- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.441
nasılsın ilknurcuğum ben temizlik yapacam diye uğraşıyorum sabahtan beri halı siliyorum şu an sözdekoridor halısının biriini anca silebildim herzaman gelen temizlikçi memleketine gitmiş bayrama kadar da gelmiycekmiş kaldı tüm işler bana :100::100::100:
bana niye atmadın küstüm
bende öle düşünüyorum açıkçası birde sude arkadaşın evinde pc yokmuş o da sadece haftaiçi girebilecekmiş geçmişe baktımda orda gördüm...valla az daha verimli olsalar güzel olacak sanki hevesleri kaçmış gibi geldi bana...
aldım canım bende sana cevap yazdım...
kızlar defne kendine kendine oyalanıyorken bir hali daha siliyim ben :)))) gelirim yine öpüldünüz..........
heheh :) ben bunu biryerden hatırlıyorumm atayım şekerim aynısını:))) sanadaaa
saol iim fıstıkımm çok şükür moralimde güzel bende güzelimD herşey güzel hehe,
kıyamam sanaa çok yorma kendini 1 hafta daha beklesin halı silme faslı senn bıdığınla ilgilenn mecburi işlerini yap canımcım boşver halı koltuk faslını defneciği kucaklmaya takatin kalsın:))
ya saatler geri alındı ya hava erkenden karardı geç oldu gibi geliyor uykum geldi
29,10,2011 mesaj listesi
aynalar 14
origin 6
mihrace 40
selinay 11
melekayşe 11
fiyona 9
sude iznlimi bilemedim
pinkcat izinli
emidaf izinli
fatta izinli
nazco izinli
valla bende olacam dünden beri veliye sarıp duruyorum çocuk isyan etti edecek.....
heheh :) ben bunu biryerden hatırlıyorumm atayım şekerim aynısını:))) sanadaaa
ayşeciğim merhaba canım düzeldimi internetin...ben son sayfaya gidemiyorum yine göremiyorum yazdıklarını:103::103::103::103:
ayy kimse yok yaa herkes nerede...aslıcığım ilkin bgn demi izinli..sadece dğn içinmi almıştı yoksa...
YANIMA koyduğu işarete bak heheheheh.herkes spor yapmamı istiyor
internetimi hallettiler inş tam olarak düzelmiştir geçende böyle olmuştu
canım beniizinli sayar mısın dedi gün söylemedi bak benimde aklım karıştı :26:
bu bir işaret
hadi gözün aydın canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?