- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.161
evettt
11-12 gbi krizim tutar yineee
yaa sölemeyi unuttum akşam sadece sadece çok canım çektiği için küçük bi dilim baklava yedim ufaktı ama
eşim yeme diye söylensede dayanamadım
ya kuzum zaten haftada 1.5 kilo asla gitmez sanal bir kilo gidişiyddi.birde regle 4-5 gün kaldı cok normal artmış görünmesi.bende nerdeyse 2 kilo farkediyor regl doneminde.dedim ya gecen hafta aynı kiloda kalırım inş.olmadı canım sıkkın değil ya.zaten sebze diyetinide uygulamadım hehehehe.
sen niye rezil olasın regl olacaksın ve aynı kiloda kalmışsın süper sen verdin say :)
ya aslında ben sabah yaptım kahvaltımı
iş yerinde patronum almıştı yanında durmadım yerken içimden dua ediyorum hepsini yesin diye ama bir tanesi yememiş koparı verdim kenarından
bu aralar kafam yerinde değil
sabah 25 adette mekik çektim
günaydın kızlar bu hafta malesef kilo veremedim 66.500 üm hala...
27.10.2011 mesaj sayımı
mihrace 74
pinkcat 14
fiyona 37
selinay 14
melekayşe 33
aynalar 33
emidaf 15
sude 13
origin 16
günaydın kızlar bu hafta malesef kilo veremedim 66.500 üm hala...
ellerine sağlık canımmmD hani kupalarım :))
sendemi veremedin(((( ayy ay bizim gaza gelmemiz gerekiyor sonuncu olacğaızz sanırım
hımsss nekadar çok farkediyor canım ben hiç dikkat etmemiştim buna biliyormusun öyle birşey olduğunun fakrında bile değilim sadece karnım şişerrrrr taş gibi olur benimm demekki genelde vucut şişlik yapıyorD sevindim kendi adıma
regl oldum kuzum 2.günüm bugün bakalım bitince tartıya çıkınca dediğin gibi olacakmı farkedecekmi merak ettim çok.
şu sebze diyetini yapalım yaaa çok güzell bağırsaklarım çalıştı arka arkaya sebze yediğimdeeee lifli olunca sebzeler hiçkabızlık sorunu yaşamadım ay devame delim en azından 3-4 gün sebze yapalım mutlaka
:))) çok hoşşsun yaaa:)
hayır demeyi bileceğizzzz toksak özellikle
sudecim sanada bir ticker yapalım kuzum hem kilonu bizde rahatlıkla takip ederiz
kaçtın kuzumbirden unuttum
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:kıs geçen verdimde hepsi birbirine karıştı şimdi verem durkupa yok ya kaldırmışlarmı..
evet bencede:18::18::18:
tamam yapalım cnm.az cok uyguladık yine ya.bu hafat daha cok zorlayacam en azından öğle ya da akşam bir öğün kesin sebze olsun özellikle akşam :)
bende şişmeye başladım.karnım özellikle dur bakalım 5 gun sonra falan olurum herhalde :)sıkıntı yapma bak göreceksin ineceksin 60'lara
bacım ticker mıdır nedir yapalım nasııl bişise
ben kilomu 69 biliyodum ama demekkki buraya başlamadan kilo almışım
şu an 70 kg gösterdi tartı
kilo verdiğme emin hafifim çünkü
pskilojmidir acaba verdim gibi geliyooo
keşke tartılıp başlasaydım
ben sebze alayım alışveriş yapam biraz görüşürüüzzzzz
NASILSINIZ BAKALIM BUGÜN DİYETİMİN 3. GÜNÜ
kahvaltı
11:00
1 dilim peynir
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmegi
domates salata
şekersiz çay
bugün suyumu içemedim erken kalkamadım(
afiyet olsun çok güzel canımm şimdi içD nefarkeder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?