Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

açııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm

sabah
1 kaşır lor peyniri
2 zeytin
1 dilim ekmek
yarım bardak çay

öğle veli toplantısı yaptığım için gelmedim eve sabha kahvaltısı ile duruyorum

inş.canım olmaz dikkat et kendine olurmu,
Ben hiç ii değilim(( moralim bozukkk zır zır ağladımmmm zaman geçmek bilmiyorrr(( eve gitmek istiyorumm uyumak istiyorum sadece

ne oldu kuzum hayırdır geçmişe bakamadım...

akşama balık var sanırım bendede balık var bu akşam şimdiden afiyet olsun canım

sanada afiyet olsun canım...

ben geldim kızlarr nasılsınız ?
ben kafamı tutamıyorumm hasta oldum galiba bide adet oldum zatenn bel ağrısıda var((

geçmiş olsun canım....

ay çok geçmiş olsun canım...

selam ben geldim
nasılsınız kızlar

iyiyiz kuzum balık ayıklayıp geldim...sen nasılsın...

kızlar sabah kahvaltı yapmadım çünki canım istemedi hiçç sadece su içtim biraz öncede meleğim(patronum) kumpir yemiş dışarda banada almış gelirken ama ondanda sadece 3 kaşık yiyebildim ayıp olmasın kızmasın diye canım istemiyo bişey eveime gidip uyumak istiyorum

harbi saydın mı kız yediklerini valla paranoyak olacaz zayıflıycaz diyee

hala hastamısın canım
yemen lazım ama kendine gelebilmek için istemesende ye

ayy canım balık istedi

iyiiym canım yorgunum biraz öğle veli toplantısı yaptım
çocukları 29 ekime hazırlıyorum yoruluyoruz onlarda bende

ayy özür dilerim ya sen böle canım istedi diyince üzülüyorum,yalnızsınya orda...

ben ben ben bu geçtiğimiz temmuzda bir yıl oldu...hiç pişman değilim..hayatta en iyi yaptığım şeylerin arasındadır...ilki defneyi yapmak

süper bende bıraksam bi...

bende aynı senin gibiyim ama ben dişarda bir simit aldım yedim öğlene dayanamadım valla

iyiyiz canım sen nasıslın???

bende iyiyim canım ne olsun aynı

ayy özür dilerim ya sen böle canım istedi diyince üzülüyorum,yalnızsınya orda...

canım özür dilenecek bişey yok ben bugün açımda herşeyi isteyebilirim bu saate kadar kahvaltıyla duruyomda

bende aynı senin gibiyim ama ben dişarda bir simit aldım yedim öğlene dayanamadım valla

ben mecburiyetlikten yiyemedim malesef

nasıı oluyum çiçemm şifayı kaptıkk cumarteside nişan varr napcam bilmiyorum gitmesem olmaz ofisten arkadaşımın

geçmiş olsun canım
ya sen o kadar evlilikten soğumuşsun illallah demişsin ki farkında mıısn nerdeyse gideceğin bütün düğünlerde hastalanıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…