- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.201
aaaaaaaaaaaaaaaa nerde bu profil resmimiz
nerde kız bunlar bende yoklar yaa bende ,st,yorum banane
canım forumun en üstünde
Hoş Geldiniz-sude-Bildirileriniz-Profilim-Kontrol Paneli-Çıkış
diye bir bölüm var bak orada kontorl paneli oradana saol tarafta profil düzenle ye girecesin
canım büyük ihtimal profil resmini yapmışsın sen burda gözükmesi için avatarını değiştireceksin :)))
canım ben evdeyim bgn de gitmedim işe defnoşa bakacak kimse yok diye...ben evde olduğum için oyalanması kolay oluyo hiç olmadı kalkıp temizkik yapıyorum ama iş yerindeyken bende deli gibi yerdim...
kızlar başka takımlara bkaıyormusunuz hiç bena rada bakıyorum( çok güzel kilolar veriyorlarr püfsssss çok fenaaa kızdım kendime yerimde sayıyıorum resmen bu boğazlaa zor veririm ben güzel baiamıştımm oysaaa
tamam canım oaraya kadar sorun yok zaten bilgilerim var orda
canım kendine çok yüklenme regl dönemindesin sonuçta iştahının açılması çok normal...sen biraz dikkat et bak edetin bittikten 3 gün sonra kilo sandığın ödem gidecek kilon eskisinden de az olacak...ama reglim diyede homini gırtlak yeme
fıstık aşağaı doğru inn kan gurubu falan var onunda aşağısnda çizelge diye bir kutucuk var tam orası
işimi gücümü bıraktım neyle uğraşıyom yaa
hıh tamam canım bu arada resim oldu yaaa :)
ne becerikli kadınım
şu regl bitmesini dört gözle bekliyorum bakk merak ettim ayşede aynı şeyi söyledi çünkü daha hiç dikkat etmemiştim. :)) hehe tamam yememşimdi ne yiyim ben yaaa karnım gurluyor DD
çorbamı söylesemmm
yada bendemi yoğurt yesem
ay canımmmm hareketlerin altında hemen fazlası diye bir mincik link var oraya tıklayınca çıkıyorılar
canım çorba söyle sıvı tüketmen daha iyi şu an yoğurdu arada yersin ben şimdi bgn biraz karışık başladım güne onuda dengelemeye çalışıyorum...sen ye yemeğini yavruş akşam yemeğine dikkat sadece
:)) hehe olmuş eline sağlık
Allah bağışlasın canımmmm mutluluğunuz daim olsun, darısı bana olsun inş........... bende koyarım böyle resimler
amin inş. canım dilerim tüm kadınlar anneliği tatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?