- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.081
Kızlar ben çıkıyorum görüşürüz allah izin verirse allah emanet olun
ay inşallah canım yaaa vallla kilomu alıyorum diyede üzülüyorum biryandan bakalım sabah ne göreceğimmevet bizede resmini yollamıştıncanım vücut su topluyor adet göreceği için kilo değ,ildir oo hastalığın bitsin kilon düşer yine
merhaba kızlar kayınpederimi akşam yoğun bakımdan çıkarıyorlarmış artık makinalar olmadan nefes almaya başlamış allaha şükkür..inşallah tekrar fenalaşmaz..sizler nasılsınız bakalım :)))))
sende yarın al yap kuzucummmmm pek güzel oluyorayy canım balık istedi
iyiiym canım yorgunum biraz öğle veli toplantısı yaptım
çocukları 29 ekime hazırlıyorum yoruluyoruz onlarda bende
kızlar sabah kahvaltı yapmadım çünki canım istemedi hiçç sadece su içtim biraz öncede meleğim(patronum) kumpir yemiş dışarda banada almış gelirken ama ondanda sadece 3 kaşık yiyebildim ayıp olmasın kızmasın diye canım istemiyo bişey eveime gidip uyumak istiyorum
harbi saydın mı kız yediklerini valla paranoyak olacaz zayıflıycaz diyee
ne oldu kuzum sana kim ağlattı seni...toplanıp gelelim mi çıkışa
canım benim kıyamam ya,anne babadan uzaklık çok zordur eminim ben 1 hafta görmesem dayanamıyorum ama birazda regl dönemin sanırım ondan böle etkilendin,o dönem bende öle olurum...
Mihrace benide ağlattın şimdii
annemle konustum bayramda yokmus eşinin köyüne gidiceklermişş canın sağolsun dedim napıyım kızım dedi bende tmm dedim ama sinirlerim bozuldu aramızda 2 saat mesafe var ama işte herneyse..... Ağlayımdı sinirlerim boşalsın biraz
uvvv duygusala baglamısız((
ağlattın benide kızzz..valla dün kamerayı actım hep telden konusuyoduk cok ozledim bende ya..iyi ettin üzerinden at zaten de senaryo yazma..yok haber alacam yok gidecem falan çatlak :)
canım ben bunu kaçırmışımm kendimden görmemişim
çok sevindim inan hadi gözünüz aydınn inş. dahada ii olacaktır.
saol canım yaa hep iyi haberler alalım inşallah :))
hoş geldinnn naberrrrr
bgn ki menüm
sabah 1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
2 yşil 2 sihay zeytin
küçük bir domates küçük 1 salatalık
bolcaa şekersiz çay
öğlen 1 tane simit
ara 1 adet çikolata damlalı kurabiye
akşam iki haşlanmış but küçük boydular
2 bardak yeşil çayımı içtim şimdide sporumu yapıcam arkidişler
30 dk bisiklet 20 mekik 60 twist hareketi 20şerde kollara çalışacam defnoş uyumuşken gidiyim de yapıyım...
Allah iylik versin fıstıkk, bende iim çok şükürr biraz baş ağrısı var okadar ben bu hafta kilo veremeyeceğim sanırımiyiyim canım sen nasıl oldun rahatladın mı birazık
Allah iylik versin fıstıkk, bende iim çok şükürr biraz baş ağrısı var okadar ben bu hafta kilo veremeyeceğim sanırım
hehe ne güzel diyorsun benden 2 kilo gitsee hedefime ulaşıyorumhastalandığın içindir canım sıkma canını benimde öle olmuştu bitince resmen iki kilo gidiyor abartısız ben şimdi defne uyumuşken gidip sporumu yapıyım canım gelince görüşürüz yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?