel kelebeeemmmm

canım sen nerde yaşıyordun ve ne iş yapıyorsun
ben sivasat görev yapıyorum sınıf öğretmeniyim

Hoşbulduk bende memnun oldum canım tatlı işini çözücem yaaa normalde 30 mekik çekiyodum yediğim tatlı için 20 mekik fazla çektim.

mihracee benim çenem çok düşüktür bi taraftan iş bi tarafatan buraya laf yetiştir yoruldum öğlen yemeğinden sonra görüşürük bi işime ağırlık vereyim kilo vercem diye işimden olmayam

bencede kilo verdikten sonra yeni elbiseler için para lazım değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…