- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.381
anem bakem bi:119:bulamıyom hehehe
hadii ordannnnn bulmuşsun işteDD
valla kupayı bulamıyom hehhehe...
selam kızlarrr.. nabersiniz
merhaba hoş geldin hemşerimmm:) telafi günü nasıl gidiyor
hımssss bence çok güzel canımmm ekmekler kepek olmasaydı fazla derdim ama kepek olması kurtarmış canımcım.telafi günü agır geçti biraz cnm:) yazıyorum hemen yorumunu beklıyorum
kahvaltı:
3 zeytin
1 dilim peynir
1 haslanmış yumurta
2 dilim kepek ekmegı
yarım domates
öğle(1 den 6 ya kadar dersanedeydim)
20:00
3 kaşık mantar sote
3 kasık pilav 3 kasık kuru fasülye
booll salata yagsız tuzsuz
2 dilim ekmek
az önce 1 kupa çay ve 1 halleyy:((
hımssss bence çok güzel canımmm ekmekler kepek olmasaydı fazla derdim ama kepek olması kurtarmış canımcım.
ah birde tatlı krizlerinii bastırabilsensüper olacak.
ama çok güzel afiyet olsun.
normalde nasıll bunlardan fazlamı yerdinn ben diyet muhabbettine çok dikkat ediyorum çünkü
adananın neresindensinnn bende orda olma isterdim şimdi(
evet canım normalde ekmek fazla yemem ama çikolata cok yerdimm
eti bütün antep fıstıklı kare çikolata varyaa ondan hergün yedim bi ara
bide gece net basında ekmek aralarım oluyodu kaşarlı ve yanında meyvesuyuu bunları kaldırdım tabiki.. işte dışarıda olunca ara ögün yapma şansı olmuyo
insan daha cok acıkıyo engel olmak zorlaşıyor tatlım.. ama şu tatlı olaylarını da tamamen kaldırsam tam olucak
dersanede de yemedim ekmek usülü şeyler var hep tuttum kendımı 5 saatsu içtim 2 şişe
hımss güzel epeyy kısmışssınnnn çok güzel tatlıyada yavaş yavaş ara vereceksin ozaman tamamdır. çok tatlı istediğinde bitter çikolata falan at bir parça ağzınaaaa belkii yatıştırır krizni.
doğru yoldasınnnnn fıstık hadi bakalım
canımm aslen adanalıyım ama dogma büyüme istanbul... adanaya 1 kez gittim nüfusta adanalıyıkkk Allahın adamıyıkk:))
inşallah bu hafta kilo verip kaptanın gözüne giricem:)) bakalım senin nasıl gidiyor keyfin nasıl hemşerimm..umarım iyisindir..
ben şimdi çıkıyorum biraz hukuk çalışıcam gece girmeye çalışıcamm görüşmek üzere:)
hıms afiyet olsunn canımmm ama 2 bardak şekerrD bunedirki şekersiz çay sanırım
hehe
evet canım acele ile yazdım şekersiz çay yazacağıma şeker yazmışım
niy ekız noldu?
evet doğru eline sağlık
28.10.2011 mesaj listesi
selinay 12
melekayşe 20
mihrace 50
aynalar 30
pinkcat 9
emidaf 11
fiyona 28
sude 14
origin 9
gri olan bence bende aynı renkten var şık duruyo,şimdide lacivertle mavi arsı bi renk varya onlardan istiyorum bende...
hehe benceeee kalbin başka ellerin başka yazmışşş :)) ama neysekii kalbine uymamışsın
yerim seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?