- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.721
ellerine sağlık canımmmmmm kupalar benim yineekupa kızı ilkoş
ohh afiyet olsun cnm ben de tv izliyorum brzdan derse geccem 2 saat tarih dinlicem yine bitince de testkuzenim aradı sabah o ücretli yapıo.onların okuldan edb çı ayrılmıs seni söliim mi dedi ben de söle bakalım dedm.sölemiş olacak gibi duruo hayırlısı dedi bakalım inşallah olur
31,10,2011 mesaj listesi
aynalar 29
mihrace 69
origin 5 :88::88::88:
sude 0
melekayşe 26 :112::112::112:
selinay 13 :129::129::129:
pinkcat 8
fiyona 24 :124::124::124:
emidaf izinli
fatta izinli
nazco izinli
ohh afiyet olsun cnm ben de tv izliyorum brzdan derse geccem 2 saat tarih dinlicem yine bitince de testkuzenim aradı sabah o ücretli yapıo.onların okuldan edb çı ayrılmıs seni söliim mi dedi ben de söle bakalım dedm.sölemiş olacak gibi duruo hayırlısı dedi bakalım inşallah olur
slm kızlar nasılsınız oğluşumu bebek arabasına attım yürüyüş yapıp geldim,,araba kullanmaya başladığımdan beri yürümeyi unutmuşum yaaa...
aldım aldım:) özgecik bol keseden veriyor kupa banaevet yine almışın kupaları hehehe..
akşama hamsi aldım onu yapacam,şimdi maydonoz,kıvırcık,domates ve beyz peynirli salata yaptım azcıkta elma sirkesi süper oldu onu yiyorum...
mihrace pinkcat nerdesiniz kız kendi kendime konuşuyom deli gibi..
gerçi 60 ları gördüm artık ama bir günüm diğerine uymuyor 300-400 gr fark ediyoracaba akşsam 9 dan sonra sudamı içmesem
gerçi 60 ları gördüm artık ama bir günüm diğerine uymuyor 300-400 gr fark ediyoracaba akşsam 9 dan sonra sudamı içmesem
:)))) bıraksın beni tutmasıncnm vücut tutmaya baslıyo bir yerden sonra
abartma canım sende
kızlar ben geldim ama geri gitcem bulaşık beni bekliyo
haber vereyim dedim
menüm
sabah
1 kupa sıcak süt
ara
2 kupa sıcak su
öğlen
1 kepçe yoğurt çorbası
1 yk patates oturtma
1 yk pilav
2 bardak şekersiz çayy
akşamdan tırsıyorum( kayınvalidem günüm bugün kızlarr yine döktürmüştürr hatuncuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?