Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayat negarip dimi aslında hepimiz birbirimizin hayatını yaşıyoruz dertlerimiz, sıkıntılarımıız bile nekadar çok benziyor dertleşmeiyncee dışardna herşey farklı bilmiyoruz kimseyi Allah sanada kolaylık verisn kuzum.
birtanem annem 40 lı yaşlarında daha fıstıktırda taş gibi görnüşte ama işte bakmıyor kendine hatun, babam canım 55 yaşında ama dikkat etmeyinc ekendine oda yıprandı şekerde çok acayip birşey bakmayınca kendine çocuk gibi güçsüzleşiyorsun yemeleri içmeleri sağlam ama pehriz yapmıyorlarr(
ayy neyseepüfss.

bak bak senide dertlendirim utandım şidi kendimden ((( valla ay ayy özür kuzucum yaa ben size anlatıncaa rahatladım inanın ağlayarak yazıyorum ama rahatladımmmm

Mihrace benide ağlattın şimdii
annemle konustum bayramda yokmus eşinin köyüne gidiceklermişş canın sağolsun dedim napıyım kızım dedi bende tmm dedim ama sinirlerim bozuldu aramızda 2 saat mesafe var ama işte herneyse..... Ağlayımdı sinirlerim boşalsın biraz

kızlar ben şimdi çıkıyorumm
akşam da sporum var 90 dk kickboks antremanı..
gece yazarım yine size duştan sonra kokulu kokulu:))

öpüldünüzz

bak bak senide dertlendirim utandım şidi kendimden ((( valla ay ayy özür kuzucum yaa ben size anlatıncaa rahatladım inanın ağlayarak yazıyorum ama rahatladımmmm

ağlattın benide kızzz..valla dün kamerayı actım hep telden konusuyoduk cok ozledim bende ya..iyi ettin üzerinden at zaten de senaryo yazma..yok haber alacam yok gidecem falan çatlak :)

İlkin azcık gaz vereyim sana bak 8'3ten 64lere düşmüşsün..bunu başarmışsın kpss sana vız gelir.Allah'ım kpss günlerim aklıma geliyor...gaza cok ihtiyacım olurdu :)

hehe saol cnm benim basarıcam inşallah:) zor ama ya 90 almam gerek

ay kıyamam onlarında aklı sendee inş. en kısa zamanda sen kavuşursun ailene canımmmmm inş..

seni tebrik ederim canım sen duygularına ket vurabilmişssin ben sulugözün tekiyim, yok maalesef başaramadım yıllardır.
sen ailenle bol bol vakit geçir canım sende evlenip gidersenn benim gibi içinde uhdeler kalmasın.
havalanımız yok yaa püff bir yapılsa temel atıldı sözde ama nezaman kimbilir biter neyse ağlıklı haberleri gelsin baka birşey istmeiyorum dediğiniz gibi.

seni tebrik ederim canım sen duygularına ket vurabilmişssin ben sulugözün tekiyim, yok maalesef başaramadım yıllardır.
sen ailenle bol bol vakit geçir canım sende evlenip gidersenn benim gibi içinde uhdeler kalmasın.
havalanımız yok yaa püff bir yapılsa temel atıldı sözde ama nezaman kimbilir biter neyse ağlıklı haberleri gelsin baka birşey istmeiyorum dediğiniz gibi.

inşallahhhhhhhhh alırsın kalpten isterim o ne kadar zor bir şey ben bilirim canım..hiç motivasyonunu düşürme yapma,olumlu şeyler soyle hep..durum cok değişiyor o zmana

inşallah canım benim cok sagol güzel temennilerin için:))) düşürmüyorum şu anlık ilerleyen zamanları bilemem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…