- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.061
kızlar napıyosunuz ben test çözüyorum coğrafyadan(((
hayat negarip dimi aslında hepimiz birbirimizin hayatını yaşıyoruz dertlerimiz, sıkıntılarımıız bile nekadar çok benziyor dertleşmeiyncee dışardna herşey farklı bilmiyoruz kimseyicanım benim ağlama nolur allah korusun kötü şeyler düşünme yaşlı insanlar işte benimde annemle babam öyle hatta ayrılar ama annem şeker hastası dktr. Biz zorla götürüyoruz inan zaten yakınımızda değil babam desen o hiçç gitmekk hasta olduğunda artık ağlaya ağlaya götürürüm ama işte yaşıı geçmiş insanlar napıcaz rabbim başımızdan eksik etmesin inş. Sende kendini üzme canım benim tel. Konusuyosunuz ya ne guzel onaa sukur ınan kavusursunuz da olumsuz dusunme sakın bak sende anne olucaksın inş. En kısa zamanda nasip etsin rabbim ...
Bayramda olmadı gidersin annenlere ne güzell ohhhh....
kızlar ben hala bişey yemedim yemek yiyeyim sonrada arkadaşa gitcez artık gece gelirim öpüyorum sizi kocaman
kendinize iyi bakın ve üzmeyin o güzel canınızı
bak bak senide dertlendirim utandım şidi kendimdencanım benim bende aynı durumdayım annemler 13 saat uzaklıkta..hayat böyle seçimlerimizi yaşıyoruz.bende cok ozledim benimkilerde hasta yaşlandılar artık.yaşlılıkta hastalıklar oluyor yapacak bir şey yok cnm benim.iyi etmişsin ağlamış boşalmışsın ama uzatma,abartma birde regl dönemindesin bende regl donemimde negatife bağlıyorum.bak valla benimde aklıma bole şeyler düşürdün üzüldüm şimdi deli kızzzzzzzz
afiyet olsun canımmmmmmmmm3'ü sectim bebişim
bak bak senide dertlendirim utandım şidi kendimden((( valla ay ayy özür kuzucum yaa ben size anlatıncaa rahatladım inanın ağlayarak yazıyorum ama rahatladımmmm
İlkin azcık gaz vereyim sana bak 8'3ten 64lere düşmüşsün..bunu başarmışsın kpss sana vız gelir.Allah'ım kpss günlerim aklıma geliyor...gaza cok ihtiyacım olurdu :)
canım kalplerini ne kadar kırsakta onlar yine bizi düşünmeden duramazlar anne babalık başka bişey
babama serum taktıtdığımı duyunca üzülmüş dün soruyor nasıl oldun o günden beri hep seni düşünüyom ne düşünüyorsun dedim benim normal halim bu her kış hasta olurum yeni bişey değil ki ama ellerinde değil kırsakta kırmasakta hep akıllarındayız
hemşerimannen haklı ben ünideyken soguk davranırdım hiç aglayıp sızlamazdım yeterki burda beni dert etmesinler diyee anne yüregi en hassas yürek olunca daha iyi anlıcam ilerde gerçi ama..şöyle bi söz duymuştum kücükken anneler cocuklarına bakarmış çocuklar büyüdükce anne babalar çocuklaşırmış
artık biz güçlü olup onları teselli edicez her türlü özleme üzüntüye karşı.. ben çok acı çektim ama sırf onlara destek olucam diye yeri geldi kendi acımı unuttum. o yüzden sende regl dönemini atlat hersey normale dönücek indirimden falan ucak bileti ayarlarsın belki sonra uçarsın teyzeyle amcamıza:))
hehe saol cnm benim basarıcam inşallah:) zor ama ya 90 almam gerek
hemşerimannen haklı ben ünideyken soguk davranırdım hiç aglayıp sızlamazdım yeterki burda beni dert etmesinler diyee anne yüregi en hassas yürek olunca daha iyi anlıcam ilerde gerçi ama..şöyle bi söz duymuştum kücükken anneler cocuklarına bakarmış çocuklar büyüdükce anne babalar çocuklaşırmış
artık biz güçlü olup onları teselli edicez her türlü özleme üzüntüye karşı.. ben çok acı çektim ama sırf onlara destek olucam diye yeri geldi kendi acımı unuttum. o yüzden sende regl dönemini atlat hersey normale dönücek indirimden falan ucak bileti ayarlarsın belki sonra uçarsın teyzeyle amcamıza:))
hehe saol cnm benim basarıcam inşallah:) zor ama ya 90 almam gerek
inşallahhhhhhhhh alırsın kalpten isterim o ne kadar zor bir şey ben bilirim canım..hiç motivasyonunu düşürmeyapma,olumlu şeyler soyle hep..durum cok değişiyor o zmana
uvvv duygusala baglamısız((
Hoşbuldum cnm.oluyor arada sırada öyle.ama mutlu olun hepp:)hoş geldin canımm evet duygusallaştık yaaaa((((((((((((((
kızlar cıkıyorum ben yemek yapmaya gidiyorum görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?