Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

saol iim fıstıkımm çok şükür moralimde güzel bende güzelimD herşey güzel hehe,
kıyamam sanaa çok yorma kendini 1 hafta daha beklesin halı silme faslı senn bıdığınla ilgilenn mecburi işlerini yap canımcım boşver halı koltuk faslını defneciği kucaklmaya takatin kalsın:))

hımm benim gözümden kaçmış demek
tekrar bir uyarı gerek o zaman

aldım canım bende sana cevap yazdım...

banada yazın ya kimse bana mesaj yazmıyo

canım bende müsade istiyorum gideyimde şu pala bıyıklarımı alayımmm:))) gelirim tekrarr az snr

off sildim valla halıları koltukları filan silmiycem onları geçen ay sildirmiştim perdelerle pencereler var onada benim gücüm yetmez valla bayramdan sonra artık...şimdi bi çay demliycem kendime yorgunluk üstüne iyi gider:126::126::126::126:

kızlar dediğim diyete uyamıyorum yaa üşeniyorum hazırlamaya
bgn yediklerim

sabah aç karna yeşil çay 1 haşlanmış patates
ara siyah çay 2 bardak (şekersiz)
öğlen 1 tane haşlanmış sosis serçe parmağı büyüklüğünde
2 adet zeytin bir dilim peynir
2 adet kepek ekmeği
ara 1 adet petibör bisküvi ve 2 bardak çay (şekersiz)
akşam yarım tabak patlıcan yemeği 3 kaşık tepeleme yoğurt

ayşeciğim merhaba canım düzeldimi internetin...ben son sayfaya gidemiyorum yine göremiyorum yazdıklarını:103::103::103::103:

ayy kimse yok yaa herkes nerede...aslıcığım ilkin bgn demi izinli..sadece dğn içinmi almıştı yoksa...

canım beniizinli sayar mısın dedi gün söylemedi bak benimde aklım karıştı :26:

YANIMA koyduğu işarete bak heheheheh.herkes spor yapmamı istiyor

bu bir işaret

internetimi hallettiler inş tam olarak düzelmiştir geçende böyle olmuştu

hadi gözün aydın canım nasılsın

canım beniizinli sayar mısın dedi gün söylemedi bak benimde aklım karıştı :26:

bu bir işaret

hadi gözün aydın canım nasılsın

iyiyim cnm biraz gerginim elimde olmadan sinirleniyorum.arıyorum müşteri hizmetlerini hep meşgul.5 senedir hiç meşgul olmadıgı bir zman yok bende mail attım tehdit ettim.hemen aradılar yönlendirdiler hallettiler.sen nasılsın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…