Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben yorgunum canım ya 2 gündür anlamadım nedendir uykum var hep
sen nasılsın nasıl gidiyor diyet var mı bir eksilme

kaptanımm.. şekerin düşüyordur. meyve ögünlerini atlama bence.. diyetisyen bana öyle demişti bende uykusuz ve halsiz hissediyodumm.. ama meyve dengeliyor.

bu arada benim diyet iyi gidiyor gibi.. bakalım cuma sonucu görücezz nolmuş ne gitmiş:)

Son düzenleme:

inş canım olur çalışınca eve kapanmaz aklın dağılır böylelikle
nasıl olsun canım beni öldürmeye devam ediyor bebeler çok yaramaz oldular

kaptanımm.. şekerin düşüyordur. meyve ögünlerini atlama bence.. diyetisyen bana öyle demişti bende uykusuz ve halsiz hissediyodumm.. ama meyve dengeliyor.

bu aralar vücut olmasada beyin yorgunluğu vardı ondna heralde dinlenmek izsiyorum uzun bir süre

inş canım olur çalışınca eve kapanmaz aklın dağılır böylelikle
nasıl olsun canım beni öldürmeye devam ediyor bebeler çok yaramaz oldular

valla cnm senin işin de zor ama gzl ya cocuklar cıvıl cıvıldırlar ve hayatlarında bir daha hiç olmayacakları kadar masumdurlar keşke ben de sınıf okusaydm

meslek neydi kaptanım ögretmen misin?

sınıf öğretmeniyim canım

valla cnm senin işin de zor ama gzl ya cocuklar cıvıl cıvıldırlar ve hayatlarında bir daha hiç olmayacakları kadar masumdurlar keşke ben de sınıf okusaydm

hee okusaydınd agörseydin gününü

arkadaşlar benim çıkmam gerekiyor arkadaşlarr spora gidicem sonrada arkdsımda kalıcamm sizlere ii akşamlar öpüldünüzz..

tamma canım görüşürüz

bugun gunum vardı orda yedim bişiler ama akşam yemek yemedim

2 küçük dilim börek
3-4 kaşık patates salatası
1 profetirol

spor22 dak eliptik pisiklet
200 ye yakın alt ust yan man mekik hareketleri
60 arka kol
40 iç dış bacak hareketi

Son düzenleme:
kızlar merhaba....öğlen evden bi çıktım şimdi girdim..işten sonra kayınvaldemlere gittim babamı göreyim onlarda defneyi görsün diye..şimdi girebildim daha...felaket yorgunum..cezaya kalmamak için bi geçmiş yapacam sonrada kaçacam :))))))

kızlar bgn yeminimi bozdum ne yazık ki aslında çok bişi değilde alışmışızs az yemeye çok geliyor...
sabah 2 dilim kepek ekmeği
1 dilim köy peyniri 2 zeytin 1 sosis
ara 1 bardak yeşil çay
öğlen 2 bardak çay 2 adet kuru pasta miniklerden
ara 1 adet baklava 1 adet galeta 1 fincan çay
akşam 1 kase tavuk çorbası 3 kaşik türlü 2 kaşık makarna ekmek hiç yok

işte bu kadar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…