Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

27.10.2011 mesaj sayımı

mihrace 74

pinkcat 14

fiyona 37

selinay 14

melekayşe 33

aynalar 33

emidaf 15

sude 13

origin 16

evettt
11-12 gbi krizim tutar yineee

yaa sölemeyi unuttum akşam sadece sadece çok canım çektiği için küçük bi dilim baklava yedim ufaktı ama
eşim yeme diye söylensede dayanamadım

:))) hehe bende yapıyorum valla kaçamak ama sana kötü örnek olmayayım öncee bir takıma alında ondan sonraa söylerim kiki yememek lazım

hımsss nekadar çok farkediyor canım ben hiç dikkat etmemiştim buna biliyormusun öyle birşey olduğunun fakrında bile değilim sadece karnım şişerrrrr taş gibi olur benimm demekki genelde vucut şişlik yapıyorD sevindim kendi adıma
regl oldum kuzum 2.günüm bugün bakalım bitince tartıya çıkınca dediğin gibi olacakmı farkedecekmi merak ettim çok.

şu sebze diyetini yapalım yaaa çok güzell bağırsaklarım çalıştı arka arkaya sebze yediğimdeeee lifli olunca sebzeler hiçkabızlık sorunu yaşamadım ay devame delim en azından 3-4 gün sebze yapalım mutlaka

:))) çok hoşşsun yaaa:)
hayır demeyi bileceğizzzz toksak özellikle
sudecim sanada bir ticker yapalım kuzum hem kilonu bizde rahatlıkla takip ederiz

tamam yapalım cnm.az cok uyguladık yine ya.bu hafat daha cok zorlayacam en azından öğle ya da akşam bir öğün kesin sebze olsun özellikle akşam :)
bende şişmeye başladım.karnım özellikle dur bakalım 5 gun sonra falan olurum herhalde :)sıkıntı yapma bak göreceksin ineceksin 60'lara

:))) çok hoşşsun yaaa:)
hayır demeyi bileceğizzzz toksak özellikle
sudecim sanada bir ticker yapalım kuzum hem kilonu bizde rahatlıkla takip ederiz

kaçtın kuzum birden unuttum

bacım ticker mıdır nedir yapalım nasııl bişise

ben kilomu 69 biliyodum ama demekkki buraya başlamadan kilo almışım
şu an 70 kg gösterdi tartı
kilo verdiğme emin hafifim çünkü
pskilojmidir acaba verdim gibi geliyooo
keşke tartılıp başlasaydım

kıs geçen verdimde hepsi birbirine karıştı şimdi verem dur kupa yok ya kaldırmışlarmı..

evet bencede:18::18::18:
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bana ne istiyorum:119: ay ne hoş şeyler varr
şuna bayıldımm seli senin balıklar böyle zıpladımı temizlerken:104::104:
:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104:

tamam canım yapalım sebzeee bolca dediğin gibi öğlenleri en azındna yiyelimmm yaaa

hımsss bence tartıdandır
hayatım hemen birtane internetten sipariş ver kendine tartıııı bak tartızı olmaz
istersen bana bilgilerini ver ben yapayım
boyunu,
mevcut kilonu
hedef kilonu
şimdiki kilonu

yada
ikitane google sayfasını açıyorsun birtanesine ticker factory weight loss yazıyorsun
diğer google den çeviri kısmına tılıyorsunD
oradan yapaiblirisn şekerim hangisini istersen

NASILSINIZ BAKALIM BUGÜN DİYETİMİN 3. GÜNÜ

kahvaltı
11:00
1 dilim peynir
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmegi
domates salata
şekersiz çay

bugün suyumu içemedim erken kalkamadım(

afiyet olsun çok güzel canımm şimdi iç D nefarkeder.

kahvaltıdan yarım saat önce içmem gerekiyodu bide erken kalklam gerekiyodu dün sporda çok yorulmuşum kalkamadım.. metabolizmayı hızlandırmak
amaçlıı.. neyse artık bugünlük böle olsun ya bende kilomu yazıcakmıyım tatlım.. yeni geldım ya gruba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…