- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.621
sitede sorun var ya takılıyor
bende problemm yok bugünnDD ama yazamıyorum hehe
ben yazmak için baya uğraşıyorum
benim karnım ağrıyorr yaaaaaa((((
inş o nedenden dolayı değildir canım
o nedenden dolayı gibi gözüküyorrr bana boşu boşuna test aldırdılar yaaDD beyse önümüzdki aya kullanırım artık nasip olursa D
hayırlısı neyse o olsun canım
sıkma canını sen
yok canım üzülmüyorum artıkDD
hehe daha önemliii mevzularım varr zayıflamam laızm yaaaa
heee 2 kilocuk
yaaaa kuzum okadar zorki vermek anlatamm gitmiyorrrr artıık((
kızlar yanlız kaldım evde defnoşda uyudu eşim hastenede kalacakmış.babamın durumu riskliymiş.. keşke eltimin evi yakın olsaydıı böle evde oturmak daha zor valla herkes hastanedeyken...
ben geldiiim coğrafyadan 2 saatlik dersi izledm geldim basıma agrılar girdi yaane zor işmiş tekrar öss gibi ders çalışmak ama zevkli gecio dersler yani kaynatıolar fln arada güzel yani.bana erkek arkım sölediinde ben dedm bi adam cıkıodur sürekli anlatıodur die öle deilmiş.sohbet fln ediolar chat yapar gibi:d güzeldi yani:)
beğendiğine sevindim canım inş faydalı olur senin için
KIZLARR DÖDÜm aranızaa gitti misafirlerim rahat rahat yazabilirim:))
canım son kilolar zor gider ilk önce onları aldığın için yerleşmiştir iyice sabırla kararlılıkla yencen inş onları
ben geldiiim coğrafyadan 2 saatlik dersi izledm geldim basıma agrılar girdi yaane zor işmiş tekrar öss gibi ders çalışmak ama zevkli gecio dersler yani kaynatıolar fln arada güzel yani.bana erkek arkım sölediinde ben dedm bi adam cıkıodur sürekli anlatıodur die öle deilmiş.sohbet fln ediolar chat yapar gibi:d güzeldi yani:)
ay canım zorlu bir süreçç biraz sıkacaksın dişini sonrası güzel olacakkk inş. canımm, zevkli geçmeside güzeelll yoksaa ööglersinnn allah zihin açıklığı versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?