- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.681
GÜNAYDIN nasılsınız hanımlar
kahvaltımı yazayım
dünkü acukadan yedim yine
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
Erken kalktım bu sabah 60 mekik
30 bacak hareketi yaptım
pantolonummu esnedi yoksa kilomu verdimbilmem bu gün başka rahatım,iyiyim güzelim
hepsi bu hepinize iyi günler diliyorum
iyiyim canım eskileri okuyodum kahvaltımı yazdım. bu gün bizim buranın pazarı erken çıkıcam.işlerimi erken bitirmem lazım ara ara uğrarım. Sen nasılsın???
iyi olmana sevindim canım,ben buralardayım istediğin zaman gel :)) yanlız kalmazsınn.
yeşillikmi alacaksın yoksaa ohhh hadii bakalım afiyet olsun şimdiden:
bu arada iim çok şşükürrr 3 günün detoksunu yapacağım bugün hım çok fena şiş hissediyorum kendimi([/QU
evet canım yelşiillik alıcam bişi kalmadı evde bu günlerde eşime bişi oldu eşim normalde etoburdur.geçen ıspanak yaptım bi yedi bi yedi gözlerime inanamadım.dün de taze fasulye yaptım onuda yedi hemde 2 tabakşaşırdım valla bu akşam pırasa yada balıktan yana kullanıcam yemek hakkımı bakalım yicek mi
sendee hoşgeldinnnözgecikkk
inş. güzel haberlervardırr fıstık
GÜNAYDIN nasılsınız hanımlar
kahvaltımı yazayım
dünkü acukadan yedim yine
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
Erken kalktım bu sabah 60 mekik
30 bacak hareketi yaptım
pantolonummu esnedi yoksa kilomu verdimbilmem bu gün başka rahatım,iyiyim güzelim
hepsi bu hepinize iyi günler diliyorum
iyi olmana sevindim canım,ben buralardayım istediğin zaman gel :)) yanlız kalmazsınn.
yeşillikmi alacaksın yoksaa ohhh hadii bakalım afiyet olsun şimdiden:
bu arada iim çok şşükürrr 3 günün detoksunu yapacağım bugün hım çok fena şiş hissediyorum kendimi([/QU
evet canım yelşiillik alıcam bişi kalmadı evde bu günlerde eşime bişi oldu eşim normalde etoburdur.geçen ıspanak yaptım bi yedi bi yedi gözlerime inanamadım.dün de taze fasulye yaptım onuda yedi hemde 2 tabakşaşırdım valla bu akşam pırasa yada balıktan yana kullanıcam yemek hakkımı bakalım yicek mi
:)) ne güzel demekki çok lezzetliypamışssın,eline sağlık
sen bugün balık yapD bende balık alacağım bugün benim çarşamba cumartesileri kışın balık günümdürr açtım bu sene sezonudaa
hemde hiç yormuyoren kolayyemek.
canım bi değişiklik yok ama iğleşecek yaa benim içime öle doğuyor..
nasılsınız kızlar
D ben çok şişim DD
sabah kalktım test yapmak içn vazgeçtim
az önceee iş yerimde yaptım
kuzum negatif
sanırım regl olamadığım için şişim((
gelsin de rahatlasın vucudum yaa
canım yemeğini azalttıkça vücudun hafifliycek o ağırlık yok olacak...birde ilk başlarda çok güzel kilo veriliyor sen spora devam et tatlım bende sana katılacam bgn inşallah eşimin babası rahatsızlandı dün yapamadım o yüzden...
:)) ne güzel demekki çok lezzetliypamışssın,eline sağlık
sen bugün balık yapD bende balık alacağım bugün benim çarşamba cumartesileri kışın balık günümdürr açtım bu sene sezonudaa
hemde hiç yormuyoren kolayyemek.
bide şu balıkları temizleye bilsem bende öle haftada iki kere yapıcam ama yalvar yakar başkasına temizletiyorum
aldığın yere temizltesene canım telefon numaralarını all gitmeden 1 saat önce ara siparişini ver kılçıklarınıda çıkartsınlarr, büyükşehirrlerdeekstra 1 tl verdiğinde onu yapıyorlar ama bizim burda öyle bişiye gerek yok teklif ettim kabul etmediler, artıyorum sipairşimi veriyorum işyerime kadarda getiriyorlar çoğundaa hamsinin kılçıklarını bile çıkarıyorlarr yıkayıp fırınıyorum çok kolay oluyorbide şu balıkları temizleye bilsem bende öle haftada iki kere yapıcam ama yalvar yakar başkasına temizletiyorum
hadi ya testler yanlış cıkıyobazen
iyi bebişim canını sıkmada senay yok onlara kafa yormayacağım, valla onlar boşuna hayal kurduruyor adama strese sokuyorD
yanlış falan diil ortada bişi olmayınca sonuçç negatif kiki :))
aaaa nereye kaçtınız millet
ben burdayım naber dmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?