- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.001
hatasını anlaması güzel anlayışlı eşler gibisi yok:))) tatlılıkla halledilmeyecek birşey yok üzmesin arkadaşımızı eşin kızarız onaaaaaayy evet yaa valla bayram zehir olurdu artık bana iyi oldu barıştığımız :))
bende tatil modundayım canım bu iki haftadır sallıyorum hep işi zaten babamın hastalığıydı eşimdi derken bgn sıkı çalışmam lazım çıkıcam zaten birazdan babmları bekliyorum...
her yerin ağrıması kaslarının çalışıyor olması güzel bişey
süper tebrik edrm seni canım
bende aynı senin gibi düşünüyorum canım
cuma günü bayramla bir ilgisi kalmıyor kilo bildirimi yapmamak için bir sakınca yok.
ayşecim sana birşey hatırlatmak istiyorum biz daha öncede takımla bir karar aldık eğer şikayetçi olduğumuz bir durum varsa kişi varsa bunu direk söylüyoruz burdaki amaç birikip birikip ilerde patlamasın diye direk kimden şikayetçi isek ismini söyleyerek uyarabiliriz
yoksa benden mi şikayetçisin kız doğru söyle bak:18::18::18::18::18:
izinliler çok malesef
yeni üyeleri biliyorsunuz bir çok kişi geldi bende katılabilir miyim diyen ama devam eden yok
yine mesaj bıraktım açıklamayıda yaptım günde 7 mesaj zorunluluğumuz var nete girmede sorunu olmayan birini arıyoruz diye inş istediğimiz gibi üyeler gelir
ve paylaşım daha çok artar
yeni ye alalım dediğinizde ben çok üzülüyorum sanki ben almıyormuşum gibi ama davet ettiklerim geliyo bir kere yazıyor sonra devam etmiyor üzülüyorum inş bu defa istediğimiz gibi üyeler bulabiliriz
hayırlı olsun İlkin..sağolun kızlar inaşallah zayıflarım.yarın pek ders işleyemem ama kaldıkları yerlere falan bakarım.tanısmayla gecer
kızlar ben bayram dönüşü elma diyeti yapmayı düşünüyorum sağlıklı bir diyet değil ama hızlanmam lazım
arkadaşlarla kahve içtik fala baktık onların baktığı falı beğenmedim ben kendi falıma beğendim bir erkek bana gül veriyordu bayramın 3. günü
napıyım kimseden hayır yok kendi falıma kendim bakayım dimi ya
menümüde yazayımmm
sabah
1 bardak süt
öğlen
1 kepçee yeşil mercimek yemeği
1 yk salçalı makarna
birkaç kaşık salata
akşam yemeği yok
1 dilim ev yapımı yaş pasta
1 minik cevizli poğaça (avuç içimden küçük)
1 tane elmalı p pasta (iki parmak kalınlığında)
1 tane sucuklu kaşarlı börek(avuç içi kadar)
vee çokça çayyy
ayy ne fena şeyler yedim yaaaa((
yarın telafi günü
afiyet olsun canım snein köftenin patatesleri yokmuyduDD hehe kızz yediklerinimi saklıyorsun sen bakim DDD
03,11,2011 mesaj listesi
aynalar 41
mihrace 54
pinkcat 10
origin 12
melekayşe 23
fiyona 26
nazco izinli
emidaf izinli
fatta izinli
kızlar bu arada dün eşim geldi benden özür diledi haklısın dedi sana sormadan kendi başıma kararlar vermemeliydim dedi
hehehe bazen susmakta işe yarıyor
kızlar bu tartı günü ne çabuk geliyor ben hiçbirşey anlamıyorum yaa(((
neyse bu birazda olsa verebildimmm
kızlar ben geldim nasılsınız :2::2::2::2::2::2::2::2:
ay yine kimse yok gelen piştlesin buralardayım benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?