Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gerçi 60 ları gördüm artık ama bir günüm diğerine uymuyor 300-400 gr fark ediyor acaba akşsam 9 dan sonra sudamı içmesem

aman canım suyu ihmal etme ama spor yaparken su içilmez bi sporcu kuralıdır... çünkü su içilmeyince yag yakılır ve vücudun su ihtiyacı karşılanır. ek bilgi olsun die yazdım

canım uykum var dünden beri neden bilmiyom bugün okulda ayakta uyudum resmen nöbetçiydim bide dün erkende yattım uykum olduğu halde neden böyleyim anlamadım
sen nasılsın canım

iyiyim cnm sana merhaba diyimde bisikletime gideyim ben..
bazen oluyor meyve tüket iyi gelir cnm..birde uyku uykuyu getririyor :)

ooo akşama ziyafet var yani şimdiden afiyet olsun canım:))
elma sirkesi çok faydalıymış yaaa geçen aslıda paylaşmışttıı ben salatalarda sevmiyorumiçiyorum direk afiyet olsun
fırında yapıyorum içine bol maydonoz soğan doğradım nasıl olacak bakalım...
ben buradayım şekerim geldim geldim

ben de geldiiimmm

hehe ben gitmişim siz gelmişsiniz...

yaaa kızlar ben çok yemek yemiyorum amaniye gitmiyor bu bıdıklar benden anlamadım(( gidecek yağmı kalmadıki PPP

az kaldı ondan...

canım uykum var dünden beri neden bilmiyom bugün okulda ayakta uyudum resmen nöbetçiydim bide dün erkende yattım uykum olduğu halde neden böyleyim anlamadım
sen nasılsın canım

anem ne çok nöbetçi oluyon sen allah kolaylık versin...

aman canım suyu ihmal etme ama spor yaparken su içilmez bi sporcu kuralıdır... çünkü su içilmeyince yag yakılır ve vücudun su ihtiyacı karşılanır. ek bilgi olsun die yazdım

kıs bende su içilir diye biliyodum yanlış biliyorum demekki..

canım bu konuda dikakt edelim lütfen senin için uygunsa eğer birbirimize telimiz verelim giremeyeceğin zaman bana mesaj atarsın olmaz mı

sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir

ara
küçücük bir elma

öğle
1 kepçe çorba
4 kaşık köfteli patates yemeği
3 kaşık pilav

akşam yemedim çünkü arkadaş poğaça yapıyor ondan yerim bir tane çayla

hoşgeldin cnaım nasılsın
nasıl gidiyor dersler

valla cnm tarih çalışıorm ztn ama konular üsüste binince bende kafa fln kalmadı yine zorlanmaya başladım tarihten:S bu arada ücretlinin olma ihtimali de var bakalım inşallah olur:)
senin nasıl gidiyo kaptancım iş güç çocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…