- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.641
seelam kızlar napıosunuz ben dersimi çalıştım test çözcem birazdan konuyla ilgili:)
slm kızlar bi tarafta iş yapıyorum,bi tarftan bakıyım dedim napıyosunuz...
seelam kızlar napıosunuz ben dersimi çalıştım test çözcem birazdan konuyla ilgili:)
dediğim gibi ünisine göre değişiyor memurlar.net ten bir bak ilanlara şartlarınaa oradan demek istediğmi anlarsın.yüksek lisans yaparken ingilizce dersi alıyorsun ama çok ciddi değill (hazırlık için demiyorum) havada karada halledilir
canım bid ebizim gıcık bakan eğitim durumundan tayini kaldırdı merkezde çalışmadan derslere gidemem
merhaba hoş geldin canım dinlenmeyii hakkettin:)))
hoş geldin canım anketlere boğuldum bende
hoşgeldin canım bayram temizliği dimi kolay gelsin
merhaba hoş geldin canımm kolay gelsinnnn :))
benimde bugün evimde temizlk vardır geldiğimde ütülerim yapılmış halılarım koltuklarım silinmiş banyom vc temizlenmiş evler silinmiş toz alnmış mutfak dolaplarım silinmiş:))) ay çok güzel bir duyguuuu temiz eveeee gelmek:d darısı sana
merhaba hoş geldin canım dinlenmeyii hakkettin:)))
yok canım ya günlük temizlik...
canım bid ebizim gıcık bakan eğitim durumundan tayini kaldırdı merkezde çalışmadan derslere gidemem
bende hakettim dimi bak ara verdim
yok canım ya günlük temizlik...
kıs hepsi 1 günde nasıl yapılmış bize gelen kadın sade cam,bide fayans siliyo 1 günde...
iyiyiz canım sen nasılsın...murat boz eşliğinde defneyi uyutuyorumkızım benim ağzının tadını biliyor
enişte nerde bu saatte temizlik yaptığına göre evde yok :44::44::44::44:
DDD yapılmıştı hehe:)))
göndereyim sanadaa nesliyi:)
aslıcığım nasıl oldu yani şimdi istanbulda çalışan bi koca bulsan kendine (lafa bak koca) tayinini oraya aldıramıycakmısın...
evetttttttttttttt evetttttttttttttt çay yapanımızz olsadaaa içsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?