- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.541
canım sen nerde yaşıyordun ve ne iş yapıyorsun
ben sivasat görev yapıyorum sınıf öğretmeniyim
bencede kilo verdikten sonra yeni elbiseler için para lazım değil mi
bu arada kızlar dün pc basında uyumamak için size yazıyodum ya yataktaydım laptop da yanımda duruodu .size yazarken uyuyakalmısım3.30 gibi uyandım baktım pc yanımda kendlinden kapanmıs tv ısık açık nasıl uyumusum yorgunluktan.sonra bir daha yattım şimdi uyandım hayatımda hiç bu kadar cok uyumamıstım 13-14 saat uyumusum dünün acısı cıktı ama gözlerim zombi gibi oldu şiş şiş
:)) burdayım burdayım gördüm daldım hemen:))) hehe
cumaya kadar bekelyecğeim inatlaştım iice kendimlee:))
yeşil çayy içmiyorum olurda bir bıdık falan gelirse düşmesintutunsun yeşil çayy düşük ihitmalini arttırrımıştaaa sıcak su içiyorum bol bol ama
hoşgeldin kelebeeemmm nasılsın iyisindir inş
geçmişi okuyordum ne çok yazmışsınız maşallah yarısı kaldı daha
bende bursadayım bi inşaat firmasında ön muhasebe departmanında çalışıyorum 4 yıldır bu firmadayım öle işte
yeni kıyafetler dedin demiii aaahhh ahhh ramazan bayramında 3 pantlon aldım şu an biri üstümde zor girdim içineee sabah
düşük bel zati bide göbek pırtladııı allahtan üstüme giydiğim şey biraz uzunda millete rezil olmuyorum
sudeeeeeee çalışıyor musun canım sesin çıkmıyor
wallaa bronşit olma yolunda istikrarlı bi şekilde yürüyotum çiçemm hırıltılarr başladı nefes alırkenn haydi hayırlısı:))))
walla fırsatım vardı geçmişi okumak için bende yazdımm mihrace kaçak diyee adımızı çıkamışş zatennnn
sen nasılsın çiçemmm bi senlen ben kaldıkk haa ayy bide ilkinimm bekar olarakkk baksana hatunların hepsii evlii:)))))))))))))))))
bende bursadayım bi inşaat firmasında ön muhasebe departmanında çalışıyorum 4 yıldır bu firmadayım öle işte
yeni kıyafetler dedin demiii aaahhh ahhh ramazan bayramında 3 pantlon aldım şu an biri üstümde zor girdim içineee sabah
düşük bel zati bide göbek pırtladııı allahtan üstüme giydiğim şey biraz uzunda millete rezil olmuyorum
Ben geldimmmmm yemek yedim
yemeğe kadar 0,5 litre su daha içtim
bir kase tavuk suyu çorba
2 adet küçük biber dolması yanına bir yemek kaşığı yoğurt
salata yağsız bol sirkeli limonlu
2 bardak suu
3 dilim esmer ekmek
Not:bizim lokantacı cimri olduğu için ( ALLAHTAN) EKMEKLERİ KİBRİT KUTUSUNDAN BİRAZ BÜYÜK KESİYO
şimdi 0,5 litre su daha aldım masama onuda içicem bu gün akşama kadar 2 lt tamamlarım inş.
:) kıyamam sizeee yaaa cumaya ne kaldı bir nakmışız tartı günü e açbuk geliyor anlamıyorum zati
aahh canım geçmiş olsun hemencik doktora sıcak bişeyler iç devamlı
evet canım bi biz kaldık ilkin daha küçük beklesin o sırasını
hadi sende en azından aday var ben napıyım
canım senin boyun ve kilon kaçtı?
:))) ya aslında ben pilav makarna ve salatayı bıraksam kilo vericem çünkü benonları eklemle yiyom
ama artık yok yarın 2 dilime düşürcem inşallah
benim akşam menüm yok
24.10.2011 mesaj listesi
mihrace :82
selinay :16
pinkcat :19
fiyona :21
melekayşe :13
aynalar :52
nazco :izinli
emidaf :9
benim niye saymıyonuzzzzzzzz
canım senin boyun ve kilon kaçtı?
canım boyum 1,60 kilo işte bir iki hafta önce tartıldım 69 du
sağoll canım yaa:)))
ilkoşşda artık kavuşşsun ama sevgilisinee yaa wallaa ben istiyorumm onun evlenmesini:))))
canım benim aday varda benim adayda gönlüm yok kiii
benim evlilikte gözüm yokkkkkk:26::26::26::26::26::26::26::26:
canım boyum 1,60 kilo işte bir iki hafta önce tartıldım 69 du
eşime tel ettim bu akşam baskülü alsın diye yarın alırım diyo yok olmaz bu akşam dedim niye ya bi acelen mi var diyocnm benim bişiden haberi yok neyse şunu bi alalım tam kilomu yazcam şimdilik 69 en azından ben öle biliyorum
hayırlısı olsun canım senin adayda mı gönlün yok evlilikte mi hangisi
çiçemm gitmişş nerdeee
kader arkadaşımm benimm yaa
ikisinde de yokk çiçemmmm
burdayım canım gider miyim
bence aşık olunca gözün görmez gibi geliyor canım
canım aşkın bana nekadar uzak ve imkansız olduğunu biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?