- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.781
hehe:))))) ben yapayım sana broker lık:)) ama bölüşürüzzz :) kiki
yiyorum canım zaten severim balığı :))))))
oda seni sevsin:))) ay geçen gün balık yemeye gittik balıklar kocaman kafasıda kocamandıı bana bakıyor servsi tabağında gözlerini açmış dedim çevirin şunuD kuyruk kısmından yiyeceğim kıyamadım yaa:)
afiyet olsunnn canımm okadar şeyle 3 dilim ekmek nasıl yedin kızzz çok merak ettim kuru kuru
canımcım yaptım yaptımnegatif hehe sağlık olsunn:))
önümüzdeki maçlara bakacağız artıkım:)
ben geldim canlarımmmmmmm
aayyy yine çikolata dolmuş bura
ben televizyon izlemeyi uzun zaman önce bıraktım tatlım..
doğru benim mesleğin alakası yok ama sen daha yakınsın :)
var mı oynadığın bişi tüyo ver bakem..arayıştayım bende :)
hoşgeldin canımm bende fadik 26 yaşındayım hem öğrenci hemde çalışanım yani av. asistanlığı yapıyorum stajıma var daha çünkiş:)))
canım ben 66 düştüm ama şöyle bir durum var mayıstan beri çabalıyorum hşşşş tatil felan derken ilaçlardı dengesizleşti ama yinede şükür:))))
canım benim tek sorunum abur cubur yemekti kii çok şükür aylardırrrrrrrrr yemiyorum
1: abur cubur yok (cips-şeker - çikolata- binevii bütün yasak ama güzel olan şeyler )
2: akşam 7'den sonra su dışında bişey yemiyorum çay zaten sevmem yeşil çaya ara verdim ama başlıcamm yine
3: otobüse binmeyi bıraktım yürüyorum 1 saat
4: takımın her konuda desteği giden arkadaşlarımızda oldu onlarında desteği tabi hatta fatoş var şuan hac görevini yerine getiriyo dönücekk oda tabi.:)
5: azim ve kararlılık
6: spor (ev temizliyerek hergün)
teşekkür ediyorum canımm.. bunları bende uygulamaya başlıcam önce tabiki çikolatadan vazgeçicemm
hiç yemek yemesem hep çikolata yesem keşkee
6.şıkkı bende benimsemeye başladım.çünkü birçok insan doğumdan sonra bile çok hareket ederek kısa zmanda eriyor.bol bol hareket lazım bizeee..bende akşama kadar masa başındayım
hoşgeldin canımm bende fadik 26 yaşındayım hem öğrenci hemde çalışanım yani av. asistanlığı yapıyorum stajıma var daha çünkiş:)))
canım ben 66 düştüm ama şöyle bir durum var mayıstan beri çabalıyorum hşşşş tatil felan derken ilaçlardı dengesizleşti ama yinede şükür:))))
canım benim tek sorunum abur cubur yemekti kii çok şükür aylardırrrrrrrrr yemiyorum
1: abur cubur yok (cips-şeker - çikolata- binevii bütün yasak ama güzel olan şeyler )
2: akşam 7'den sonra su dışında bişey yemiyorum çay zaten sevmem yeşil çaya ara verdim ama başlıcamm yine
3: otobüse binmeyi bıraktım yürüyorum 1 saat
4: takımın her konuda desteği giden arkadaşlarımızda oldu onlarında desteği tabi hatta fatoş var şuan hac görevini yerine getiriyo dönücekk oda tabi.:)
5: azim ve kararlılık
6: spor (ev temizliyerek hergün)
komik bi açıklama oldu biraz ama böyle canımm
orjincimm ticker ınıkontrol paneline kopyalasana mesajlarının altında gözüksünn
kaptancımm hoş geldinnnnnn
ay evett editörlere mesajmı atsakk bizi nefisimlizle mücadeleye sürüklüyorlarr işkence resmen
yaa hayatmm reçele bandım bir dilimini ohh yedim diğerlerinide zaten peynirle beraber yedim napimm(((
canım üzülme sakın zatenn allah hayırlı zamanda ve hayırlısını nasip etsinn inaşlalhh kaçamak yapmamaya gayrett et yeterr emiii canımmm
bende bbek yaparsam izleyemem..aaa bebek dedim bak barışıyomuyum ne hehheehe
öğrencilik yıllarımda çok oynuyordum kuzum bankanın seans salonund açıkmıyordumm ama artık tövbe ettimPP
epeydir bkmıyorum şekerim ben güvenli limanlardaa dolanıyorum ALTIN:) altından şaşmıyorum kiki para elime geçer geçmez hemen hop kuyumcuyaaa:)
teşekkür ediyorum canımm.. bunları bende uygulamaya başlıcam önce tabiki çikolatadan vazgeçicemm
hiç yemek yemesem hep çikolata yesem keşkee
denedim denedim beceremedim kuzum bunu ben..
valla sorma gidip alıp yiycem az kaldı adetim yaklaşıyor yine tatlı krizindeyim zatii
hoşgeldinn çiçemmmmmmmm hani ne nerde çikolata
HOŞGELDİNN KAPTANN!!!
bende seni bekliyordumbenide alıcakmısn aranıza diee acaba :///
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?