- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.341
evet hatırlıyorum geçtiğimiz haftalardaaaa yapmıştın canım gayette güzel uyguluyordun ama sıkıldın sanırım bıraktıydınSabah : İki dilim kepek ekmeğine bir yemek kaşığı reçel sürün, yanına da küçük bir parça taze peynir ilave edin.
Kuşluk : 200 gram yağsız yoğurdun içine biraz meyve ekleyerek tatlandırın
Öğle : Jambonlu, domatesli sandviç: 2 dilim tavuk jambon, 1 çay kaşığı tereyağı, 1 adet domates ve salata yaprağından oluşan kepekli sandviç hazırlayın.
İkindi : 200 gr. yağsız yoğurt, bir tane muz ve bir elmayı karıştırarak, meyve salatası yapın.
Akşam : İki adet haşlanmış patatesin yanına, bir tane domates, bir tane salatalık ve yarım kıvırcıktan oluşan güzel bir salata hazırlayın.
kızlar ben bi ara bu listey uyup 3 günde 600 gr vermiştin şimdi 1 hafta uyup kaç kilo vereceğime bakacam..
kızlar yaa sbah tartıldım 65.5 gösteriyorum.çok afedersiniz dün tuvalete cıkmadan tartıldım.bugun tuvalete cıkıp tartıldım.bu kadar farkeder mi?
şimdi kilo verdim mi vermedim mi?reglime 3-4 gun kalmasına ragmen 65.5 cok iyi???????????????****
kahvaltımı yazayım
yarım kk peynir
1 yumurta
2 dilim ekmek
2 zeytin
maydonoz,dereotu,kuzukulağı
1 t.k az şekerli kendi yaptıgım recel
nasılsın ilknorcuğum ben bi ağırım ki sorma defne uyusada bende uzansam diye gözünün içine bakıyorum
canım çalışıyorum ya kayınvalidem yedirsin diye almıştım..ama babam hastalınca götürmedim evde kaldı...neyse artık pazartesi çkıyolarmış o zaman götürürüm
evet hatırlıyorum geçtiğimiz haftalardaaaa yapmıştın canım gayette güzel uyguluyordun ama sıkıldın sanırım bıraktıydın
hadi bakalımmm inş. sonu gelir
evet canım öleymiş bende tesadüf girmiştim öğrenmiş oldum
evet hatırlıyorum geçtiğimiz haftalardaaaa yapmıştın canım gayette güzel uyguluyordun ama sıkıldın sanırım bıraktıydın
hadi bakalımmm inş. sonu gelir
evet canım öleymiş bende tesadüf girmiştim öğrenmiş oldum
kızlar iki tane ayakkabı beğendim sizce nasıl bir bakın
Queen Bee - Amber - Siyah - pabbuc.com
Queen Bee - Uma - Gri - pabbuc.com
kızlar nerdesiniz yaaaaa
yok canım sıkılmaktan değil bu diyeti yaparken defneye bakmak için kayınvalidem bizim eve geliyordu..3 gün geldi sonra gelmedi ben gitmek zorunda kaldım ondada malzemeler olmayınca uyamamıştım
slm canım
tam dayaklıksın biliyon mu
way way wayyy süpersin arkadaşım seninde bünyen kilo vermeye çok uygun sanırım maşallah canım bence vermişssinD yarın sabahta aynı şeyi görürse tamamdır bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?