- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.801
tamam bana uyar en azından diyet bölümünden uzak tutsunlarrhoşbulduk canım
bence editörleri tenhada kıstıralım ne dersiniz
slm canım ben aslı takım kaptanıyım 29 yaşında sivasta öğretmenim aramıza hoş geldin geçmişe daha bakamadım okuldan yeni geldim bana kendinden bahseder misin bide şuan ki kilon ve hedef kilonu öğrenmem gerek bende san akurallardan bahsedeyim
gözün korkmasın diye yavaşa yavaş birazdan yazcam kuralları
evet canım linkteki pisiklet doğrudur.. taşınıyor kaldırıp götürebiliyorsun ben kendim bile çekiyorum bazen ama sürüklememen lazım...
afiye tolsun fıstıkımmm:),
amin inş. hayırlı zamanalrda gelsin bir minik, bekliyoruz bakalım paşayııı gönlü nezaman olursa ozaman gelsin:)
bu arada artık üzülmüyorum dalga bile geçiyorummmmm
ya zaten bende cok ufakla takılıyorum bencede altın ama.heyecan oluyo ufak ufak kazanınca güzel oluyor ama :)hiç yoktan para hehehehehe
ben geldim canlarımmmmmmm
aayyy yine çikolata dolmuş bura
gözün korkmasın diye yavaşa yavaş birazdan yazcam kuralları
:)) meraba kaptan.
adım özlem 23 yaşındayım
1.67 boyum 76 kg
iktisat mezunum evde kpss ye hazırlanıyorum
kilolarımı başıma çok dert ettim bunalıma kadar gidiyodu ucu ama son anda dönüş yaptım kendime geldim buradakin arkadaşların sayesinde sürekli okuyorum yazılanları çünkü..
sen bak geçmişime de kaptan bende sizinle beraber yol almak istiyorum.her türlü kurala da hazırım :)
ay aslı güldürdün beni vallaaa nasıl sesli kahkaha attım bilemezsinD
demek gözünü korkutmayacaksın
kız benim gözümün içine içine lank diye soktuydun:)) üçbuçuk attımda gece 11 lerde girip mesaj yazıyordum cezaya kalmiyim diye
öyle zaten hayatımm aminn aminnn inşallahhhh :)))))))
bak bizde bekarız ilkin ben aslıııı ama bakk bizdee dalga geçiyoz artıkk hadi ilkinin bi sevgilisi var rabbim bozmasın ama aslıyla ben napalımm halenn yokkk bende okadar üzülüyorum kii yaanniiii:98::98::98::98::98::111::111::111::111::111::111::111::123::123::123::123::123::123::123::123::124::124::124::124::124::124::86::86::86::86::86::86:
tamam bana uyar en azından diyet bölümünden uzak tutsunlarr
1.etap kilo alma yarışmasınaaa atsınlar sayfayı ay kızlar arada okuyun ne olurr ölüyorum gülmekten yaa
birinde laf attım bize gelinn biz yiyemediklerimizi size söyleyelimm iştahınız açılır yersiniz kilo alırsınız dedim kızdılar bana
:)) meraba kaptan.
adım özlem 23 yaşındayım
1.67 boyum 76 kg
iktisat mezunum evde kpss ye hazırlanıyorum
kilolarımı başıma çok dert ettim bunalıma kadar gidiyodu ucu ama son anda dönüş yaptım kendime geldim buradakin arkadaşların sayesinde sürekli okuyorum yazılanları çünkü..
sen bak geçmişime de kaptan bende sizinle beraber yol almak istiyorum.her türlü kurala da hazırım :)
hoşgeldin.çikolataları görmek istemiyorsan görünüm menüsünden yakınlaştır yap.
zaten pazarlama sistemi böyle dönüyor.bir taraftan zayıflama ürrünü bi taraftan kilo alma ürünü..
heheheheh bende tırstıydım ilk zamanlar
ay aslı güldürdün beni vallaaa nasıl sesli kahkaha attım bilemezsinD
demek gözünü korkutmayacaksın
kız benim gözümün içine içine lank diye soktuydun:)) üçbuçuk attımda gece 11 lerde girip mesaj yazıyordum cezaya kalmiyim diye
heheheheh bende tırstıydım ilk zamanlar
yaa kızlar kilo çizelgemde küsürat belirmiyo 64.3 yapacam ama yuvarlıyo 64 yazıyo sinir oldum değiştirmedim bi daha deniyim...
yaa kızlar kilo çizelgemde küsürat belirmiyo 64.3 yapacam ama yuvarlıyo 64 yazıyo sinir oldum değiştirmedim bi daha deniyim...
kızlarr kahve yaptım kendime içeyimm bari dedimm kendimi siznle aynı evde karşılıklı oturup sohbet ediyormuşuz havasına sokmak içinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?