Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugünkü menüm
sabah
1 açma 1 bardak meyve suyu
akşam 3yk pilav
1.5 kepçe kuru fasulye
ekmeksiz

bukadarcıkmıııı afiyet olsun öğlende olsaa gayet güzel olurmuşş ama yememek daha büyük avantaj keşke bende yiyemezsemmmm yaa

cnm 2 de kalktım ben
bu arada ben daha fazla yesem hiç veremem bu kadarcık yememle bile kilo alıyorum nasıl oluyo çözemedim

aslıcım ben bu gruba katılmak istemiştim ama cevap geç gelince 4,gruba katıldım beni listeye aldılar yine de teşekkür ederim iyi akşamlar

cnm 2 de kalktım ben
bu arada ben daha fazla yesem hiç veremem bu kadarcık yememle bile kilo alıyorum nasıl oluyo çözemedim

:)) kahvaltın öğlen gibi olmuş ozaman ccanım, gerçektenn az yiyorsunn , metabolizman yavaş demekki, canım spor nedurumdaa başlayabildinmi

ben hiç regl dönemimde gerginleşmem deee demek çok doldum neyse geçtii :)) saolun tekrar tekrar
anem ben bomba gibi olurum...
:)) kahvaltın öğlen gibi olmuş ozaman ccanım, gerçektenn az yiyorsunn , metabolizman yavaş demekki, canım spor nedurumdaa başlayabildinmi

bazıları az yiyince vücut kendini savunmaya alır kilo verilmez canım...

anem ben bomba gibi olurum...
bazıları az yiyince vücut kendini savunmaya alır kilo verilmez canım...

:))belkide ben ilk yaşıyorum :)
demek bomba gibi oluyorsun dikkay et kendine patlama canımm valla insan istemeden çok şeyler yapabiliyor.
bendede 62 direnci vardı şimdi 61 çevirdik bir hafta veriyorum az bir gram sonra kalıyorum öyle

sporumu yaptım geldim kızlar iyi oldu inşallah yine hergün yapıcam...valla akşam yemeğini erken yemiştim çok acıktım o yüzden şimdi gidip uyuycam yoksa yemek yerim....

ohh yarın yarım gün tabi bi rahatlık geliyo insana :)

yok canım ya sivasta bir yardım derneği bizim okula kütüphane yapıyor bayram günü vali yardımcısı gelecekmiş konser varmış yemek dağıtacaklarmış okulda bir çalışma sorma belediye bile vali yardımcısı geliyor diye yolları asfaltlıyor her yere bayrak asıyor yarın öğleden sonra prova olur bizim işimiz çok anlayacan

anam herkes ağlamış gerçi bende ağlamıştım bırakın ağlamayı yarın kilo vermezseniz o zaman ağlatacam ben sizi

ay kıyamam onlarında aklı sendee inş. en kısa zamanda sen kavuşursun ailene canımmmmm inş..

sağol canım amin

yok canım nerdeee
hoşbulduk canım sende hoşgeldin nasılsın topladın mı kendini biraz
ya burda hava baya soğudu kar geliyor kanımca
elektrikler bir gidiyo bir geliyo ortadan kaybolursam anla elektrik gitti

püfsss nasıl biryerdir orası blaıktaa yokkk yani(
kuzum gel ben yapimmm, kuzucum oluymuu????
sobanınn karşısında otur dışarıyı seyret canım kar seyretmekk çok güzell olur.
tamam canımm benimm

püfsss nasıl biryerdir orası blaıktaa yokkk yani(
kuzum gel ben yapimmm, kuzucum oluymuu????
sobanınn karşısında otur dışarıyı seyret canım kar seyretmekk çok güzell olur.
tamam canımm benimm

o değilde ben 29 ekimi düşünüyom soğuk olursa çocuklar donar
okulun spor salonuda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…