Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hımm kimmiş onlar bakiimmm
benimde işim yok bende girecem canım biliyorsun

mesela hemşerimD
mesela ilkinD duymasın keser beni
nazcoo(
seli zaten kendiliğinden pes etti(
özge kayıvalidesine giderse oda zor girer
ayleden ümitliyim girebilir

biz demirbaş kesin gireriz heheD

zaten şrun şurasınd akaç kişiyzz

süpersin sen bugün yaa benim üzerime bi üşegeçlik çöktü bu günlerde nedensee yaa

oluyor bazen karar verince 1-2 ay yapıyorum bende sonra sanırım sıkılıyorum ara veriyorum tekrar başlıyorum.hırs yaptım ya biraz ben bu ara..insanların bir kaç ay önce soledikleri cok dokundu onları aklıma getiriyorum.

03,11,2011 mesaj listesi

aynalar 41
mihrace 54
pinkcat 10
origin 12
melekayşe 23
fiyona 26
nazco izinli
emidaf izinli
fatta izinli

bana olsada olur olmasada...ama olsa daha iyi gibi bence bayram sonrası tartı yok diye herkes salar kendini zaten kayınvalidem başladı baklavalar sarı burmalar hazırlığına löp löp götürmeyiz en azından tartı günü var diye

Son düzenleme:

canım çok sevindim..valla kendim girmişim gibi sevindim..kps yi boşlama ama derslerine çalış yine..hadi bakalım hayırlı olsun allah utandırmasın...

kızlar ben bayram dönüşü elma diyeti yapmayı düşünüyorum sağlıklı bir diyet değil ama hızlanmam lazım

valla bir hafta iki hafta denersein baktın halsiz düşürüyor bırakırsın..ama sende çok iyi biliyorsun ki o tarz diyetleri bıraktığında verdiğin kilolar geri geliyor..dikkat edersen sorun olmaz heralde en güzeli sporla zayıflamakda seninde fırsatın olmuyor sanırım...

evet canım senin baktığın daha güzelmiş...bizede haber ver gerçekleşirse

oy oyy oyy valla bende dün çok yedim ama yazmadım yediklerimle yüzleşemedim bgn bende telafi günüdeyim sporumuda 30 dk çoğalttım...birlikte telafi ederiz canım bgn

ilknurcuğum bi kere buraya ilk katıldığımda ramazan bayramıydı ve hergün katılımımı yapmıştım tamam mı üztelikte her gün katılıyorum aldığım izin de 2 kereydi küstüm işte sanaşaka bi yana belki bayramın ilk günü gündüz giremem haliyle bi kendi babm bi eşimin babası derken anca eve girince akşam girerim ama girerim yani hergün allahtan bi mani çıkmazsa....

kızlar bu arada dün eşim geldi benden özür diledi haklısın dedi sana sormadan kendi başıma kararlar vermemeliydim dedi
hehehe bazen susmakta işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…