- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.661
bu sitenin her yeri çikolata reklamı oldu canım bende sende olmadı mı
hoşbuldukk :)))) çok kaçırmama rağmen moralim düzgün yarın telafi günü perşembe günüde telafi günüüDD aha yine cuma tartı günü geldi hay allahım ne çabukk geçiyor zaman
ben geçen günlerde bunalıma girip destan yazan kişiyim. sizin yazdıklarınızdan sonra biraz kendimi topladım dönüş yaptım artık bu gruba:) intihar etmekten vazgeçicem zayıflayıp anasını aglatıcam kıyafetlerin ve bana tosuncuk diyenlerin:))
beni takıma aldığınız için çok teşekkür ederim bende yarın sabah itibariyle başlıyorum diyetime hemen koşup erkenden eczanede tartılıcam cumaya kadar veremem belki ama en azından midemi boşaltmış olurum.. :)
burdaki herkes çok değerli yaaa çok samimisinizz tebrik ediyorum herkesi topluca zayıflıcaz arkadaşlar inşallahh.. sürekli yazamıyordum artık evdeyim ders başında sıkıştıkça yardımcım olunn lütfen 2 haftayı atlattım mı sonrasına alışır metabolizma..
görüşmek üzeree hoşçakalın
mennnn geldimmm niye yok kimseciklerrrrr
Özgecim noldu eşinin babası nasılsın
hadi canım sen git yat bende yatayım şeytana uymayalım
görüşürüz yarın
ben geçen günlerde bunalıma girip destan yazan kişiyim. sizin yazdıklarınızdan sonra biraz kendimi topladım dönüş yaptım artık bu gruba:) intihar etmekten vazgeçicem zayıflayıp anasını aglatıcam kıyafetlerin ve bana tosuncuk diyenlerin:))
beni takıma aldığınız için çok teşekkür ederim bende yarın sabah itibariyle başlıyorum diyetime hemen koşup erkenden eczanede tartılıcam cumaya kadar veremem belki ama en azından midemi boşaltmış olurum.. :)
burdaki herkes çok değerli yaaa çok samimisinizz tebrik ediyorum herkesi topluca zayıflıcaz arkadaşlar inşallahh.. sürekli yazamıyordum artık evdeyim ders başında sıkıştıkça yardımcım olunn lütfen 2 haftayı atlattım mı sonrasına alışır metabolizma..
görüşmek üzeree hoşçakalın
mennnn geldimmm niye yok kimseciklerrrrr
kahvaltım
1 tost(kare tost ekmegiyle kepekli)
domates,salatalık
yeşillik
5 zeytin
piştt pişttttttt huuhuu pişt:)ben buralardayı gelen piştlesin :)
mende geldim canım günaydın
sudeee aşağıda seni görüyorumm napıyorsun nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?