Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ha kızlar bu arada sigarayı bırakmaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum bırakan ve başaran varmı aranızda...

26.10.2011 devam listesi

mihrace 57

pinkcat 11

selinay 17

fiyona 42

melekayşe 33

aynalar 24

emidaf 15

sude 8

origin 22

maşallah kızlar süpersiniz.

kızlarr ben bugnkü menülerimi yazayım akşama belki giremyebilirim birazdanda çıkacağımm

sabah
2-3 tane ceviz
1 kupa şekersiz çay
1 kupa sıcak su

ara
3 kupa sıcak su

öğlen
200 gr yoğurt
bir minik tostt

ara
2 kupa sıcak su

akşam
1 kepçe çorba
salata
15 tane hamsii (fırında)

belki ara olarak meyve
üzüm ve elma

Son düzenleme:
ben geldim kızlarr nasılsınız ?
ben kafamı tutamıyorumm hasta oldum galiba bide adet oldum zatenn bel ağrısıda var((

merhaba kızlar kayınpederimi akşam yoğun bakımdan çıkarıyorlarmış artık makinalar olmadan nefes almaya başlamış allaha şükkür..inşallah tekrar fenalaşmaz..sizler nasılsınız bakalım :)))))

ben geldim kızlarr nasılsınız ?
ben kafamı tutamıyorumm hasta oldum galiba bide adet oldum zatenn bel ağrısıda var((

geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine..off ikisini birden olmuşsun hemde..bende iyiyim eşimin babası iyileşmiş ona sevindim..işe gittim geldim şimdi erken kaçtım artık fındığa üvey annem baktı çünkü çok iyidir çok severim çağırdım hemen geldi sağolsun ama defne alışık olmayınca tedirgin oldum biraz...

evet bizede resmini yollamıştın canım vücut su topluyor adet göreceği için kilo değ,ildir oo hastalığın bitsin kilon düşer yine

bu gün öğlen yemeğinde kumru yesem olur mu
bide bide canım bu gün ne istiyo biliyomusunuz domates çorbası kaşarlı :)))))))))))))))))

oldu canım birde künefe yee üstüne tam olsun..canın ne çekiyorsa uçlarından azıcık azıcık alarak yiyebilirsin...kendine hakim olabilirsen tabi

bunalrın sonunda o kilocuklar gidince hiç dudak bükmeyeceksin mutlu olacaksın :)

ayşeciğime katılıyorum eski pantalonlarıma girdikçe deli gibi mutlu oluyorum.o haz öle bişi ki yemekte bile yok hele ki aaa ne kadar güzel zayıflamışsın dediklerinde valla zevkten dört değil on köşe oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…