Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım neden kahvaltını boşladın bakiim sen dikkat ettim kaç gündür yapmıyorsun olmuyor olmuyor

niye kimse yok aslı ya??

sen geldin ben geldim özge geldi seli geldi ilkin geldi ilknur geldi ve originde uğradı bugün ama aynı zamana denk gelemedik
nazco izinli fatma izinli fadik izinli duygu izinli
sude uğramıyor onun yerine başka birini davet etcem bakıyorum uygun birini görünce mesaj bırakacam

merhaba kızlarrr ben size yetişemedimmm maaleseff
akşam yemeğine kayınvalideme gittik, oradan saat 10 gibi arkadaşlara geçtim gezek vardı yarım şuanda neredeyseee yeni geldim sayılır

akşam menümüde yazayım

1 kepçe kereviz çorbası
3 küçük köfte
2 tane küçük fırında patates
2 yk irmik helvası

ara
1 elma 1 mandalina

2 bardak şekersiz çay
fazla olmuş dimi

aman canım suyu ihmal etme ama spor yaparken su içilmez bi sporcu kuralıdır... çünkü su içilmeyince yag yakılır ve vücudun su ihtiyacı karşılanır. ek bilgi olsun die yazdım

DD canım su çok içerimmmm bennn 2-3 litre içerim neredeyseeee hemde sıcak su içerimmm ama akşam içtiklerim şişiriyor maalesef( söz verdimkayınvalide günüm dışındaaaa 9 dan sonra birşey yemyeceğimde içmeyeceğimde

ayşem süpersin canımmmmmmmm arada minik kaçamklar olur olur:) sporda yapmışsın telafi etmişssin

amanınnn D sen benden beter bozmuşssunnnn:)))

aynalar 18
mihrace 20
pinkcat 12
melekayşe 10
selinay 8 :81::81::81:
fiyona 8 :87::87::87:
origin 12 :128::128::128:
sude 0
emidaf izinli :2::2::2:
nazco izinli
fatta izinli :107::107::107:

merhaba kızlarr size yoğun istek üzerine fırında hamsinin tarifini veriyorum:))))))

balıkları temizletiyorsunuzz birgüzel yıkayıp süzüyorsunuzz

bir tabağın içerisinde mısır unu ve normal unu birazda tuzu karıştırıyorsunuz( mısır unu biraz daha fazla olsun)

fırın tepsisine yağlı kağıt seriyoruzz azcıkta yağ döküyoruz yine( 1 yemek kaşığından azz )
balıklarımızı unluyoruzz tek tek tepsiye diziyoruzz bu arada frınımızı 180 dereceye getiriyoruzz ısınıyor:) tepsiye dizdiğimiz balıkların üzerinie azıcık yine yağ gezdirioruzzz çok az ama dökmesenizde olur ama ben azcık döküyorum yine
tepsiye diziliş şekilinde çizeyim

- - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - -
¬- - - - - - - - - - -

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…