- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.981
03,11,2011 mesaj listesi
aynalar 41
mihrace 54
pinkcat 10
origin 12
melekayşe 23
fiyona 26
nazco izinli
emidaf izinli
fatta izinli
özgecim günaydın:)
ayy canım kayınvalidem sardunyadan yaptı tuzlama kış için...
bana olsada olur olmasada...ama olsa daha iyi gibi bence bayram sonrası tartı yok diye herkes salar kendini zaten kayınvalidem başladı baklavalar sarı burmalar hazırlığına löp löp götürmeyiz en azından tartı günü var diye
oy oyy oyy valla bende dün çok yedim ama yazmadım yediklerimle yüzleşemedimbgn bende telafi günüdeyim sporumuda 30 dk çoğalttım...birlikte telafi ederiz canım bgn
ayy yok yazmıyım ilknur bak evlenmemiş bekar arkidişlerimiz var burda....kötü örnek olmayalım şimdi onlara :))))))))
ilknurcuğum bi kere buraya ilk katıldığımda ramazan bayramıydı ve hergün katılımımı yapmıştım tamam mı üztelikte her gün katılıyorum aldığım izin de 2 kereydi küstüm işte sanaşaka bi yana belki bayramın ilk günü gündüz giremem haliyle bi kendi babm bi eşimin babası derken anca eve girince akşam girerim ama girerim yani hergün allahtan bi mani çıkmazsa....
kızlar bu arada dün eşim geldi benden özür diledi haklısın dedi sana sormadan kendi başıma kararlar vermemeliydim dedi
hehehe bazen susmakta işe yarıyor
günaydın cancazım nasılsın...
hımm işte tamda bahsettiğim oydu sen kayınvalidenden yürütt aslıya kargo yapDD
D tamam bugün telafi günü yanlız bana bugün büroda zorla kahvaltı yaptırdılar D ne olcek şimdi D :)
yok yok başlarına gelecekleri bilsinler bence DDD kaçınılmaz son muhahahaha:)) ay benim ateşim başıma vurdu sanırım bitsin şu yasaklar hahahaha:)
amanda aman kırılırmış bana ayy şekerim ben kayınvalidene gidersen orada kalırsanızzz giremezsin diye düşündüm eşin öyle demiş yaa( vallaa başka birşey düşünmedim yoksaaa biliyorum gireceğini
hadii gözün aydın:)))aferin onaaa hehe bayram öncesii krizz giderilmiş olduu
ay ay iim canım saolasın iş günü ben tatil modundayım ama çalışamıyorumsen nasılsınn:)
hahaha çok hoşmuş:)))))ayy bilemiyorum valla boğazına çok düşkündür kayınvalidem evinden altınını yürütsen sardalyaları kadar üzülmez :))))))))
ne mi olacak ne güzel işte kahvaltı yapmışsın ne var...canım kahvaltını çok yediysen bile üzülme hem daha az acıkırsın öğlen az yersin hemde gün içindekahvaltıda ytediğin yanıyor öğlen ve akşam az yemeye bak sen...
amanınnn:))) kıyamam sizeeeee, okadarını düşünmüyorum , daha başıma gelmeyince farkında değilim belkidehahahahaaa valla hamile kaldıktan sonra daha zor oluyor loğusayken artık geri sayıma başlamıştık
biliyorum kısss takılıyım dedim canım senin için de dışın bir biz anladık seni :)))))kalbin temiz senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?