Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyet olsunnn canımm okadar şeyle 3 dilim ekmek nasıl yedin kızzz çok merak ettim kuru kuru

yaa hayatmm reçele bandım bir dilimini ohh yedim diğerlerinide zaten peynirle beraber yedim napimm(((

canımcım yaptım yaptım negatif hehe sağlık olsunn:))
önümüzdeki maçlara bakacağız artıkım:)

canım üzülme sakın zatenn allah hayırlı zamanda ve hayırlısını nasip etsinn inaşlalhh kaçamak yapmamaya gayrett et yeterr emiii canımmm

doğru benim mesleğin alakası yok ama sen daha yakınsın :)
var mı oynadığın bişi tüyo ver bakem..arayıştayım bende :)

öğrencilik yıllarımda çok oynuyordum kuzum bankanın seans salonund açıkmıyordumm ama artık tövbe ettim PP
epeydir bkmıyorum şekerim ben güvenli limanlardaa dolanıyorum ALTIN:) altından şaşmıyorum kiki para elime geçer geçmez hemen hop kuyumcuyaaa:)

6.şıkkı bende benimsemeye başladım.çünkü birçok insan doğumdan sonra bile çok hareket ederek kısa zmanda eriyor.bol bol hareket lazım bizeee..bende akşama kadar masa başındayım

afiye tolsun fıstıkımmm:),
amin inş. hayırlı zamanalrda gelsin bir minik, bekliyoruz bakalım paşayııı gönlü nezaman olursa ozaman gelsin:)
bu arada artık üzülmüyorum dalga bile geçiyorummmmm

bende bbek yaparsam izleyemem..aaa bebek dedim bak barışıyomuyum ne hehheehe

hahahaa daha barışma kız accık evliliğinin tadını çıkar evrenle barış en önce bebişlerle sonra barışırsın...canım ben defneden öncede izlemezdim tv aram yoktur diziler ve reklamlar yüzünden soğudum gündüzki kadın programlarından bahsetmiyorum bile...ben genelde nette takılırım yada kiitap okurum

ya zaten bende cok ufakla takılıyorum bencede altın ama.heyecan oluyo ufak ufak kazanınca güzel oluyor ama :)hiç yoktan para hehehehehe

teşekkür ediyorum canımm.. bunları bende uygulamaya başlıcam önce tabiki çikolatadan vazgeçicemm
hiç yemek yemesem hep çikolata yesem keşkee

slm canım ben aslı takım kaptanıyım 29 yaşında sivasta öğretmenim aramıza hoş geldin geçmişe daha bakamadım okuldan yeni geldim bana kendinden bahseder misin bide şuan ki kilon ve hedef kilonu öğrenmem gerek bende san akurallardan bahsedeyim
gözün korkmasın diye yavaşa yavaş birazdan yazcam kuralları

Son düzenleme:
valla sorma gidip alıp yiycem az kaldı adetim yaklaşıyor yine tatlı krizindeyim zatii

de get şeytana uymak yok ne kaldı şurda cumaya

hoşgeldinn çiçemmmmmmmm hani ne nerde çikolata

hoşbulduk kelebeemm gözlerini mi kapadın canım

HOŞGELDİNN KAPTANN!!!
bende seni bekliyordum benide alıcakmısn aranıza diee acaba :///

hoşbulduk canım yeni üyeleri 1 hafta deneme süresine alıyoruz 1 haftanın sonunda paylaşımından ve kararlılığından eminsen kendini takımda bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…