Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben geldiiim coğrafyadan 2 saatlik dersi izledm geldim basıma agrılar girdi yaa ne zor işmiş tekrar öss gibi ders çalışmak ama zevkli gecio dersler yani kaynatıolar fln arada güzel yani.bana erkek arkım sölediinde ben dedm bi adam cıkıodur sürekli anlatıodur die öle deilmiş.sohbet fln ediolar chat yapar gibi:d güzeldi yani:)

kızlar yanlız kaldım evde defnoşda uyudu eşim hastenede kalacakmış.babamın durumu riskliymiş.. keşke eltimin evi yakın olsaydıı böle evde oturmak daha zor valla herkes hastanedeyken...

cnm benim anneannem 2 sene önce bir günde 3 kere kalp krizi gecirdi yoğunbakımda kaldı 1 hafta düzeldi. inşallah eşinin babası da atlatır canım.

beğendiğine sevindim canım inş faydalı olur senin için

canım son kilolar zor gider ilk önce onları aldığın için yerleşmiştir iyice sabırla kararlılıkla yencen inş onları

inan bu teşhisin tamm isabettttt vallaa zorluyor benii((( ben hedefimide değiştiricemm 55 falan yapıcam inadınaaa acaba şimdidenmi yapssam öyleee ozaman belki daha çabuk gider

ay canım zorlu bir süreçç biraz sıkacaksın dişini sonrası güzel olacakkk inş. canımm, zevkli geçmeside güzeelll yoksaa ööglersinnn allah zihin açıklığı versinn

ay canım zorlu bir süreçç biraz sıkacaksın dişini sonrası güzel olacakkk inş. canımm, zevkli geçmeside güzeelll yoksaa ööglersinnn allah zihin açıklığı versinn

inşallah canım bu sene elimi neye atsam kurudu.seneye düzelcek inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…