Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kolay gelsin canım bende nevresimleri yıkadım bekledim kurur diye kurumamş yenileriyle değiştiriyorum şimdi off off iş hiç bitmiyo...
sana da kolay gelsin cnm bayram temizliği zor iş...
hoş geldin canım anketlere boğuldum bende
ne anketi kıssss:)
merhaba hoş geldin canım dinlenmeyii hakkettin:)))

haklısın cnm ama cıkardığım notlara dalmısım bir yandan ona bakıodum:)

sabah
1 dilim ekmek
yarım kk kadar peynir
1 zeytin

öğle
dilim ekmekten oluşan tost
domates
3 zeytin
1 bardak çay

ara
mandalina

akşam
4 kaşık bezelye
2 kaşık patates püresi

ara
2 bardak çay

kızlar hiç www.kilotakibi.com a girdinizmi gün boyu yediklerinizi yazıyorsunuz yaptığınıız aktivitileri yazıyorsunun size kalorinizi çıkarıyor gün içerisinde aldığınz harcadığınız birara sürekli giriyordum hergün her öğünümü yazıyordum çok güzel bir veri tbanı oluştumuşlar

sabah
1 dilim ekmek
yarım kk kadar peynir
1 zeytin

öğle
dilim ekmekten oluşan tost
domates
3 zeytin
1 bardak çay

ara
mandalina

akşam
4 kaşık bezelye
2 kaşık patates püresi

ara
2 bardak çay
canım yaa hakaten sen biliyorsun bu işi fıstıkk süpersnnnnnnn afiyet olsun

evet canım biliyorum ama girmiyorum oraya çok fazla

şimdilik eş durumunu kaldırmadılar ama yılda iki kere eş durumu tayini olurdu bir şubatta bir ağustosta bire indirdiler sadece ağustosta olacak
bir koca bulup gitseydim yakınd abunlar evlenmek yasak diyecek

valla bi tane burdan bulalımda sana buraya gel bee iyi olur....defneyi senin olduğun okula yollardım ooohhh içim rahat rahat

evet canım şimdi geldide bana yalakalık yapıyo işi bırakmıycam bi çaresini bulurum ben kızıma baktırmanın dedim ama kendime bir araba alacam senide bindirmiycem dedim sen arkamızdan koşarak gel dedim

hehehehe iyi etmişsin zaten kocam babam kardeşim hariç erkeklere düşmanlığım var

kızlar yediklerimi yazıp çıkıcam
sabah aç karnına yeşil çay
yarım saat sonra iki dilim kepek ekmeğine 1 dilim tavuk jambonu,marul,domates,salatalık,yeşil biberli sandiviç
ara 1 bardak yeşil çay
öğlen el kadar pide ve 1 dilim köy peyniri
ara 2 bardak çay
akşam 2 adet el büyüklüğünle barbun diye bir balık
bu kadar kızlar hepinizi çok öpüyorum acil tuvalete gitmem lazım.........

valla bi tane burdan bulalımda sana buraya gel bee iyi olur....defneyi senin olduğun okula yollardım ooohhh içim rahat rahat

gönder canım gönder

güle güle canım

Özge'm nasıl oldun?
pisiklet geldi sevdim ben bbunu yaaa..cok yapmak lazım ama..hadi regl ol rahatla başlayalım beraber.
benimde 2-3 gun var sanırım sinir yok ama şişlik var

aaa sanada afiyettt olsnn gayet başarılıı bir menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…