Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr kahve yaptım kendime içeyimm bari dedimm kendimi siznle aynı evde karşılıklı oturup sohbet ediyormuşuz havasına sokmak içinnn

türk kahvesi ise bende isteerreeemmm

ANLAŞILDI KAPTAN:)

AMA BUGÜN SAYILMIYOR DİMİ KURAL İHLAL ETTİYSEM AFFOLA:)
ben şimdi çıkmak zorundayım yürüyüş ve mont alışverişi yapıcam döndügümde görüşürzz:)

tamam canım ilk gün sorun değil ama zaten 7 mesajı doldurdun sanki saymadım ama
görüşürüz

valla ben memnunum benim birde spor salonunda çalışan arkadaşım var onada sordum aldıktan sonra çok doğru bir karar vermişsin dedi koşu bandıyla aynı kaloriyi yakıyor üstelik onun kadar yer kaplamıyor dedi.nasıl çalışmam gerektiğini sordum oda bana kilom çok olduğu için ilk önce ideal kilona ulaşana kadar en düşük seviyede 18 ile 19 km hızda kullan dedi en az 30 enf azlada 60 dk kullan verim almak istiyorsanda haftanın 3 günü muhakkak kullanman lazım dedi.. bgn itibariyle yeniden başlıycam bende düzenli binmeye zaten adet dönemim yaklaşıyo kendimi bi şekilde oyalamam lazım geçen seferde spor sayesinde güzel atlatmıştım veremedim ama almamıştımda :))

tamam bebiş alalım biz bunu ya.sadece spor salonuna gittiğim zaman bundan 2 tane vardı ayrı markalarf cok gıcırdıyordu ondan deştim bu kadar..eşimde isterse akşam sipariş ederiz

kızlar son sayfaya gidilmiyo yine ne zaman düzelecek bu olay yaa :44::44:

arada oluyo canım ya

haa tabi tabiiii aa bi prenss görüyorummm evleniyoruzz bakk çiçemmmmmmmmm:123::123::123::123::123::123::123::123::98::98::98::98::98:

canım tamam orası kesinde özelliklerini say kaç evi bankada ne kadar parası filan var onları söyle

tamam bebiş alalım biz bunu ya.sadece spor salonuna gittiğim zaman bundan 2 tane vardı ayrı markalarf cok gıcırdıyordu ondan deştim bu kadar..eşimde isterse akşam sipariş ederiz

ne alıyonuz kaça alıyonuz bana da alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…