- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.741
gerçi 60 ları gördüm artık ama bir günüm diğerine uymuyor 300-400 gr fark ediyoracaba akşsam 9 dan sonra sudamı içmesem
canım akşam 11:30 dan sonra sitede bakım varmış hata verdi epey giremedim 1 de denedim girdi ama maalesef sen yoktun
afiyet olsun canım
probiyotik nedemekaraştırmak durumunda kalmadan anlatırmısın yorulmayayım hazır bilgiden faydalanayım hehe
naber Aslıcığım ?
canım uykum var dünden beri neden bilmiyom bugün okulda ayakta uyudum resmen nöbetçiydim bide dün erkende yattım uykum olduğu halde neden böyleyim anlamadım
sen nasılsın canım
fırında yapıyorum içine bol maydonoz soğan doğradım nasıl olacak bakalım...ooo akşama ziyafet var yani şimdiden afiyet olsun canım:))
elma sirkesi çok faydalıymış yaaa geçen aslıda paylaşmışttıı ben salatalarda sevmiyorumiçiyorum direkafiyet olsun
ben buradayım şekerim geldim geldim
ben de geldiiimmm
yaaa kızlar ben çok yemek yemiyorum amaniye gitmiyor bu bıdıklar benden anlamadım(( gidecek yağmı kalmadıki PPP
canım uykum var dünden beri neden bilmiyom bugün okulda ayakta uyudum resmen nöbetçiydim bide dün erkende yattım uykum olduğu halde neden böyleyim anlamadım
sen nasılsın canım
aman canım suyu ihmal etme ama spor yaparken su içilmez bi sporcu kuralıdır... çünkü su içilmeyince yag yakılır ve vücudun su ihtiyacı karşılanır. ek bilgi olsun die yazdım
ögleden sonra
1 sütlü kahve:)
akşam yemegim
2 kepçe mercimek çorbası
yagsız salata
yagsız fırında balık
anem ne çok nöbetçi oluyon sen allah kolaylık versin...
nasılsınız
öncelikle kaptancım dün için özür diliyorum...dersane çıkışı tam eve dönücekken arkdsım aradı van için rock konseri vardı yaa
bana sürpriz yapmışş biletimi almışş oraya gittim apar topar elimde kitaplarla.. ve gece 2 de eve döndümm dolayısıyla gün boyu giremedim nete..
haberde veremedim planlanmamış bişeydii..((
hu huuu ben geldimmmmmmm
origin nerdesin canım hoşgeldin
origin nerdesin canım hoşgeldin
hoşgeldin cnaım nasılsın
nasıl gidiyor dersler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?