- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.781
menüm
sabah
1 kupa sıcak süt
ara
2 kupa sıcak su
öğlen
1 kepçe yoğurt çorbası
1 yk patates oturtma
1 yk pilav
2 bardak şekersiz çayy
akşamdan tırsıyorum( kayınvalidem günüm bugün kızlarr yine döktürmüştürr hatuncuk
akşama hamsi aldım onu yapacam,şimdi maydonoz,kıvırcık,domates ve beyz peynirli salata yaptım azcıkta elma sirkesi süper oldu onu yiyorum...
yaaa kızlar ben çok yemek yemiyorum amaniye gitmiyor bu bıdıklar benden anlamadım(( gidecek yağmı kalmadıki PPP
niye kimse yok aslı ya??
canımm dikkat etttçok kaçırmaa ekmek asla yemee pişman olucagın şeyler yapma ben gibii:))
ögleden sonra
1 sütlü kahve:)
akşam yemegim
2 kepçe mercimek çorbası
yagsız salata
yagsız fırında balık
aman canım suyu ihmal etme ama spor yaparken su içilmez bi sporcu kuralıdır... çünkü su içilmeyince yag yakılır ve vücudun su ihtiyacı karşılanır. ek bilgi olsun die yazdım
hımsss nomral yoğrtta aynı şey yokmu pekiiiactivia yogurt hazmı kolaylaştırıyor bakteri var içinde probiyotik
fırında yapıyorum içine bol maydonoz soğan doğradım nasıl olacak bakalım...
.
bugun gunum vardı orda yedim bişiler ama akşam yemek yemedim
2 küçük dilim börek
3-4 kaşık patates salatası
1 profetirol
spor22 dak eliptik pisiklet
200 ye yakın alt ust yan man mekik hareketleri
60 arka kol
40 iç dış bacak hareketi
kızlar bgn yeminimi bozdum ne yazık ki aslında çok bişi değilde alışmışızs az yemeye çok geliyor...
sabah 2 dilim kepek ekmeği
1 dilim köy peyniri 2 zeytin 1 sosis
ara 1 bardak yeşil çay
öğlen 2 bardak çay 2 adet kuru pasta miniklerden
ara 1 adet baklava 1 adet galeta 1 fincan çay
akşam 1 kase tavuk çorbası 3 kaşik türlü 2 kaşık makarna ekmek hiç yok
işte bu kadar..
ayyy canım kalkamıyorum kahvaltı için yaaacanım neden kahvaltını boşladın bakiim sen dikkat ettim kaç gündür yapmıyorsun olmuyor olmuyor
canım bıdıklar için artık spor gerekiyor bence ondan seni terk etmiyolar sen yavaştan spora başla bence
kızlar tam 7 yi tamamlayıp kaçıyorum zaten kimsede yok bende bitiğim defnede uyudu bende uyuyayım....
fırın en sağlıklılarından:)) ben sana fırın tarifi veririmyiyen parmakalrınıda yiyior hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?