Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslıcığım nasıl geçti veli toplantın???benim korkulu rüyamdı veli toplantıları derslerim çok iyiydi ama acayip yaramazdım ben hep sonunda ceza alırdım

yaa kasti asla değill ama ben nedense boşandıktan sonra sadece patronumun düğününe gittim onun dışında en yakın 3 arkadaşım kuzenlerim evlendi ve gidemedim hemen hepsinde hastanede serum yiyordum biliyosun ama sanırım düğünleri hiç sevmediğimden yada hani rabbim gitmemi engelliyo düğün ortamlarında üzülür geçmişe dönerim diye bilemiyorum tek bildiğim asla kasti değil

ama ama çiçemm inan hiç bişii yiyesim yokk

am yemelisin

aslıcığım nasıl geçti veli toplantın???benim korkulu rüyamdı veli toplantıları derslerim çok iyiydi ama acayip yaramazdım ben hep sonunda ceza alırdım

güzel geçti canım tek tek durumlarını anlattım velilere çocukların neler yapmalarını söyledim. şimdi biizim en büyük sorunumuz 2. sınıf olduğumuz için okumanın hızlanması. okumayan yok ama çok heceliyorlar bunun için neler yapmaları gerektiğini söyledim.

canım hastalanmanın altında bu neden yatıyor olabilir mi acaba :44::44::44::44::44:

bende cok mutluyum 2-3 kilo bile vermek süper..birde yazın 1-2 ay spor yaptım ya o acayip toparladı.şu eliptik gelsin cnavar gibi devam spora :) sen başladın mı?

canım hastalanmanın altında bu neden yatıyor olabilir mi acaba :44::44::44::44::44:

canım bilemiyorum ki?

boşandıktan 3 ay sonra erkek olan patronum evlendi ona gidemedim zona hastalığına yakalanmısım hatta doktor bukadar ağır ne yaşadı diye sormustu anneme daha yaşıda küçük ( küçük gösteriorum ya ) 3 gün serum yedim

kuzenlerimindekinde peş peşe oldu düğünleri onlarda da bronşit olmustum yine hasta yatıyorrdum
arkadaşalrımınkini biliyosun nekaar hastaydım enfeksiyoon kapmış vücudum yine serumlar v.s v.s

ama vardır bi hayr tabiki herneyse senınkıne alah ızın verırse kolumda serumla gelirim gerekirse merak etmee

hehe o gün gelirse gelirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…