- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.001
bende iyiyim canım ne olsun aynı
canım özür dilenecek bişey yok ben bugün açımda herşeyi isteyebilirimbu saate kadar kahvaltıyla duruyomda
ben mecburiyetlikten yiyemedim malesef
geçmiş olsun canım
ya sen o kadar evlilikten soğumuşsun illallah demişsin ki farkında mıısn nerdeyse gideceğin bütün düğünlerde hastalanıyon
vayy 2 kpss maduruyuzz demekbende anayasa calıstım az buraya bakim die kalktım bide yemek yer öle otururum:)
kolay gelsin cnm
ama ama çiçemm inan hiç bişii yiyesim yokk
aslıcığım nasıl geçti veli toplantın???benim korkulu rüyamdı veli toplantıları derslerim çok iyiydi ama acayip yaramazdım ben hep sonunda ceza alırdım
inş.canım olmaz dikkat et kendine olurmu,
Ben hiç ii değilim(( moralim bozukkk zır zır ağladımmmm zaman geçmek bilmiyorrr (( eve gitmek istiyorumm uyumak istiyorum sadece
yaa kasti asla değill ama ben nedense boşandıktan sonra sadece patronumun düğününe gittim onun dışında en yakın 3 arkadaşım kuzenlerim evlendi ve gidemedim hemen hepsinde hastanede serum yiyordum biliyosun ama sanırım düğünleri hiç sevmediğimden yada hani rabbim gitmemi engelliyo düğün ortamlarında üzülür geçmişe dönerim diye bilemiyorum tek bildiğim asla kasti değil
kız barıştın mı yoksa evrenle
ayşeciğime katılıyorum eski pantalonlarıma girdikçe deli gibi mutlu oluyorum.o haz öle bişi ki yemekte bile yokhele ki aaa ne kadar güzel zayıflamışsın dediklerinde valla zevkten dört değil on köşe oluyorum
kızlarr msjlarım gelmiyomu yaa
heeesayılır aşamalar kaydediyorum :) çok az kaldı
inş.canım olmaz dikkat et kendine olurmu,
Ben hiç ii değilim(( moralim bozukkk zır zır ağladımmmm zaman geçmek bilmiyorrr (( eve gitmek istiyorumm uyumak istiyorum sadece
canım hastalanmanın altında bu neden yatıyor olabilir mi acaba :44::44::44::44::44:
bende cok mutluyum 2-3 kilo bile vermek süper..birde yazın 1-2 ay spor yaptım ya o acayip toparladı.şu eliptik gelsin cnavar gibi devam spora :) sen başladın mı?
ayşeciğim aşağıda seni görüyorum ne yaptınız sipariş ettinizmi bisikleti????
bende cok mutluyum 2-3 kilo bile vermek süper..birde yazın 1-2 ay spor yaptım ya o acayip toparladı.şu eliptik gelsin cnavar gibi devam spora :) sen başladın mı?
canım bilemiyorum ki?
boşandıktan 3 ay sonra erkek olan patronum evlendi ona gidemedim zona hastalığına yakalanmısım hatta doktor bukadar ağır ne yaşadı diye sormustu anneme daha yaşıda küçük ( küçük gösteriorum ya ) 3 gün serum yedim
kuzenlerimindekinde peş peşe oldu düğünleri onlarda da bronşit olmustum yine hasta yatıyorrdum
arkadaşalrımınkini biliyosun nekaar hastaydım enfeksiyoon kapmış vücudum yine serumlar v.s v.s
ama vardır bi hayr tabiki herneyse senınkıne alah ızın verırse kolumda serumla gelirim gerekirse merak etmee
sipariş ettiniz mi canım
hadi hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?