Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olurmu bebem yaa bizde seni çok seviyoruz...sen üzülme yeter tatlım

aslım haklısın ama burnumun direği sızlıyorrrr şuandaa( onlar çok tatlı dünyanın en tatlıları allah bşaımdna eksik etmeisn
kimsnein aileisni başından eksik etmesinn Allah ailelerimize sağıklı sıhatli hayırlı ömürler versin güzel birlikte geçireceğimiz.
kuzum senide üzdüm acını hatırlattım özür özür özür

mihrace canını sıkma nolur... onların hayatta olduklarını bilmek bile mutluluk verici benim kardeşim vefat etti 2 yıl önce
ama keşke hayatta olsaydı da uzakta olsaydı senede 1 kez görseydimm.. tatilinde gider görür gelirsinn hasret giderirsin bende adanalıyım bu arada:)
sen burda üzüldükçe annen kim bilir orda nasıl agladı.. bak onları da üzme sen neşeli ol ki onlarda daha mutlu olsunlar saglıklarına da kavussunlar tez zamanda inşallah Allah uzun ömür versin hepinize. uzakta olmak problem degil gönülleriniz bir olsun canım..

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
aynalar,
melekaysee+,
fiyona_07+,
origin+,
mihracee+,
pinkcat87+,
selinay2002+,
emidaf+

bugün maşallahımız var

helal olsun canım
üzme sen kendini sakın

kızlar ben defnoşa mama yedirmeye gidiyorum gelirim yine öpüyorum hepinizi

tamam canım

özgeö haklısın öyle diyip teselli buluyorum ama işte sorun da ordaa birşey olmaz deyip bakmıyorlar kendilerinee, üniversite için ayrıldım ben ailemin yanından sonra işti evlilikti derken dönemedim
ben fırsat buldukça gidiorum ama 11 saat yaa(

sana katılıyorum kaptan.. yeterli varlıklarını bilelim şuan aradıgında telefonun diger ucunda onların sesini duyabilecegini bilmek
ne büyük mutluluk.. gidip dokunursun sarılırsın dertleşirsin ama kendini bu kadar üzme. lütfen mihrace

seni anlıyorum canım amin Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın

canım seninde başın sağolsun

ay ay burda bir hemşerim vamrış ne güzel, canım seninde başın sağolsun acılar bizler için var biliyorum ( ama ama işte.
evet annemde çok üzüldü birsürü dua etti bende ona ettim, aannem diyorkii ne olur bu kadar tatlı evlat olmaa biraz kalbimi kırda sendn soğuyayım bukadar düşünüp ağlamayayım hergünüm seni düşünmekle geçiyor diyorr yaa aofssssss

canım benim bende aynı durumdayım annemler 13 saat uzaklıkta..hayat böyle seçimlerimizi yaşıyoruz.bende cok ozledim benimkilerde hasta yaşlandılar artık.yaşlılıkta hastalıklar oluyor yapacak bir şey yok cnm benim.iyi etmişsin ağlamış boşalmışsın ama uzatma,abartma birde regl dönemindesin bende regl donemimde negatife bağlıyorum.bak valla benimde aklıma bole şeyler düşürdün üzüldüm şimdi deli kızzzzzzzz

canım benim ağlama nolur allah korusun kötü şeyler düşünme yaşlı insanlar işte benimde annemle babam öyle hatta ayrılar ama annem şeker hastası dktr. Biz zorla götürüyoruz inan zaten yakınımızda değil babam desen o hiçç gitmekk hasta olduğunda artık ağlaya ağlaya götürürüm ama işte yaşıı geçmiş insanlar napıcaz rabbim başımızdan eksik etmesin inş. Sende kendini üzme canım benim tel. Konusuyosunuz ya ne guzel onaa sukur ınan kavusursunuz da olumsuz dusunme sakın bak sende anne olucaksın inş. En kısa zamanda nasip etsin rabbim ...
Bayramda olmadı gidersin annenlere ne güzell ohhhh....

canım kalplerini ne kadar kırsakta onlar yine bizi düşünmeden duramazlar anne babalık başka bişey
babama serum taktıtdığımı duyunca üzülmüş dün soruyor nasıl oldun o günden beri hep seni düşünüyom ne düşünüyorsun dedim benim normal halim bu her kış hasta olurum yeni bişey değil ki ama ellerinde değil kırsakta kırmasakta hep akıllarındayız

kızlar ben hala bişey yemedim yemek yiyeyim sonrada arkadaşa gitcez artık gece gelirim öpüyorum sizi kocaman
kendinize iyi bakın ve üzmeyin o güzel canınızı

hemşerim annen haklı ben ünideyken soguk davranırdım hiç aglayıp sızlamazdım yeterki burda beni dert etmesinler diyee anne yüregi en hassas yürek olunca daha iyi anlıcam ilerde gerçi ama..şöyle bi söz duymuştum kücükken anneler cocuklarına bakarmış çocuklar büyüdükce anne babalar çocuklaşırmış
artık biz güçlü olup onları teselli edicez her türlü özleme üzüntüye karşı.. ben çok acı çektim ama sırf onlara destek olucam diye yeri geldi kendi acımı unuttum. o yüzden sende regl dönemini atlat hersey normale dönücek indirimden falan ucak bileti ayarlarsın belki sonra uçarsın teyzeyle amcamıza:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…