- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.421
iyiyim canım evet akşama kadar gelmeyecek dediler ama erken geldi iyi oldu yoksa evde geçmiyor zaman
sen nasılsın güzelim
kızlar bu sabah 60.400 ü gördümsanırım bana şaka yaptı tartı bakalım yarın ne görünecek ozaman belli olacak
dün doğru düzgün birşey yiyemedim kızlar belki ondandır.
bugünkü kahvaltım
2 bardak az şekerli çay
1 dilim tam buğday ekmeği
yarım domates
1 salatalık
yarım kırmızıbiber
1 yumurta
1/2 kk peynir
3 çay kaşığı bal
3 -4 çatal sucuk
ne çok yemişim
hoş geldin sefa getirdin cnaım ii olmuş erken geldiği sensiz takım çekilmiyor inan:)
bende evdeyim birkaç saat sonra arkadaşlarla buluşacağızz güzel bir pazar sabahı geçirdik kahvaltımızı yaptıkk dün tadım yoktu ama bugün iim şükür:)
tamam canım çok dikkat edeceğimm bugün yarında görmek istiyorum aynı rakamı:))çok güzel canım bugün abartmazsan yarın yine görürsün 60ları
hoşbulduk canım
oohh ne güzel
bugün içimde bir sevgilim olsaydı diye geçti niye bilemedim
tamam canım çok dikkat edeceğimm bugün yarında görmek istiyorum aynı rakamı:))
ah canım olsa güzel olur tabi birlikte birşeyler yapardınızz, ama yokluğuylaa üzülmek yerine sen kendince birşeyler yapaiblirsin belki, merkeze gidip alışveriş yapmak,sinemaya gitmek, gidip kitap almak çocuklu bir arkadaşa gidip bebiş sevmek gibi buna benzer şeyler olmazmı:)
canım sivasa her saat araba yok sabah bir tane var başka araba yok oturuyoz işte arkadaşla birlikte
HIMSS okey falan oynayın, kağıt oynayın size güzel oyunlar öğretebilrimD
cityville oynuyoz
:))) hehe güzelll birara banada öğretonu bilmiyorum
şehir kuruyon canım öğretiyim komşum ol
özgeeeeeeee nasılsın canım
gelsin kupalar gelsin kupalar
ellerine sağlık özgecimm
bu yaramazz kızçeler ilk hafatadan kaytarıyormu nee
kızlar bu sabah 60.400 ü gördümsanırım bana şaka yaptı tartı bakalım yarın ne görünecek ozaman belli olacak
dün doğru düzgün birşey yiyemedim kızlar belki ondandır.
bugünkü kahvaltım
2 bardak az şekerli çay
1 dilim tam buğday ekmeği
yarım domates
1 salatalık
yarım kırmızıbiber
1 yumurta
1/2 kk peynir
3 çay kaşığı bal
3 -4 çatal sucuk
ne çok yemişim
evet valla cezaya kaldımı bilemedim aslıcığım cezaya kaldımı origin..
şu face te oynan oyunmu yoksaD hehe
iyiyim aslıcığım şimdi gördüm kusura bakma temizlik yapmaya çalışıyorumda...defneyle de pek mümkün olmuyor
evet valla cezaya kaldımı bilemedim aslıcığım cezaya kaldımı origin..
ayy canım ne güzel yaa hastayken görmüş olman daha bi hoş gerçektenben de sabah tartıldım hiç hoş şeyler görmedim ama hastalanacam ondan dolayı geçen ayda böle olmuştu sonraa bayaaa bi gitmişti kilolar....
:)) haftaya güzel başlıyorum ama tatrı günü facia oluyor yaaDD
hımsss sonrasındaa gidiyorsaa ozaman korkma güzelcimm önemli olan gitmesi özgecim face ten özel mesaj attım okuyabildinmiD
teşekkür ederimmm tekrarr
evet canım
kolay gelsin güzelim onunda eline ver bir bez
canım daha takıma girmedi ceza olmaz ama takıma girme konusunda olumsuz etkiler bu durum diye düşünüyorum bilmem siz ne düşünüyorsunuz
:)) haftaya güzel başlıyorum ama tatrı günü facia oluyor yaaDD
hımsss sonrasındaa gidiyorsaa ozaman korkma güzelcimm önemli olan gitmesi özgecim face ten özel mesaj attım okuyabildinmiD
teşekkür ederimmm tekrarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?