Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım bid ebizim gıcık bakan eğitim durumundan tayini kaldırdı merkezde çalışmadan derslere gidemem

slm kızlar bi tarafta iş yapıyorum,bi tarftan bakıyım dedim napıyosunuz...

merhaba hoş geldin canımm kolay gelsinnnn :))
benimde bugün evimde temizlk vardır geldiğimde ütülerim yapılmış halılarım koltuklarım silinmiş banyom vc temizlenmiş evler silinmiş toz alnmış mutfak dolaplarım silinmiş:))) ay çok güzel bir duyguuuu temiz eveeee gelmek:d darısı sana

slm kızlar bi tarafta iş yapıyorum,bi tarftan bakıyım dedim napıyosunuz...

merhaba hoş geldin canımm kolay gelsinnnn :))
benimde bugün evimde temizlk vardır geldiğimde ütülerim yapılmış halılarım koltuklarım silinmiş banyom vc temizlenmiş evler silinmiş toz alnmış mutfak dolaplarım silinmiş:))) ay çok güzel bir duyguuuu temiz eveeee gelmek:d darısı sana

hoş geldin canım anketlere boğuldum bende

hoşgeldin canım bayram temizliği dimi kolay gelsin

yok canım ya günlük temizlik...

kıs hepsi 1 günde nasıl yapılmış bize gelen kadın sade cam,bide fayans siliyo 1 günde...

enişte nerde bu saatte temizlik yaptığına göre evde yok :44::44::44::44:

hehe bulaşıkları yerleştiriyorum makinaya,bide4nevresimleri geçiriyorum oda çocuklarla ilgileniyo arada buraya bakıyorum oda yan yan bakıyo heheh...

DDD yapılmıştı hehe:)))
göndereyim sanadaa nesliyi:)

kıs gönder valla motormu takıyo hehehe...

aslıcığım nasıl oldu yani şimdi istanbulda çalışan bi koca bulsan kendine (lafa bak koca) tayinini oraya aldıramıycakmısın...

şimdilik eş durumunu kaldırmadılar ama yılda iki kere eş durumu tayini olurdu bir şubatta bir ağustosta bire indirdiler sadece ağustosta olacak
bir koca bulup gitseydim yakınd abunlar evlenmek yasak diyecek

evetttttttttttttt evetttttttttttttt çay yapanımızz olsadaaa içsek

gel canım biz içiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…