- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.641
hoşbuldukk :)))) çok kaçırmama rağmen moralim düzgün yarın telafi günü perşembe günüde telafi günüühehe hoşgeldn cnm:)
inşallah canım bu sene elimi neye atsam kurudu.seneye düzelcek inşallah..
inşallah canım ya..
ee sen napıyorsunn:)
inan bu teşhisin tamm isabettttt vallaa zorluyor benii((( ben hedefimide değiştiricemm 55 falan yapıcam inadınaaa acaba şimdidenmi yapssam öyleee ozaman belki daha çabuk gider
sen bilirsin cnaım ama 55 olmadan mezun olaman haberin olsun o zaman ona göre
hehe sen 99 da bırakırsın beni:))))
kiki
hoşbuldukk :)))) çok kaçırmama rağmen moralim düzgün yarın telafi günü perşembe günüde telafi günüüDD aha yine cuma tartı günü geldi hay allahım ne çabukk geçiyor zaman
yok öyle düşünme inan vardırrrr bir hayır bundada merak etme olurmuuu canım benimmm, bilmediğimiz görmediğimizzzz şeyler varrrr sonu güzel olacakkk inş.
bende canım bebelere ödev hazırlıyordum bitti şimdi
D yok vazgeçtim 59 a düşeyim sonra hedef değiştireyim:)) aranızdan ayrılmak istemiyorum zaten amaa yavaştan alayım hehe
hımm ödev mi hazırlıyorsun nasıl yani
tamam canım bizde ayrılmanı istemiyoruz aramızdan
evet canım tekrar niyetine
anaaaammmm her yer çikolata oldu
nasıl yanii:))))) ben 2 kupa sıcak su içtim şimdikk:))))
yok canım bende öyle heryerde çikolata yok ama şu browni reklamı varr sürekli sağımdaa yaa içinden çikolata şelalesii akıyorrr offff içimi gıcıklıyor sürekliibu sitenin her yeri çikolata reklamı oldu canım bende sende olmadı mı
canım ben kaçıyorum ii geceler yarın görüşürzz inş., yarınnnn çookk ama çoookkkk güzel bir günnnn olur inş. hepimizzz için herkes sevinsin inş. komcan öptümmm
yok canım bende öyle heryerde çikolata yok ama şu browni reklamı varr sürekli sağımdaa yaa içinden çikolata şelalesii akıyorrr offff içimi gıcıklıyor süreklii(
ayyy evet heryer çikolata oldu gözümm döndüü resmen gidip ıvır zıvır dolabınamı saldırsamDD
yadagidippp sirkeliii su içeyimmmmevet evet en güzeli ooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?