Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya Özgem su bisikletten bendemi alsam sanki sadece bacak calıştırıyor gibi.bacaklarım zaten iyi :)
göbek popo çalıştırsın?

yok canım sadece bacak çalıştırırmı eliptik bisikletin en önemli özelliği vicudun her yerini çalıştırması.oturarak bindiğinde bisiklet ayakta olarak bindiğinde de koşu bandı şeklinde kullanabiliyorsun...üstelik bisiklet olarak bindiğinde kullanırken bacaklar yukarı çekildiğinden bi nevze karnını da çalıştırıyor..ama karın için tek çözüm mekik başka yolu yol...valla selilütlerinin gideceğini garanti edebilirim sana...poponu öyle bir çalıştırıyor ki ilk yaptığında bir hafta üstüne oturamıyorsun canım

ben öğlen yemeğin den sonraki ara öğünü yazayım

1 bardak şekersiz çay
4 adet eti N**** (Siyahi) püskeviiiit

birazdan çıkarım ben ev pc yok yarın sabah gelince yazarım

bgn ki menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir domates salatalık
1 fincan çay şekersiz
ara 1 mandalina
öğlen 6 kaşık karnıbahar yemeği 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 kase meyveli yoğurt
akşam 1 haşlanmış tavuk budu lavaş ekmeği el büyüklüğünde

birazdan sporumuda yapacam size yazarım yaptıklarımı

sabah
1 kk kadar peynir
1 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay

öğle
1 kepçe çorba
3 kaşık patates
1 tane lokma tatlısı

ara
bir bardak çay

akşam
4 kaşık tavuk sote
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

kızlar yemekte misafirimiz vardı o yüzden gelemedim.3 gibi geldi yemeğe kaldı az önce gitti.napıyorsunuz? bu arada benim erkek arkadaşım kpss uzaktan eğitim ders cdsi yollamıs bugün onlara başlıyorum:)

kızlar yemekte misafirimiz vardı o yüzden gelemedim.3 gibi geldi yemeğe kaldı az önce gitti.napıyorsunuz? bu arada benim erkek arkadaşım kpss uzaktan eğitim ders cdsi yollamıs bugün onlara başlıyorum:)

hayırlı olsun canım faydası olur inş
ne olsun çay içiyoruz arkadaşlarla

ben öğlen yemeğin den sonraki ara öğünü yazayım

1 bardak şekersiz çay
4 adet eti N**** (Siyahi) püskeviiiit

birazdan çıkarım ben ev pc yok yarın sabah gelince yazarım

demet öyle aramı olur kız,4 adet hemde hemde kaymaklı hemde.
diyeti yapmayıp sadece abur cuburu bıraksan bile kilo verirsin.seviyosun benim gibi galiba çikolata falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…