Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet bizede resmini yollamıştın canım vücut su topluyor adet göreceği için kilo değ,ildir oo hastalığın bitsin kilon düşer yine
ay inşallah canım yaaa vallla kilomu alıyorum diyede üzülüyorum biryandan bakalım sabah ne göreceğimm
şuan yanıma 1 çaydanlaık sıcak su aldımDD

canım ben bunu kaçırmışımm kendimden görmemişim
çok sevindim inan hadi gözünüz aydınn inş. dahada ii olacaktır.

yarın tartı günü diye yemiyorsunn dimi:)) bak bak yaramaza bizi kandırma bakimmm:)
canım şaka biryanaaa yemeden olmaz azda olsa yee zaten amaç az yemek ne güzel bir fırsat

canım benim kıyamam ya,anne babadan uzaklık çok zordur eminim ben 1 hafta görmesem dayanamıyorum ama birazda regl dönemin sanırım ondan böle etkilendin,o dönem bende öle olurum...

ben hiç regl dönemimde gerginleşmem deee demek çok doldum neyse geçtii :)) saolun tekrar tekrar

canım yaaa püfsss üzdüm sizi yaaaaa(( ağla yavruşum ağlamak rahatlatıyorrrrr (, 2 saat uzak değill fırsat buldukça kaçabilirisn canımcımmm üzülme ne olur.

ağlattın benide kızzz..valla dün kamerayı actım hep telden konusuyoduk cok ozledim bende ya..iyi ettin üzerinden at zaten de senaryo yazma..yok haber alacam yok gidecem falan çatlak :)

kıyamam yaawruşum gelde birazda güldüreyimm oluymuuu
ben ii oldum sayenizde dertleşinceee tamam öyle şeyler düşünmeyeceğim fıstık sizde üzülmeyin oluymu

bgn ki menüm
sabah 1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
2 yşil 2 sihay zeytin
küçük bir domates küçük 1 salatalık
bolcaa şekersiz çay
öğlen 1 tane simit
ara 1 adet çikolata damlalı kurabiye
akşam iki haşlanmış but küçük boydular

2 bardak yeşil çayımı içtim şimdide sporumu yapıcam arkidişler
30 dk bisiklet 20 mekik 60 twist hareketi 20şerde kollara çalışacam defnoş uyumuşken gidiyim de yapıyım...

afiyet olsun canım çok güzel menünnn, spor olaıynda çok güzellll:))
ben bırktım sporu canım hiç istemiyorr ( bende akşam yemeğinden beri 1 çaydanlık sıca su içtim 5.kupadayım

Allah iylik versin fıstıkk, bende iim çok şükürr biraz baş ağrısı var okadar ben bu hafta kilo veremeyeceğim sanırım

hastalandığın içindir canım sıkma canını benimde öle olmuştu bitince resmen iki kilo gidiyor abartısız ben şimdi defne uyumuşken gidip sporumu yapıyım canım gelince görüşürüz yine...

hastalandığın içindir canım sıkma canını benimde öle olmuştu bitince resmen iki kilo gidiyor abartısız ben şimdi defne uyumuşken gidip sporumu yapıyım canım gelince görüşürüz yine...
hehe ne güzel diyorsun benden 2 kilo gitsee hedefime ulaşıyorum mümkün değil o yüzden kiki.
tamam canımm hadi sen ypa için rahatlasın ben buradyaım görüşrüz fısıtk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…