- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.661
hehe canım aarada eleştiriyorsun kadınııkıs gönder valla motormu takıyo hehehe...
hehe bulaşıkları yerleştiriyorum makinaya,bide4nevresimleri geçiriyorum oda çocuklarla ilgileniyo arada buraya bakıyorum oda yan yan bakıyo heheh...
sana da kolay gelsin cnm bayram temizliği zor iş...kolay gelsin canım bende nevresimleri yıkadım bekledim kurur diye kurumamş yenileriyle değiştiriyorum şimdi off off iş hiç bitmiyo...
ne anketi kıssss:)hoş geldin canım anketlere boğuldum bende
merhaba hoş geldin canım dinlenmeyii hakkettin:)))
ne anketi kıssss:)
canım yaa hakaten sen biliyorsun bu işi fıstıkk süpersnnnnnnn afiyet olsunsabah
1 dilim ekmek
yarım kk kadar peynir
1 zeytin
öğle
dilim ekmekten oluşan tost
domates
3 zeytin
1 bardak çay
ara
mandalina
akşam
4 kaşık bezelye
2 kaşık patates püresi
ara
2 bardak çay
kızlar hiç www.kilotakibi.com a girdinizmi gün boyu yediklerinizi yazıyorsunuz yaptığınıız aktivitileri yazıyorsunun size kalorinizi çıkarıyor gün içerisinde aldığınz harcadığınız birara sürekli giriyordum hergün her öğünümü yazıyordum çok güzel bir veri tbanı oluştumuşlar
canım yaa hakaten sen biliyorsun bu işi fıstıkk süpersnnnnnnn afiyet olsun
şimdilik eş durumunu kaldırmadılar ama yılda iki kere eş durumu tayini olurdu bir şubatta bir ağustosta bire indirdiler sadece ağustosta olacak
bir koca bulup gitseydim yakınd abunlar evlenmek yasak diyecek
evet canım şimdi geldide bana yalakalık yapıyoişi bırakmıycam bi çaresini bulurum ben kızıma baktırmanın dedim ama kendime bir araba alacam senide bindirmiycem dedim sen arkamızdan koşarak gel dedim
ayşeyi gören varmı kızlarrr yaaaaaaa
valla bi tane burdan bulalımda sana buraya gel bee iyi olur....defneyi senin olduğun okula yollardım ooohhh içim rahat rahat
kızlar yediklerimi yazıp çıkıcam
sabah aç karnına yeşil çay
yarım saat sonra iki dilim kepek ekmeğine 1 dilim tavuk jambonu,marul,domates,salatalık,yeşil biberli sandiviç
ara 1 bardak yeşil çay
öğlen el kadar pide ve 1 dilim köy peyniri
ara 2 bardak çay
akşam 2 adet el büyüklüğünle barbun diye bir balık
bu kadar kızlar hepinizi çok öpüyorum acil tuvalete gitmem lazım.........
site bozuk bu araa yaa ben giremiyorumevet canım biliyorum ama girmiyorum oraya çok fazla
hayatım teşekküre gerek yok doğrular inanki :)tşk edrm canım
valla bi tane burdan bulalımda sana buraya gel bee iyi olur....defneyi senin olduğun okula yollardım ooohhh içim rahat rahat
aaa sanada afiyettt olsnn gayet başarılıı bir menükızlar yediklerimi yazıp çıkıcam
sabah aç karnına yeşil çay
yarım saat sonra iki dilim kepek ekmeğine 1 dilim tavuk jambonu,marul,domates,salatalık,yeşil biberli sandiviç
ara 1 bardak yeşil çay
öğlen el kadar pide ve 1 dilim köy peyniri
ara 2 bardak çay
akşam 2 adet el büyüklüğünle barbun diye bir balık
bu kadar kızlar hepinizi çok öpüyorum acil tuvalete gitmem lazım.........
hoşgeldn hoş geldin:))))) hehegeldim geldimmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?