Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben iş başı yaptımm ama halaa halim yokk üşüyorumda hemmm :2::2::2::2::2:
naptınız bakim ben yokken dicemde kimse yokk yaaaa((((((((((

kızlar sabh kahvaltım 1 tane simitti antb. ve başka ilaçlada alıyorum çünki onun için yedim hasta yatrken ne yedim ne yemedim pek tutarlı değildi ama fazla yemedim

Hayatım hiç bir olayın seninle ilgisi yok ki artı sen cok kuralcı bile değil esneksin.halden anlıyorsun ben olsam daha keskin olurdum :)yoksa 60 kişilik sınıfları yönetemezdim :)
şikayetim yok yani yeni gelenlerden yana yüzümüz pek gülmedi.sadece şu var.hepimizin zaman zaman işleri oluyor yogun olup giremiyoruz.ama her gün 7 msj doldurulup kaçılmasın..iş coksa izin alsınlar.arada bir olan her şey idare edilmeli ama süreklilik arz ediyorsa o kişi katılımda bulunmasın.
tabi iğneyi kendimize benden varsa bir şikayetiniz söyleyin..

kızlar ben bayram dönüşü elma diyeti yapmayı düşünüyorum sağlıklı bir diyet değil ama hızlanmam lazım

ay Aslı yapma ole bir şey gecen konuştuk senin düzenli yemek yapman lazım sadece.kendine bayram dönüşü bu konuda bir yenilik geitr,yeni bir başlangıç yap...delimisin sonra 2 katını geri alacaksın.miktarı azalt ole hızlandır.

senin ki sadece doğru zman doğru yer değil bence bak görürsün doğru zamanda pat diye biri cıkacak karsına..

öğlenin iyi ya en azından deret etme

nasılsınız bakalım??

kahvaltım
domates salatalık
1 dilim peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…