Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oo süper başlamıssın spora

selam kızlarr ben 3. takımın kaptanı listemi hazırladım..nereye bildircem bana yardım edin lütfen.kaptanınız kimdi?

kilo bildirimi yapayım

gecen hafta 1.5 kilo vermiş gibi görünsemde o kadar gitmediğini biliyordum.
66.3 çıktım :) neyse nasıl olsa yavaşta olsa gidecek bu kilolarrrrr

günaydın
sabah yarım açma
yarım domates
küçük bi salatalık
2 kupa şekersiz çay

Tartı konusunda eşime güvenmekle hata ettim kara kara nerde tartılacağımı düşünüyorum :2: :26:

kilo bildirimi yapayım

gecen hafta 1.5 kilo vermiş gibi görünsemde o kadar gitmediğini biliyordum.
66.3 çıktım :) neyse nasıl olsa yavaşta olsa gidecek bu kilolarrrrr

merhaba canımmmm nasıl yani kilomu aldın şimdi(((((
tickerin 65 gözüküyor ama ama( yaa ben senden çok umutluydum bu haftaa ben rezill ötesiyimde

canım merhaba hoş geldin, kahvaltın güzellll fakat şu hamur işlerini el birliğiyle kaldıralım bende sabahları sen gibiyim ama bu ara almıyorum artık açma poğaça falan,
sende katıl bize:)).
bu arada saat 12 ye kadar bildirim yapıyoruz canım deneme süresinde olduğun için bu hafta sorun olmaz ama yinede kilonu bildirmeye çalış, :)) aslı kaptannnn iyidir hoşturr ama kurallar konusunda çeker kulaklarımızı

merhaba canımmmm nasıl yani kilomu aldın şimdi(((((
tickerin 65 gözüküyor ama ama( yaa ben senden çok umutluydum bu haftaa ben rezill ötesiyimde

ya kuzum zaten haftada 1.5 kilo asla gitmez sanal bir kilo gidişiyddi.birde regle 4-5 gün kaldı cok normal artmış görünmesi.bende nerdeyse 2 kilo farkediyor regl doneminde.dedim ya gecen hafta aynı kiloda kalırım inş.olmadı canım sıkkın değil ya.zaten sebze diyetinide uygulamadım hehehehe.
sen niye rezil olasın regl olacaksın ve aynı kiloda kalmışsın süper sen verdin say :)

ya aslında ben sabah yaptım kahvaltımı
iş yerinde patronum almıştı yanında durmadım yerken içimden dua ediyorum hepsini yesin diye ama bir tanesi yememiş koparı verdim kenarından

bu aralar kafam yerinde değil
sabah 25 adette mekik çektim

günaydın kızlar bu hafta malesef kilo veremedim 66.500 üm hala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…