Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hımss bencede yapılmasınnn bayram arifesi(((( iki hafta sonraa olması daha güzelll

( kıyamam sanaaaaaa canım yaa ailen herşeyden önemliii seni zor duruma düşürüyorsa birşey diyemem
ama o yokken girmeyeee çalışsann ne bilim bizde gitmeni istemiyoruzz yaa

seli gitti mi yaaaaaaa çok üzüldüm

bu arada kaptan bence de gelecek cuma bildirim yapılmasın

hadi hayırlııı olsunnnn canımmçalışmakkk ii gelecektirrrr amaa bizi ihmal etmeee olurmuuu

:)) en güzelini yapmışsssınnnn güzel habelerini bekliyorum:)

evett geçmişi bitirdim geldim:)) kuzum kaptancımmm cumaya bildirim ypaayalım yiyeceğiz etleri DD sonraki haftaaaa yapalım yaaa bayramda ben giremem muhtemelen gerçi eve gelirsek girerim kayınvalidemlerde kalırsak giremem

evett geçmişi bitirdim geldim:)) kuzum kaptancımmm cumaya bildirim ypaayalım yiyeceğiz etleri DD sonraki haftaaaa yapalım yaaa bayramda ben giremem muhtemelen gerçi eve gelirsek girerim kayınvalidemlerde kalırsak giremem

canım bu sadece biizm karar vereceğimiz bir durum değil ki
bütün takımlar kararını bildirecek çoğunluk ne olursa o uygulanacak ama geneli yapılsın taraftarı açıkçası bende yoksa kendimizi çok bırakırız
artık giremediğiniz zaman bana mesaj atarsınız ama gerçi haftaya cuma tatil değil herkes iş başında olacak

ay evet ya hafatayya tatil değil doğruuu D gerek yokmuşş ozaman bayramda mesajj bildirim olayııını kladırsakkk

napayım canım kendi işimi kendim görcem diimi
canım bence sana öyle geliyor boşver yemesinler onlarda kilo almasın olmaz mı

:))) allah gönlüne göre versin kuzucum güzel haberlerini almayı çokk isterimmmm, herkes yedi bitirdi hatta neyaptım biliyormusun giderken herkese birde paket yaptım evde kalırsa çöpe gitmesin diye yerimm DD bende herkesee giderken koydum kikii bak akıllılık yaptım yok demediler saolsunlar
bir kısmınıda işe götüreceğim eşimede koyayım okulda arkadaşlarıyla yesin bitiversin yoksa dayanamam yaa

ay evet ya hafatayya tatil değil doğruuu D gerek yokmuşş ozaman bayramda mesajj bildirim olayııını kladırsakkk

canım tamamen kaldırma değilde 7 mesaj kuralını kaldırız geçen bayramda olduğu gibi
yine bir kere uğrarız dimi uğrarız uğrarız

canım tamamen kaldırma değilde 7 mesaj kuralını kaldırız geçen bayramda olduğu gibi
yine bir kere uğrarız dimi uğrarız uğrarız

hımssss olabilirrr odaaa beni az çok tanıdın yani fırsat buldupum an girerim olmadı cepten girerimDD ama sanki kaytaracak çok kişi var gibi

kaç tepsi yaptın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…