Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşbulduk canım
bence editörleri tenhada kıstıralım ne dersiniz
tamam bana uyar en azından diyet bölümünden uzak tutsunlarr
1.etap kilo alma yarışmasınaaa atsınlar sayfayı ay kızlar arada okuyun ne olurr ölüyorum gülmekten yaa
birinde laf attım bize gelinn biz yiyemediklerimizi size söyleyelimm iştahınız açılır yersiniz kilo alırsınız dedim kızdılar bana

:)) meraba kaptan.
adım özlem 23 yaşındayım
1.67 boyum 76 kg
iktisat mezunum evde kpss ye hazırlanıyorum
kilolarımı başıma çok dert ettim bunalıma kadar gidiyodu ucu ama son anda dönüş yaptım kendime geldim buradakin arkadaşların sayesinde sürekli okuyorum yazılanları çünkü..

sen bak geçmişime de kaptan bende sizinle beraber yol almak istiyorum.her türlü kurala da hazırım :)

evet canım linkteki pisiklet doğrudur.. taşınıyor kaldırıp götürebiliyorsun ben kendim bile çekiyorum bazen ama sürüklememen lazım...

iyi akşam sipariş etcem sanırım cok yorum okuıdum kararsız kaldım.yorum yapınca puan kazanılıyo ya sitelerde hep olumlu yorum yapmışlar bilemedim. koşu bandından kesin olarak vazgectim.bu ideal olacak sanırım

afiye tolsun fıstıkımmm:),
amin inş. hayırlı zamanalrda gelsin bir minik, bekliyoruz bakalım paşayııı gönlü nezaman olursa ozaman gelsin:)
bu arada artık üzülmüyorum dalga bile geçiyorummmmm

öyle zaten hayatımm aminn aminnn inşallahhhh :)))))))
bak bizde bekarız ilkin ben aslıııı ama bakk bizdee dalga geçiyoz artıkk hadi ilkinin bi sevgilisi var rabbim bozmasın ama aslıyla ben napalımm halenn yokkk bende okadar üzülüyorum kii yaanniiii:98::98::98::98::98::111::111::111::111::111::111::111::123::123::123::123::123::123::123::123::124::124::124::124::124::124::86::86::86::86::86::86:

gözün korkmasın diye yavaşa yavaş birazdan yazcam kuralları

ay aslı güldürdün beni vallaaa nasıl sesli kahkaha attım bilemezsinD
demek gözünü korkutmayacaksın
kız benim gözümün içine içine lank diye soktuydun:)) üçbuçuk attımda gece 11 lerde girip mesaj yazıyordum cezaya kalmiyim diye

özlemcimm benimde lisansım iktisat, yükseğimde maliyee.
meslek seçiminde dertleşmek istediğindee pişt diyebilirsin muckss.
Allah kolalyık versin

oy oyyoyyy kıyamam sizeeee. beni bekleyin ben sizin için birer tane oğliş yapıcam çıtır sevgiliniz olur moda biliyorsunu çıtır sevgili artık

öyle deme canım biz nasıl vermekte zorlanıyorsak onlarda almakta zorlanıyor benimde bir arkadaşım var 43 kiloya düşmüştü 50 olduğunu hiç bilmem geçen aradı sevinçle aslı kilo aldım dedi kaç dedim 47 maşallah çok olmuşsun dedim ya niye öyle diyon dedi

canım kuralları yazıyorum en önemli kurallar günde en az 7 mesaj yazmak zorundasın cuma 12 ye kadar kilo bildirimi yapmalısın ve kilo vermelisin

KURALLAR

1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.

hoşgeldin.çikolataları görmek istemiyorsan görünüm menüsünden yakınlaştır yap.
zaten pazarlama sistemi böyle dönüyor.bir taraftan zayıflama ürrünü bi taraftan kilo alma ürünü..

hoşbulduk canım çok etkilemiyor şuan beni ilerleyen saatlerde düşünürüz

yaa kızlar kilo çizelgemde küsürat belirmiyo 64.3 yapacam ama yuvarlıyo 64 yazıyo sinir oldum değiştirmedim bi daha deniyim...

heheheheh bende tırstıydım ilk zamanlar

nasıl korkuttuysam sorun yaşamadım sizinle

ya son zamanlarda yeni üyeler hep kuralları görünce kaçtı ya korkutmadan yaklaşayım dedim

kızlarr kahve yaptım kendime içeyimm bari dedimm kendimi siznle aynı evde karşılıklı oturup sohbet ediyormuşuz havasına sokmak içinnn

ANLAŞILDI KAPTAN:)

AMA BUGÜN SAYILMIYOR DİMİ KURAL İHLAL ETTİYSEM AFFOLA:)
ben şimdi çıkmak zorundayım yürüyüş ve mont alışverişi yapıcam döndügümde görüşürzz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…