- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.941
kızlar daha kesin bir şey yok ama gelecek cuma için bildirim yapılsın mı yapılmasın mı tartışması yapılıyor eğer her takımın kararı istenirse bu konuda sizin fikrinizi almak isterim haftaya cuma bildirim olsun mu yoksa olmasın mı diğer hafta 2 haftalık bildirim mi olsun ne dersiniz
:)) yaz yazz neler geldi aklınaa belkide faydalanılacak birşeydir heheD
kızlar sorun şu eşim anlatmak istememiştim ama,nete takılmamdan rahatsız oluyo dünde tartıştık aslında hiç ayrılmak istemiyorum ama psikolojim alt üst oldu bilmiyorum hiç içime sinmiyo sizlerden ayrılmak üzülüyorum aslında 1 kere biliyorsunuz pc bozuldu kaç gün yaptırmadı fırsattan istifade bilmiyorum cumartesi pazar evde zor giriyorum farkındaysanız ,hepinize çok alıştım ben ayrılmak istemiyorum aslında...
akşam yemegi
2 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık yogurtlu mantı(
bol salataa
öğle
sandviç
ara
2 meyva
akşam
3 köfte
2 dilim ekmek
ara 2 adet kurabiye regl olacam tutamadım kendimi
seli gitti mi yaaaaaaa çok üzüldüm
bu arada kaptan bence de gelecek cuma bildirim yapılmasın
kızlar napıosunuz süper bir haberim var ücretli öğretmenlik oldu kuzenimle aynı okulda hem dee:) çok mutluyum bugün okula falan gittim ondan giremedm.yrn başlıyorum bugünden çalışmam lazım biraz derslere:))))
arkadaşlarla kahve içtik fala baktık onların baktığı falı beğenmedim ben kendi falıma beğendim bir erkek bana gül veriyordu bayramın 3. günü
napıyım kimseden hayır yok kendi falıma kendim bakayım dimi ya
anam bu ne
ne diyim şimdi ben sana hııı
hoşbuldukk kuzum tekrar hayırlı olsunn:)hoşgeldn canımmm
bencede kapatalım burda el değmemiş tazecik kızlar var ahlakımız bozulmasın
:)) en güzelini yapmışsssınnnn güzel habelerini bekliyorum:)
çok çok fenaaa dimiiiiiii( neyapimm acıktım ben yemeyincede misafirlerde yemiyordu
DDDD yerim o tazecikleri benn:))
evett geçmişi bitirdim geldim:)) kuzum kaptancımmm cumaya bildirim ypaayalım yiyeceğiz etleriDD sonraki haftaaaa yapalım yaaa bayramda ben giremem muhtemelen gerçi eve gelirsek girerim kayınvalidemlerde kalırsak giremem
canım bu sadece biizm karar vereceğimiz bir durum değil ki
bütün takımlar kararını bildirecek çoğunluk ne olursa o uygulanacak ama geneli yapılsın taraftarı açıkçası bende yoksa kendimizi çok bırakırız
artık giremediğiniz zaman bana mesaj atarsınız ama gerçi haftaya cuma tatil değil herkes iş başında olacak
napayım canım kendi işimi kendim görcem diimi
canım bence sana öyle geliyor boşver yemesinler onlarda kilo almasın olmaz mı
ay evet ya hafatayya tatil değil doğruuuD gerek yokmuşş ozaman bayramda mesajj bildirim olayııını kladırsakkk
canım tamamen kaldırma değilde 7 mesaj kuralını kaldırız geçen bayramda olduğu gibi
yine bir kere uğrarız dimi uğrarız uğrarız
:))) allah gönlüne göre versin kuzucum güzel haberlerini almayı çokk isterimmmm, herkes yedi bitirdi :d hatta neyaptım biliyormusun giderken herkese birde paket yaptım evde kalırsa çöpe gitmesin diye yerimm :ddd bende herkesee giderken koydum kikii bak akıllılık yaptım yok demediler saolsunlar
bir kısmınıda işe götüreceğim eşimede koyayım okulda arkadaşlarıyla yesin bitiversin yoksa dayanamam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?