Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba hoş geldin hemşerimmm:) telafi günü nasıl gidiyor

telafi günü agır geçti biraz cnm:) yazıyorum hemen yorumunu beklıyorum

kahvaltı:
3 zeytin
1 dilim peynir
1 haslanmış yumurta
2 dilim kepek ekmegı
yarım domates

öğle(1 den 6 ya kadar dersanedeydim)
20:00
3 kaşık mantar sote
3 kasık pilav 3 kasık kuru fasülye
booll salata yagsız tuzsuz
2 dilim ekmek

az önce 1 kupa çay ve 1 halleyy:((

Son düzenleme:
hımssss bence çok güzel canımmm ekmekler kepek olmasaydı fazla derdim ama kepek olması kurtarmış canımcım.
ah birde tatlı krizlerinii bastırabilsen süper olacak.
ama çok güzel afiyet olsun.
normalde nasıll bunlardan fazlamı yerdinn ben diyet muhabbettine çok dikkat ediyorum çünkü

evet canım normalde ekmek fazla yemem ama çikolata cok yerdimm
eti bütün antep fıstıklı kare çikolata varyaa ondan hergün yedim bi ara
bide gece net basında ekmek aralarım oluyodu kaşarlı ve yanında meyvesuyuu bunları kaldırdım tabiki.. işte dışarıda olunca ara ögün yapma şansı olmuyo
insan daha cok acıkıyo engel olmak zorlaşıyor tatlım.. ama şu tatlı olaylarını da tamamen kaldırsam tam olucak
dersanede de yemedim ekmek usülü şeyler var hep tuttum kendımı 5 saat su içtim 2 şişe

hımss güzel epeyy kısmışssınnnn çok güzel tatlıyada yavaş yavaş ara vereceksin ozaman tamamdır. çok tatlı istediğinde bitter çikolata falan at bir parça ağzınaaaa belkii yatıştırır krizni.
doğru yoldasınnnnn fıstık hadi bakalım

inşallah bu hafta kilo verip kaptanın gözüne giricem:)) bakalım senin nasıl gidiyor keyfin nasıl hemşerimm..umarım iyisindir..
ben şimdi çıkıyorum biraz hukuk çalışıcam gece girmeye çalışıcamm görüşmek üzere:)

inş. ben vereceğinee inanıyorumm. ben kendimle mücadele etmeyi bıraktımmm etrafımla uğraşıyorum herkes el birliğiylee diyettenn uzaklaştırmaya çalışıyor bozmaya çalışıyorr(

tamam sana kolay gelsinnnn, ii çalışmalarrr

niy ekız noldu?

şaka yaptım canım dün tuvalete çıkmadan tartılmışsın ya o yüzden boş mide ile tartıl bundan sonra

evet doğru eline sağlık

tşk edrm canım

ellerine sağlık canım

gri olan bence bende aynı renkten var şık duruyo,şimdide lacivertle mavi arsı bi renk varya onlardan istiyorum bende...

canım bend egriyi çok beğendim ama burda nasıl giyerim alsam boşu boşuna bekleyecek

hehe benceeee kalbin başka ellerin başka yazmışşş :)) ama neysekii kalbine uymamışsın
yerim seniii

ben 13-14 yıldır şekersiz içiyorum çayı canım

şekeri başka şeylerden karşılıyorum

nasılsın fıstık görüşemedik bugün bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…