- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.821
oy oyyoyyy kıyamam sizeeee. beni bekleyin ben sizin için birer tane oğliş yapıcamçıtır sevgiliniz olur moda biliyorsunu çıtır sevgili artık
ANLAŞILDI KAPTAN:)
AMA BUGÜN SAYILMIYOR DİMİ KURAL İHLAL ETTİYSEM AFFOLA:)
ben şimdi çıkmak zorundayım yürüyüş ve mont alışverişi yapıcam döndügümde görüşürzz:)
kızlarr kahve yaptım kendime içeyimm bari dedimm kendimi siznle aynı evde karşılıklı oturup sohbet ediyormuşuz havasına sokmak içinnn
ANLAŞILDI KAPTAN:)
AMA BUGÜN SAYILMIYOR DİMİ KURAL İHLAL ETTİYSEM AFFOLA:)
ben şimdi çıkmak zorundayım yürüyüş ve mont alışverişi yapıcam döndügümde görüşürzz:)
iyi akşam sipariş etcem sanırım cok yorum okuıdum kararsız kaldım.yorum yapınca puan kazanılıyo ya sitelerde hep olumlu yorum yapmışlar bilemedim. koşu bandından kesin olarak vazgectim.bu ideal olacak sanırım
şerefineee...::)
bende probiyotik yoğurt yiyom şincikk
yaa kızlar kilo çizelgemde küsürat belirmiyo 64.3 yapacam ama yuvarlıyo 64 yazıyo sinir oldum değiştirmedim bi daha deniyim...
türk kahvesi ise bende isteerreeemmm
tamam canım ilk gün sorun değil ama zaten 7 mesajı doldurdun sanki saymadım ama
görüşürüz
canım virgül mi kullanıyon virgülü kabul etmiyor nokta kullan
Özgecim nokta (.) koy
virgülü kabul etmiyor
saol aslıcığım düzelttim :))))))
hayırlı olsun yeni çizelgen canım
sağol canım falımada bakcan ama
valla ben memnunum benim birde spor salonunda çalışan arkadaşım var onada sordum aldıktan sonra çok doğru bir karar vermişsin dedi koşu bandıyla aynı kaloriyi yakıyor üstelik onun kadar yer kaplamıyor dedi.nasıl çalışmam gerektiğini sordum oda bana kilom çok olduğu için ilk önce ideal kilona ulaşana kadar en düşük seviyede 18 ile 19 km hızda kullan dedi en az 30 enf azlada 60 dk kullan verim almak istiyorsanda haftanın 3 günü muhakkak kullanman lazım dedi.. bgn itibariyle yeniden başlıycam bende düzenli binmeye zaten adet dönemim yaklaşıyo kendimi bi şekilde oyalamam lazım geçen seferde spor sayesinde güzel atlatmıştım veremedim ama almamıştımda :))
kızlar son sayfaya gidilmiyo yine ne zaman düzelecek bu olay yaa :44::44:
haa tabi tabiiii aa bi prenss görüyorummm evleniyoruzz bakk çiçemmmmmmmmm:123::123::123::123::123::123::123::123::98::98::98::98::98:
tamam bebiş alalım biz bunu ya.sadece spor salonuna gittiğim zaman bundan 2 tane vardı ayrı markalarf cok gıcırdıyordu ondan deştim bu kadar..eşimde isterse akşam sipariş ederiz
hadi kızlar daha akşam yemeğem yok gidiyorum ben..bir daha giremem bugun görüşürüzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?