- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.621
canım benim kızmakta haklısın ama ağzının tadını bozma kızgınlıklaaa söylenen sözlerden insan çok pişman olaibliyorrr daha sakin olmaya çalış birtanem
((( o şeytanın sesini duymmaaaaaaa lütfennnnn sakin olmaya çalışşşş erkekler hep ister ama verme konusunda biraz bencildirlerr sadece senin eşinee has bir duurm değil canımm üzme kendini
evet canım şimdi geldide bana yalakalık yapıyoişi bırakmıycam bi çaresini bulurum ben kızıma baktırmanın dedim ama kendime bir araba alacam senide bindirmiycem dedim sen arkamızdan koşarak gel dedim
valla beterin beteri varrişte vaktimiz yok ki bi 10 dk teneffüs oluyor o zamanda insan biraz dinlenmek istiyor bide öğretmen odasında bir pc var herkes ödev çıkarıyo çektiriyo pc ye oturamıyon öyle
milli eğitim hemen yapmamızı istiyor canım
bende bencil olacam ama artık sıkıldım sürekli kafa yormaktan bırakacam biraz da o uğraşsın...bi babam gibi birini bulamadım zaten çok istiyordum ona benzesin evleneceğim kişi diye ama bu kadar mı benzemez yaa azık ucundan da alsa razıydımneyse buna da şükür çok da gömmeyim adamcağızı arada güzel şeyler de yapıyor canım..ben şu an çok hormonluyum ondan kaynaklanıyor aslında biraz da :)))))))))
valla beterin beteri varremin ol eşimin yerinde olmak istemzdinnnn eşim hala ders çalışıyor hemde gece yarılarına kadar gündüzz ünide dersler idari işlerr akşam evde doktoraa için çalışıyor çoğuz zamanda sabaha kadar ( aynı odadayız şuandaa kucağında laptop ders notu hazırlıyorr yarına hocası ders satmış parasını almadığı birsürü derse giriyorr kocam giriyor maaş olarak o paralar hopppp hocanın hesabına yatıyorr DD işine kolay demiyorum beterin beteri var demek istiyorum sadece
aslıcığım sen daha iyi bilirsin tabi ama bi oylama yapılacak olursa oo yeni gelen arkadaşları almayalım derim ben 2 gündür giren çıkan yok..bize daha hevesli arkadalar lazım...yanii alınmaca darılmaca yok dimi aslıcığım biz seçilelim diye kırk takla attık bu kadar kolay olmamalı benceeee
aslıcığım sen daha iyi bilirsin tabi ama bi oylama yapılacak olursa oo yeni gelen arkadaşları almayalım derim ben 2 gündür giren çıkan yok..bize daha hevesli arkadalar lazım...yanii alınmaca darılmaca yok dimi aslıcığım biz seçilelim diye kırk takla attık bu kadar kolay olmamalı benceeee
sana hak veryorum canım orjin için birşey diyemiyorum birazz aslı kaptan gözdağı versee düzelebilri ama sud eçok kaytardııı hiç istekli değill
canım yüksek lisans için ingilizceye çok gerek yoköylede canım ama doktora özel bişi
aayy bend eçok istiyorum yüksek lisans yapmak ama ingilizcem yok
sen onlara bir özel mesaj at canımkızlar iki yeni üyede en son bizim takıma girmişler bir daha girmemişler :44::44::44::44:
canım yüksek lisans için ingilizceye çok gerek yok
ales (%50-%60)
mezuniyet puanın(%10-%20)
mülakat(%10)
bilim sınavı(%10)
dil sınavı(%10-%20)
ünisine göre dğeişiyor canım ales önemli yüksek lisans için
dili şart koşan ünilerdede dilin yoksa hazırlık okuyaibliyorsunnn istiyorsan yapaiblirsin :))
sen onlara bir özel mesaj at canımD öp ikisinide
ss subayı gibi oldum ha
seelam kızlar napıosunuz ben dersimi çalıştım test çözcem birazdan konuyla ilgili:)
dil olmadan olmuyo benim arkadaşım geçemedi sınıfı geçemedi
valla öpe öpe yer kalmadı kızlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?