Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hımmssss ben cumayı bayrama gibi düşündüm hep canım D o yüzden başta istemediydim ama şimdi istiyorum dediğine hak veriyorum salarızz biz kendimizi zaten irade sıfır (kendi adıma konuşuyorum)

oy oyy oyy valla bende dün çok yedim ama yazmadım yediklerimle yüzleşemedim bgn bende telafi günüdeyim sporumuda 30 dk çoğalttım...birlikte telafi ederiz canım bgn
D tamam bugün telafi günü yanlız bana bugün büroda zorla kahvaltı yaptırdılarD ne olcek şimdi D :)

ayy yok yazmıyım ilknur bak evlenmemiş bekar arkidişlerimiz var burda....kötü örnek olmayalım şimdi onlara :))))))))
yok yok başlarına gelecekleri bilsinler benceDDD kaçınılmaz son muhahahaha:)) ay benim ateşim başıma vurdu sanırım bitsin şu yasaklar hahahaha:)

amanda aman kırılırmış bana ayy şekerim ben kayınvalidene gidersen orada kalırsanızzz giremezsin diye düşündüm eşin öyle demiş yaa ( vallaa başka birşey düşünmedim yoksaaa biliyorum gireceğini

kızlar bu tartı günü ne çabuk geliyor ben hiçbirşey anlamıyorum yaa(((
neyse bu birazda olsa verebildimmm

D tamam bugün telafi günü yanlız bana bugün büroda zorla kahvaltı yaptırdılarD ne olcek şimdi D :)

ne mi olacak ne güzel işte kahvaltı yapmışsın ne var...canım kahvaltını çok yediysen bile üzülme hem daha az acıkırsın öğlen az yersin hemde gün içindekahvaltıda ytediğin yanıyor öğlen ve akşam az yemeye bak sen...

biliyorum kısss takılıyım dedim canım senin için de dışın bir biz anladık seni :)))))kalbin temiz senin

ay ay iim canım saolasın iş günü ben tatil modundayım ama çalışamıyorum sen nasılsınn:)

bende tatil modundayım canım bu iki haftadır sallıyorum hep işi zaten babamın hastalığıydı eşimdi derken bgn sıkı çalışmam lazım çıkıcam zaten birazdan babmları bekliyorum...

yedim birgüzel kız benimbünyeden bir anormallik var ozamanben kahvaltı yapıncaaa daha çok acıkıyorum( öğlen olsun diye saat sayıyıorum kahvaltı yapmayınca benim metabolizma uyumaya devam ediyorr çalışmıyor herhalde öğlen başlıyorDD
kahvaltı yapıncaaaa guy guy gıy gıy midem gurulduryor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…