Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dediğin gbi bugünlük böyle olsun:))
evet canımy azacaksın listeye eklemeyecek kaptan bu hafta ama azmini görmek için yazman gerekiyor:)

zıplamamı hehehe öpücük verdikya yetmiyomu kıs...

Son düzenleme:
kızlar başka takımlara bkaıyormusunuz hiç bena rada bakıyorum( çok güzel kilolar veriyorlarr püfsssss çok fenaaa kızdım kendime yerimde sayıyıorum resmen bu boğazlaa zor veririm ben güzel baiamıştımm oysaaa

şimdi tartıldım tam 70 kg :2:

demetciğim atrtını en kısa zamanda al canım sen kimseye güvenme git kendin al çünkü yemek yedikten sonra tartılıyorsun oda gerçek kilon olmuyor..sabah aç karnına tartılman lazım gerçek kilon için...sen kendine bir zayıflama çizelgesi yap gerçekten hem hedef kilonu görürüz bizde sana gaz veririz hadi az kalmış diye yapamıyorsan kendin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan girip yap açıklamalı resimli anlatıyolar kuzum..

özgecim nehaber canımmmm
öğlen ne yiyeceksinDDD

iyiyim canım ben bgn telafi günündeyim dün gece yemek yedim çünkü...evde çok güzel fesleğenli patlıcan yemeğim var ama öğleni yoğurtla geçiştirecem akşam da şehriye çorbası yapıp içecem.patlıcan yemeğinde bir iki kaşık alırım belki nefsimi körletmek için..:26::26::26:sen ne yemeyi düşünüyorsun

mihrace kk. iyi değilim bulamadım dedğin yeri ama resmimizi koydum kızımla

canım forumun en üstünde

Hoş Geldiniz-sude-Bildirileriniz-Profilim-Kontrol Paneli-Çıkış

diye bir bölüm var bak orada kontorl paneli oradana saol tarafta profil düzenle ye girecesin

hımss öğlen yemek yok yani
ben ne yiyeceğimi bilmiyorumm(
zor tutuyorum kendimi ama yemezsem bütün aklımdan çıkmaz birşeyler yemem lazımm
ama neee,

nerde kız bunlar bende yoklar yaa bende ,st,yorum banane

hımss öğlen yemek yok yani
ben ne yiyeceğimi bilmiyorumm(
zor tutuyorum kendimi ama yemezsem bütün aklımdan çıkmaz birşeyler yemem lazımm
ama neee,

canım ben evdeyim bgn de gitmedim işe defnoşa bakacak kimse yok diye...ben evde olduğum için oyalanması kolay oluyo hiç olmadı kalkıp temizkik yapıyorum ama iş yerindeyken bende deli gibi yerdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…